Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Magie avansata Thu Dec 23, 2021 2:07 am | |
| Eram impreuna cu Aiko in gradina la leaganele improvizate de bunicul ei. Eu eram la dimensiuni umane. -Sti numerele de circ cand magicianul te taie cu ferestraul,si apoi te raface intreaga? Da, e un truc. Insa magia adevarata folosita de zane chiar functoneaza in acest fel fara a fi nevoie de trucuri. Ba chiar este mai avansata de atata. Am creat o potiune cu efect de 72 ore care are menirea ca atunci cand esti sub efectul ei, sa te mentina in viata, sub efectele vrajilor de despartire a trupului si transformare a partilor de corp in lucruri. Deci ma gandeam cum ar fi sa imi creez o garderoba intreaga folosind magia pe tine. Departindu-te in cateva zeci de bucatele si transformandu-te in toate articolele vestimentare de care as avea nevoie sa ma imbrac din cap pana in picioare. Desigur banuiesc ca iti va fi frica sa incerci asa ceva si nu vei fi atat de curajoasa pe cat credeam incat sa accepti acest experiment. Spun eu, folosind un truc de psihologie pe Aiko.
| |
|