Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Throne of Fairytopia Thu Dec 23, 2021 10:34 am | |
| In acest topic povestea este despre printesa zanelor Sanara care la implinirea varstei de 21 ani va trebui sa se casatoreasca. Principalul pretendent este un print elf Kailas a carui mama e insasi Maleficent. Sanara stia ca aceasta planuieste sa uneasca cele doua regate iar apoi sa stapaneasca ea intreg tinutul. Sanara se indragostise de un om simplu, sofer pe autobuz care trecea prin fata casei matusilor ei si pe langa portalul magic din padure, de 3 ori pe zi. Vazand acestea Maleficent incepu sa ameninte toate cele 3 lumi: Cea a zanelor, a elfilor si a oamenilor.
Sanara
Sosise ziua cea mare iar petrecerea aniversara era in pregatiri. Eu il asteptam pe prietenul meu un baiat simplu din lumea oamenilor insa inaintea lui sosise printul elf. Desi il uram protocolul nu imi permitea sa ii fac un vant pe usa afara. Ii spun doar ca ma mai gandesc la propunerea lui asa ca pleca. In curand sosi baiatul din lumea oamenilor iar eu il primesc. -Salut! Te-am asteptat. Mi-a fost dor de tine. Ii spun eu. | |
|