Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Alien centaurs Thu Dec 23, 2021 10:24 am | |
| Era vara anului 2020 când niste cercetători care veniseră sa facă investigații oe muntele Pelion din Grecia supranumit si Muntele Centaurilor descoperiseră un loc vast care fusese folosit ca Aerodrom pentru OZN-uri in trecut.
-Deci centaurii erau considerați zei sau semizei in trecut, nu? Întreba unul pe colegii sai. -Da. Răspunse celalalt. -Atunci înseamnă ca e posibil ca centaurii sa fi fost o rasa extraterestra care și-au stabilit in zona o tabără. Si nu erau un trib cu adevărat. Probabil erau doar niste colonizatori spațiali. Iar in lupta cu Hercule nu au murit toți. Poate doar o parte si restul au fugit pe alte planete. Spuse colegul sau.
Intre timp o nava spațială enorma reveni sa survoleze zona si apoi ateriza. Din ea ieși o fata centaur.
-Salutare, pământeni. Bine v-am regăsit. Vin in pace. Sper ca de data aceasta întâlnirea noastră sa fie dintr-un sens mai bun. Ma numesc Melida si sunt ambasadoarea poporului meu. Vin de pe planeta Proxima Centauri ce orbitează steaua Alpha Centauri. Doresc doar sa găsesc prietenie si înțelegere precum si poate o colaborare. Credeți ca ar fi posibil? Ii întreb eu.
| |
|