| O aventură… de neuitat. [OPEN] | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Thu Dec 26, 2019 8:35 pm | |
| Fiind un zeu, Mo era obişnuit cu teleportările bruşte, căci şi el mai recurgea câteodată la aşa ceva, aşa că răspunse: ─ Nu m-ai speriat, tânără domnişoară. Da, am cunoscut pe cineva cu acelaşi nume ca al tău şi o să prefer să-ţi spun Artemis, sau Temis dacă nu te superi. Eu sunt Wei Mo Yuan Zheng şi sunt un zeu al războiului, spuse el. Încântat de cunoştinţă! adăugă el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Thu Dec 26, 2019 8:55 pm | |
| -Prefer Temis atunci. Incantata de cunostinta Mo, daca iti pot spune asa. E adevarat ce se spune ca simpla prezenta a unui zeu al razboiului, aduce certuri si tensiuni in apropiere fara chiar ca el sa apeleze la puterile sale? | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Thu Dec 26, 2019 9:12 pm | |
| Mo râse. ─ Nu cred că e adevărat. Cred că sunt doar zvonuri răutăcioase! spuse el. Oricum, în prezenţa mea nu s-a întâmplat nimic pe nicăieri, adăugă el vădit amuzat.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Thu Dec 26, 2019 9:34 pm | |
| -Posibil doar zvonuri rautacioase. Si ti-ai ales locul unde sa stam? Eu l-amales si cred ca e perfect chiar aici unde suntem. Da-mi voie, sa imi folosesc magia. Spun eu. Apoi imi intind mainile orizontal in fata, imi inchid ochii, imi ridic capul putin ganditoare catre cer si imi imaginez ce vroiam si pocnesc din degete de cateva ori cu mana dreapta apoi si cu stnaga. Aaparu 2 sezlonguri, o masuta mica de sticla intre ele cu 2 cocktailuri cu lamaie si umbreluta, iar putin mai la malul marii, acolo unde valurile se spargeau de nisip aparu o masa rotunda cu o fata de masa alba si cu cateva farfurii de mancare si pahare de sampanie. Cerul se intuneca putin ca la apus, cat sa faca si luna putin vizibila. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 4:21 pm | |
| Ooc – Îmi pare rău că nu se mai alătură nimeni. E mare păcat. Eu nu pot menţine mereu topicul interesant.
Bic - Qi-Sheng
Proaspăt venit, Qi se aşeză pe scaunul liber şi apoi spuse: ─ Numele meu este Dijun Qi-Sheng Sakuraba. Încântat să vă cunosc.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 4:28 pm | |
| ooc: Voi vorbi cu RHM Tatoo sa vedem
BIC:
-Numele meu este Selena dar unii imi spun Artemis sunt zeita lunii.
| |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 4:54 pm | |
| Mo Yuan
─ Iar numele meu este Mo Yuan, sunt zeul războiului! spuse Mo la rândul lui.
Qi-Sheng
─ Sunt onorat să dau de două zeităţi aşa importante ca voi, răspunse Qi. Eu sunt nemuritor, vin din Ţinutul Divin, adăugă acesta.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 5:00 pm | |
| OOC: Facem in medieval au in timpul modern? Ca noi incepusem cu timpul modern. Uite ca si in primul post era specificat de ochelari de soare. Pe timpul medieval nu exsitau ochelari de soare. Si nici macar ochelari. Exista doar monoclu care il aveau doar nobilii cu probleme de vedere.
Banuiesc ca Lena va veni din meieval in timpul modern prin magie?
BIC:
-Incantata deasemenea. Raspund eu.
| |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 5:36 pm | |
| OOC:
Stiu ca Xiao e si la tine pe forum si o sa facem un topic impreuna si acolo.
BIC:
Zambeam celor doi pana aud niste zgomote venind din spatele nostru. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 5:50 pm | |
| -Buna! Cine esti si ce vant te aduce pe aici? Intreb eu.
Last edited by Sanara on Fri Dec 27, 2019 6:02 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 6:06 pm | |
| -Se pare ca fratele meu iar se tine de farse. Eu sunt Selene, zeita lunii dar imi poti spune si Artemis. Iar fratele meu Hades care nu e aici cu noi, pare vinovatul. A gasit intr-o zi recent o carte de vraji a strabunicului Cronos si de atunci nu mai are liniste. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 7:50 pm | |
| OOC: Despre ce post e vorba? Nu ti-a sters nimeni nici un post. Se intampla sa nu se puna postul daca 2 persoane posteaza in acelasi timp. AM PATIT-O SI EU DE CATEVA ORI. SE INTAMPLA ASTFEL DE CHESTII UNDE 3 USERI MINIM SUNT PE TOPIC SI 2 DINTRE EI SE NIMERESC SA DEA TRIMITE LA POST IN ACEEASI SECUNDA. Normal ca l-ai vazut aparea in fereastra in care iti spunea ca ai postat si te intreba daca confiormi postarea in cazul ca ai postat in acealasi timp cu cineva
Last edited by Sanara on Fri Dec 27, 2019 8:02 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 8:25 pm | |
| Ooc – Poate mi-a sărit din vedere vreo mişcare şi nu am făcut-o, dar mă bazam că am postat şi pe ceea ce postasem.
În plus, credeam că mi se aşteaptă şi mie rândul, iar acum văd că s-a înaintat foarte mult şi eu nu pot continua de unde s-a ajuns că la mine s-a rupt un film şi o contorizare proprie pe care o ţineam.
Cât priveşte rpg-ul în trei la RHM pe forum, poate să înceapă rpg-ul acela şi să-mi dea pm cu link-ul direct spre topic şi să-mi spună dacă doreşte să fiu fată sau băiat.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] Fri Dec 27, 2019 8:41 pm | |
| OOC: Pai daca vrei, facem cu randul in acest topic. Si postez eu ca sa poti continua.
BIC:
-Incantata sa te cunosc Qi. Ii raspund eu nemuritorului. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O aventură… de neuitat. [OPEN] | |
| |
|
| |
| O aventură… de neuitat. [OPEN] | |
|