| A goddess block in the mirror | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 8:35 pm | |
| Selena:
Intr-o zi in timp ce ma plimbam prin Olimp scosesem oglinda maica de aur pe care o aveam in poseta pentru a ma admira. Era o oglinda magica cu anumite proprietati magice fata de o oglinda normala. Insa in timp ce ma admiram in ea observ un fum negru ce ma inconjura si oglinda deveni un fel de portal care ma inghiti. Apoi oglinda cazuse lapamant faraa se sparge fiindca cazuse in iarba si alaturi de ea mai ramasese doar poseta mea. Ajunsesem intr-un loc care era limitat la ceea ce se oglindea in oglinda si care era asezat fix invers fata de realitate. Imi dadusem seama ca trebuia sa fie un truc a lui Hades. Speram ca Zeus observand disparitia mea, va trimite pe cineva sa ma caute si ca ar putea sa ma salveze. | |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:10 pm | |
| Zora:
Stateam pe acoperisul templului, privind-o si admirând-o de la distanta pe Athena. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:14 pm | |
| Realizand ca Selenaar fi trebuit sa se intoarca de mult si ca nu mai venea, Zeus trimise mesaj catre ceilalti zei sa vina la palatul lui pentru a incredinta o misiune unuia dintre ei. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:19 pm | |
| Eu sunt prea cu capul in nori ca sa observ mesajul, insa Athena se ridica de pe bancuta si când imi face semn sa vin la ea, revin brusc cu picioarele pe pamant si sar langa ea. -Haide. Zeus ne cheama. -Ce mai vrea mosul ala? -Vom vedea. In mod normal nu as fi mers in ruptul capului daca ma chema ala, dar pentru ca imi zise Athena sa vin, nu mai comentez si impreuna mergem la Zeus. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:28 pm | |
| -Dragi zei si zeite v-am chemat aici fiindca Selenaa disparut. Avem printre noi un erou destul de curajos sa o caute? Hercule ar fi fost destul de curajos dar el e lecat momentan intr-o misiune. Deci care din voi e destul de curajos sa imi aduca acasa nepoata teafara si nevatamata? Spuse el. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:30 pm | |
| -E nepoata ta. De ce nu-ti misti fundul ala batran si s-o aduci inapoi de oriunde ar fi? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:37 pm | |
| -Sunt prea batran si nu cred ca pot face fata tuturor provocarilor ce vor aparea in aceasta misiune. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:42 pm | |
| -Deci recunosti ca nu mai esti bun decat sa dai ordine in stanga si-n dreapta si sa-i pui pe altii sa-ti rezolve treburile, ha? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:50 pm | |
| -E adevarat. Chiar daca ca zei suntem nemuritori, nu suntem insa scutiti de efectele batranetii. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 9:54 pm | |
| -Mos batran si fraier...Auzi? Daca aia a disparut, de ce nu-l intrebi pe fratele tau Hades daca stie ceva? Aia doi oricum sunt unul la gatul celuilalt dintr-un motiv sau altul, deci e foarte probabil ca el sa stie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 10:01 pm | |
| -Si crezi ca el ar recunoaste ceva vreodata? Oricum sunt sigur ca Hades e de vina, am un sentiment. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 10:06 pm | |
| -Ehhh...Pai succes s-o aduci inapoi! Eu ma intorc si-mi duc mainile pe dupa cap si plec fluierând fara nicio grija. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 10:11 pm | |
| -Cumnimeni nu spune nimic o sa desemnez eu pe cineva. Zora tot aitendinte sa te dai mare si tare, mai puternic decat mine din tinerete asa ca te voi trimite pe tine. Spuse Zeus. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 10:20 pm | |
| -CE MĂ?! Unde ma trimiti tu pe mine nebunule? Crezi ca-mi pasa de nepoata-ta ca sa-mi bat capul s-o gasesc si sa ti-o aduc inapoi? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 10:55 pm | |
