Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sanara ramane fara puteri Sat Jan 09, 2010 7:35 pm | |
| First topic message reminder :
Ma aflam in sala de judecatain calitate de acuzat. Judecator era Zeus iar Hades era in calitate de martor si de acuzzator. Sanara, am obtinut probe de la Hades ca ai incalcat o multime de reguli: Ai fost in dimensiunea a 3-a si ai folosit magia neagra fara permisiune, ai folosit vraji interzise si asta fara a fi atins inca varsta majoratului, aproape ca te-ai lasat observata si era cat pe ce sa fi descoperit lumii intregi, magia. Si in plus am primit rapoarte ca in ultima vreme se fura laptele vacilor oamenilor din dimensiunea a 3-a iar rapirile de copii au explodat. Ce te-a apucat in ultima vreme sa faci astfel de grozavii? -Marite, Zeus, jur ca nu am fost eu. -Tempovizorul nu minte niciodata. E cel mai siguraparat iar el arata ca tu ai fost. -E imposibil. Nu am fost eu. Eu eram acasa cu sora mea atunci. Sigur cineva mi-a folosit ADN-ul sa creeze o clona. -Sanara, stii ca in dimensiunea a 5-a nu exista legea cu prezumtia de nevinovatie. Eu ti-as lua puterile dar cum nu pot face asta iti voi da doar o interdictie de a parasi Dimensiunea a 5-a pana la finalizarea anchetei. -Eu insa as putea sa ii iau puterile, se repezi Hades. Si cum avea puterea de a influenta decizile celorlalti reusi sa il convinga pe Zeus. -Bine Hades, poti sa ii iei puterile. Spuse Zeus. Hades intinse mana spre mine si simt un soc apoi imi pierd cunostinta pentru cateva secunde. Cand imi revin, nu mai eram o zana, ci aratam ca o fata obisnuita din dimensiunea a 3-a. -Dar e nedrept, nu am fost eu. Spun eu. Nimeni nu stia insa eu eram singura care banuia ca Hades e implicat. Stiam ca el a creat o clona a mea pentru a reusi sa ma aduca la judecata si sa imi pierd puterile ca sa nu ii pot impiedica unul din planurile lui malefice. | |
|