Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:23 pm | |
| -Intr-o echipa masculina, desigur! Dar...nu se va intampla...niciodata. Nu cat batranul asta e pe capul meu. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:31 pm | |
| -De fapt am o idee excelenta. Sa vorbesc cu printesa Sanara si easa isi trimita dragonul sa te rapeasca si sa te duca la ele. Astfel tatal tau nu va avea nimic cu zanele ci cu dragonii dar cu care nu se va putea pune. Iar apoi vei juca volei impreuna cu elfii si cativa zani in echipa de volei tineret a Fairytopiei. Va dura ceva pana va afla adevarul. Vei fi deja major cand se va afla de tine. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:34 pm | |
| -Sunt major...Batranul nu tine cont. Si probabil imi va face capul calendar pentru ca n-am fost in stare sa ma apar de un dragon. Nu am sanse sa fac ce iubesc! Nu cat timp e el in viata... | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Olympic Stadium Fri Jan 17, 2020 11:59 pm | |
| -Atunci simplu, o sa fie el rapit ca nu ma duce inima sa ucid pe cineva, va fi dus in Pestera Maretului Dragon Negru, un dragon mare negru si rau. Se spune ca nu te lasa sa evadezi din pestera sa. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Sat Jan 18, 2020 4:16 pm | |
| -Sincer....Mi-e mila de dragon...Daca sta 10 minute cu tata, il da afara din pestera lui in secunda doi. Si ii pune si interdictie sa se mai apropie de el sau de pestera sa. Dar fie! Incearca asa daca zici ca poti. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Sat Jan 18, 2020 4:20 pm | |
| -Bine, azi nu prea pot sa o fac sa nu bata la ochi ca are cineva ceva cu el, voi pune maine planul in aplicare. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Sat Jan 18, 2020 4:25 pm | |
| -HA!? Parca voiai sa ma ajuti! De ce ma lasi pana maine? Fa-o acum daca poti! -...Sau de fapt nu esti zeita si doar gura e de tine... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Sat Jan 18, 2020 4:35 pm | |
| -Bine, daca insisti o voi face acum. Trebuie doar sa conving dragonul sa il rapeasca. Ceea ce nu va fi prea greu. Spun eu si dispar. Revin apoi in cateva minute. -Gata e totul aranjat. In curand va fi rapit. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Olympic Stadium Sat Jan 18, 2020 5:33 pm | |
| -Aha. Atunci o sa astept pana ce asta se intampla. ii spun si ma asez pe podea cu picioarele incruciseate, leganandu-ma inainte si-napoi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Olympic Stadium Sat Jan 18, 2020 5:44 pm | |
| -De fapt putem sa o zbughim chiar acum. Doar sa imi dau mana sa ne teleportam impreuna. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Olympic Stadium | |
| |
|
| |
| Olympic Stadium | |
|