Author | Message |
---|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 8:44 pm | |
| -Viata, spuse Selena
Juriul delibera........... | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 9:00 pm | |
| Hera raspuse. -Timpul. Arbitrul aproba scurt din cap. Juriul delibera in continuare. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 9:22 pm | |
| Juruiul decise cea care castigase proba era Hera | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 9:28 pm | |
| -Acum urmeaza sa se decida cine va deveni zeul suprem. Anunta arbitrul. Comentatorul puse si el: Este deja ora 23.00. Avem jumatate de ora pauza in cre juriul va delibera castigatorul final. La ora 23.30 va urma incoronarea noului zeu suprem dupa care vom bea un pahar de samapnie in cinstea lui si vom urmari un foc de atificii de jumatate e ora. Aceasta zi va ramane o zi semnificativa in istoria dimenisiunii a 5-a. Cateva zane reporterite de la Fairytopia TV se duse la Zeus si icerca sa ii ia un interviu in legatura cu iesirea lui la pensie. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 9:36 pm | |
| Reporteri il intrebara pe Zeus -Ce parere aveti despre concurs? -Cum credeti ca va fi urmatorul Zeu suprem? -Va pare rau ca nu o sa mai fiti Zeul suprem? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 9:57 pm | |
| olipiada a iesit mai bine decat ma asteptam .A fost foarte bine organizata si felicit echipa organizatoare inmpreuna cu liderul de organizare, si felicitari si juriului. Despre urmatorul zeu suprem cred ca va fi unul cu spirit de conducator dezvoltat si ca imi va urma prioritatile din agenda si le-ar rezolva la fel de bine ca mine sau poate chiar mai bine. Si da intradevar imi va parea rau ca nu voi mai fi zeu suprem dar chiar daca noi zeii suntem nemuritori, la fiecare ne vine randul pentru a iesi de la conducere si a lasa conducerea pe maini tinere deoarece sunt foarte multe responsabilitati in aceasta functie si cei mai potriviti zei sunt cei tineri care au inainte milenii intregi. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sun Nov 14, 2010 10:06 pm | |
| Auzisem conversatia lui Zeus cu reporteri asa ca merg langa el -Zeus esti intelept ca intodeauna, toate respectele mele pentru tine ca ai fost un Zeu drept si onest iar asta a fost mai presus de toate | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Tue Nov 16, 2010 11:06 am | |
| Ma indrept si eu catre Zeus profitand de mica pauza. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Tue Nov 16, 2010 5:48 pm | |
| -Multumesc mult Barbie apreciez toate astea mai ales ca vin din partea unui semidemon. Si sa stii ca poti alege in ceea ce vrei sa faci. Tu esti puternica si trebuie sa arati asta, nu conteaza ce zic altii de tine, tu trebuie sa mergi mereu in fata. Spuse Zeus -Multumesc mult pentru sfat, spun emotionata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Tue Nov 16, 2010 8:11 pm | |
| -Marite Zeus, abia acum am putut avea ocazia a fim fata in fata. s vrea sa te intreb daca tu ai putea nota ceva in agenda succesorului tau, ca scop de realizat. Ceva in legatura cu Maltazar, rajitorul care mi-a ucis familia. Nu doresc sa moara dar sa fie eventual inchis intr-o piramida din Zigurat de unde sa nu mai poata scapa vreodata. Si sa ii fie confscate puterile magice furate de la altii si acestea sa intre in posesia mostenitorilor de drept ale celor de la care a furat sau daca nu exsta mostenitori, sa intre in puterea zeilor. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 5:05 pm | |
| -Eu nu mai pot decide nimic, in cateva minute, va exista un nou Zeu cu alte reguli si cu alte principi, si oricum nu am nici o dovada impotriva lui Maltazar, pentru ca in caz ca nu stiai el nu mai are puteri, toate sunt la fica acestuia la Anabell. E o vrajitoare tanara si cu mult potential, nu stiu daca o cunosti | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 9:29 pm | |
| -O cunosc. Mi-a facut Barbie cunostinta cu ea. Si asta inseamna ca Maltazar nu mai poate face nimic familiei mele. Anabell nu cred ca mi-ar face nici un rau mie sau familiei mele.
Last edited by Sanara on Wed Nov 17, 2010 9:32 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 9:32 pm | |
| Scopul lui Maltazar este ca sa devina cel mai puternic magician dar prin fica lui | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 9:33 pm | |
| -Aha. Acum cred ca inteleg. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 9:50 pm | |
| -Deci nimeni nu poate face nimic numai daca Anabell este ucisa | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 10:13 pm | |
| -Stiu dar din pacate nu pot sa o ucid. Tin la ea ca la o prietena. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 10:16 pm | |
| -Atunci nu ai ce sa faci, ori ea ori familia ta, dar mai ai inca 10 ani sa te gandesti la asta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 10:44 pm | |
| E destul de mut timp. Spun eu. In acelasi timp in gand imi incolti un plan. Sa mituiesc noul zeu suprem ca sa aranjeze viitorul astfel incat sa i se intample ceva lui Anabell si eu sa fiu prezenta exact la momentul potrivit in locul potrivit ca sa o salvez astfel incat ea sa imi ramana datoare si astfel cand va fi vremea sa imi ucida familia sa nu o faca si sa se achite astfel de datorie. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Wed Nov 17, 2010 10:46 pm | |
| -Nu ai nici o sansa daca va fi ucisa Anabell nu va putea fi salvata, si nu ai cum sa mituiesti un Zeu, el este mai presus de bine si rau | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Thu Nov 18, 2010 6:01 pm | |
| -Aha, inteleg. Spun eu. Insa tot ma gandeam la ceea ce se va intampla peste 10 ani. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Thu Nov 18, 2010 8:35 pm | |
| Bine dar deocamdata incearca sa uiti, eu ma retrag pentru ca observ ca juriul a terminat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Thu Nov 18, 2010 10:39 pm | |
| -Atunci o sa ma retrag si eu si o sa astept nerabdatoare anuntul despre noul zeu suprem. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Thu Nov 18, 2010 10:56 pm | |
| Zeus se duse la masa de juriu si privi cu atentie rezultatele | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sat Nov 20, 2010 7:04 pm | |
| Ma asez pe un scaun in spatele juriului. Incercam sa trag cu ochiul la rezultate. | |
|
| |
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri Sat Nov 20, 2010 8:16 pm | |
| Eram foarte fericita de rezultat, si eram si mai fericita ca putem anunta eu noul Zeu suprem | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sanara ramane fara puteri | |
| |
|
| |
| Sanara ramane fara puteri | |
|