| Olympic Stadium | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 8:41 pm | |
| Parcul Jubylee era un parc destul de mare din Fairytopia Metropolis. Acesta beneficia si de cel mai mare stadion olimpic din Fairytopia, locul unde se desfasura ocazional Olimpiada cand venea randul Fairytopiei sa o gazduiasca si deasemenea meciurile cu echipa gazda de fotbal a zanilor sau echipa de fotbal feminin a zanelor si cursele de atletism. In rest, in cea mai mare parte a timpului, era un loc de antrenament pentru creaturile magice adulte ce adorau sportul si studentii liceului sportiv. In timp ce copii avea la dispozitie parcul intreg ca loc de joaca.
| |
|
| |
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 8:48 pm | |
| Bokuto:
Ma strecurasem afara din casa cat tata nu era atent si am "zburat" direct pe stadion. Cand ajung acolo, ma intind putin apoi ma apuc sa fac incalzirea. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 9:23 pm | |
| Selena:
Ma aflam pe stadion. Pe teren erau cativa adolescenti din diferite rase care se antrenau iar tribunele erau goale. Doar eu ma asezasem in primul rand la mijloc si urmaream pe adolescentii ce se antrenau. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 9:34 pm | |
| Dupa ce termin incalzirea, iau o minge ce se afla pe iarba si incep sa o arunc in aer, lovind-o iar si iar fara s-o las sa atinga pamantul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 9:41 pm | |
| Eu ma uit atenta la baiat. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 9:51 pm | |
| Eu ma joc cu mingea zambind in continuu. -BOKUTO!!! Tresar, si mingea imi cade in cap apoi pe jos. Ma uit in spate si ma albesc la fata cand il vad pe tata venind nervos spre mine cu tunete si fulgere in spatele sau. Dau s-o iau la fuga, insa acesta ma prinde de gulerul tricoului, sugrumandu-ma putin dupa care ma taraste dupa el, nu inainte sa pulverizeze mingea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 10:05 pm | |
| Vazand asta raman uimita. Ma decid sa ii urmaresc sa vad ce se intampla. Devin invizibila si incep sa ii urmaresc. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 10:12 pm | |
| -Ce cautai iar acolo? Ai terminat de invatat? -Da! -. . .Bokuto... -Bine! Nu...Dar nu vad de ce sa-mi bat capul! Nu ma ajuta la volei. -Saptamana viitoare ai examen! Daca nu iei nota maxima, te distrug! Eu nu mai zic nimic si doar ma uit cum stadionul dispare treptat din raza mea vizuala si ma gandesc la un plan de evadare pentru mai tarziu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 10:14 pm | |
| Continuam sa urmaresc pe baiat. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 10:32 pm | |
| Cand ajungem, tata ma azvarle direct in casa, facandu-ma sa daram o masa si cateva ghivece inainte sa fac cunostiinta cu peretele. -Treci la invatat si lasa prostiile! Dupa ce tranteste usa, eu ma dezlipesc de perete, scuturandu-mi capul, ma uit in jur si observ ca atat usa cat si ferestrele au disparut. -E nebun! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Thu Jan 16, 2020 10:39 pm | |
| Dar pentru o zeita nimic nu era imposibil. Apar brusc in mijlocul camerei lui. -Asta da nebun. Nu poate fi tata. Un tata nu se comporta asa cu fiul sau. -Ce teme ai de facut? Ti le fac eu repede si apoi mergem inapoi la stadion, ce zici? Il intreb eu.
Last edited by Sanara on Fri Jan 17, 2020 3:50 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 3:25 pm | |
| Sar ca ars când ma trezesc cu o straina in fata mea si ma departez, luând o pozitie de lupta in stil kung-fu. -Cine esti si ce cauti aici!? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 3:51 pm | |
| -Ma numesc Selena, sunt o zeita. Cum altfel crezi ca as fi putut intra aici in camera asta vrajita? Deci nu are de ce sa iti fie teama de mine. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 3:59 pm | |
| -Si ce vrea o zeita de la mine? Nici macar n-am auzit de tine vreodata! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 9:24 pm | |
| -Vreau doar sa ajut. Ba cred ca ai auzit de mine. Multi imi spun Artemis. Desi mie mi-ar placea mai mult Selena. Ii spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 9:36 pm | |
| -Nu! N-am auzit de tine. Nu ma prea intereseaza zeitatile si toate cele...Pana anu' trecut nici nu stiam cine e Zeus ala cu batul tunet sau curcubeu...Nu! Fulger! E fulger...nu? Oricum! Nu ai cu ce sa ma ajuti! Nu am cum sa invat toata cartea aia pana luni! Nici nu vreau! Nu mi-e de niciun folos! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 9:47 pm | |
| -Arma lui e fulgerul. Si stiu ca nu ti-e de folos, ca nu iti place magia.Dar am o idee. Sunt zeita deci aproape atotputernica iar pentru mine e o nimica toata ce iti voi propune. O vraja care sa te faca sa stii pe de rost raspunsurile la intrebari, sa iei nota maxima la examen, dar cand expira vraja, adica in noaptea de Luni spre Marti, vei uita toate cunostintele dobandite prin magia mea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 10:13 pm | |
| -Suna foarte tentant, dar daca batranul ma verifica si vede ca nu mai stiu nimic, ma va face el sa uit de sport si tot ce iubesc. Nu ai vreun truc care sa-l faca pe el sa nu ma mai bata la cap sa-i calc pe urme? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 10:17 pm | |
| -Hm, nu in afara de a il trimite undeva pe o insula intr-un labirint din care nu mai poate iesi cateva zile. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 10:18 pm | |
| -Nu exista unul din care sa nu mai iasa tot restul vietii? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 10:34 pm | |
| -Nu stiu sigur. Se spune ca ar fi unul dar e locuit de un minotaur.
Last edited by Sanara on Fri Jan 17, 2020 11:01 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 10:41 pm | |
| -...Fir-ar! Nu-i pot face asta...Chiar de ar merita-o cu varf si indesat... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:06 pm | |
| -Mda, stiu si inteleg. Totusi mi-ar place sa poti fi prezent Duminica la stadion. Va fi un meci interesant de fotbal intre uriasi si centauri. Eu pe acestea le ador. Zboara mingea in afara stadionului cateodata. Apoi va urma un meci de fotbal intre elfii din Alfheim si cei din Eloria apoi unulinre elfi si zani dupa care un fotbal feminin intre 2 echipe ale zanelor. Va fi o zi interesanta, de dimineata pana seara. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:13 pm | |
| -Norocul meu ca nu sunt asa mare fan al fotbalui. Dar tot mi-ar fi placut macar sa urmaresc meciurile daca nu pot participa... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:20 pm | |
| -Sa inteleg ca pe tine te pasioneaza mai mult voleiul decat fotbalul, asa-i? Daca ai avea posibilitatea sa joci volei, ti-ar placea sa fii intr-o echipa masculina sau mixta? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Olympic Stadium | |
| |
|
| |
| Olympic Stadium | |
|