Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Second Chance Tue Oct 08, 2019 8:12 pm | |
| -Heh? Nu stiu. Briose cu ciocolata cred. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Second Chance Tue Oct 08, 2019 8:19 pm | |
| -Bine. Voi ordona la bucatarie sa avem si briose cu ciocolata. Ah stii cred ca noi doua ne intelegem super chiar in ciuda micilor diferente intre noi. Si stii ce ar fi amuzant? Sa ne vrajim reciproc ca sa ne aranjam pentru petrecere. Imi plac vrajile 3 in 1: machiaj, coafura si imbracaminte cu o singura miscare din bagheta. | |
|
Tulip Elf
| Subject: Re: Second Chance Tue Oct 08, 2019 8:28 pm | |
| -O sa zic "pas". Nu am atata incredere in tine incat sa ma las pe mana ta intr-o asemenea situatie. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Second Chance Tue Oct 08, 2019 8:39 pm | |
| -Bine atunci haide in camera mea si ne vom pregati fiecare in modul clasic chiar daca vom intarzia in pic la petrecere. Ah da te las sa iei din hainele mele daca gasesti ceva pe gustul tau. | |
|
Tulip Elf
| Subject: Re: Second Chance Wed Oct 09, 2019 8:33 pm | |
| -Nu cred ca avem aceleasi gusturi. Dar mersi oricum. O sa raman cu rochia asta de pe mine. | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Second Chance Wed Oct 09, 2019 8:54 pm | |
| -Ok. O sa imi iau si eu o rochie dar nu stiu sigur. Toata lumea se asteapta sa port una cu fusta umflata. Dar eu vreau sa am ocazia sa port si o rochie de printesa moderna pe care am cumparat-o recent. Dar nu neg ca cel mai mult imi plac cele cu fusta umflata. Grea decizie. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Second Chance | |
| |
|