| Zora nu stiu unde te trimit. Te trimit oriunde s-o fi dus Selena. Zau nu iti pasa de Selena? Dar de ce iti pasa tie? Si ce ai vrea sa iti promit ca sa te duci dupa ea? | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:02 pm | |
| -De ce mi-ar pasa de ea? Abia daca am schimbat doua vorbe! Si ce crezi ca-mi poti oferi tu ce nu pot obtine singur? Daca gasesti ceva, POATE atunci ma duc sa ma uit dupa ametita aia. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:07 pm | |
| -E adevarat ca abia ati schimbat doua vorbe. Dar daca iti garantez ca o conving sa petreaca mai mult timp cu tine? Si poate sa va cunoasteti mai bine? Spuse el. Desi vroia sa ajunga la vorba ca ar putea sa ii ofere mana nepoatei lui, nu vroia sa fie insa chiar atat de expresiv din prima. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:12 pm | |
| -Nu e un motiv sa ma faci sa plec dupa ea, dar ca sa te fac sa taci si sa nu ma mai bati la cap, pentru ca sigur vei face asta pana accept, o sa te scutesc de toate astea si ti-o aduc inapoi. Dar te sfatuiesc sa-i lipesti un GPS de ea data viitoare! Sau s-o inveti sa nu mai fie asa ametita si sa intre mereu in belele... Ma intorc si fara sa mai zic nimic altceva, dispar. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:18 pm | |
| Intre timp undeva intr-un oras din Olimp in iarba statea oglinda in care fusesem prinsa si langa ea poseta mea. Oglinda acum inactiva parea destul de normala pentru un privitor. Iar pentru mine era doar un loc intunecat si pustiu. Pentru a functiona, trebuia sa existe un observator. Doar atunci dimensiunea unde eram prinsa capata noima. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:23 pm | |
| Eu ma deplasez ca un fulger in diferite locatii pana ce observ geanta din iarba si ma opresc acolo, luând-o in mana si analizând-o. Mi se parea dubios sa gasesc asa o geanta fara niciun posesor. Abia apoi observ si oglinda si recunoscând-o, o iau in mana si o scutur. -OI! SELENO! ESTI ACOLO FEMEIE? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:33 pm | |
| incurand se luminahaulin care eram. Apoi observ peisajul de afara si il vad pe Zora. Eram sigura ca si el ma vede pe mine. -Salut Zora! Sunt aici prinsa in aceasta oglinda magica. Ma bucur ca m-ai gasit. Du oglinda la unchiul meu Zeus si arata-i. Ne va da indicii de ce putem face pentru a ma elibera. Banuiesc ca Hades e responsabilul pentru ce mi s-a intamplat desi nu l-am vazut personal. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:35 pm | |
| -Te duc la mosul ala, dar dupa va descurcati! Si cat de fraiera esti de pici mereu in capcanele lui Hades? Dispar apoi si apar in fata lui Zeus, aruncandu-i oglinda in brate. -Uite-o pe nepoata-ta! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:47 pm | |
| Zeus se uita cu atentie la oglinda si ma vazu in oglinda. -Hm e o vraja puternica. Pentru a o elibera sunt necesare 3 cristale rare. Ti-as putea da tie locatiile Zora dar cine a inchis-o pe Selena va dori sa puna mana pe aceste informatii. Cel mai sigur ar fi sa i le trimit lui Selena si apoi ea sa te indrume. Stiu ca iti vine greu sa accepti misiunea asta dar daca o accepti, sunt sigur ca o voi convinge pe Selena sa petreaca mai mult timp cu tine. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:51 pm | |
| -Accept ca sa taci. Si de ce crezi ca as vrea sa-mi petrec timpul cu asta? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A goddess block in the mirror Sun Oct 06, 2019 11:58 pm | |
| -Pentru ca e o zeita destul de frumoasa si cu un comportament rebel si cred ca v-ati potrivi. Zeus facu o vraja si trimise in oglinda un pergament cu informatiile necesare. Astfel erau protejate de oricine ar fi vrut sa le fure pentru a impiedica eliberarea mea. -Ai grija de oglinda Zora. Daca se va sparge Selena va ramane captiva pe vecie in necunoscut. Din fericire vraja nu are o limita pusa asa ca poti vorbi cu Selena oricand si oricat in timp ce ea e in oglinda. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: A goddess block in the mirror | |
| |
|
| |
| A goddess block in the mirror | |
|