Subject: Re: Iubire veșnică Thu Jun 08, 2023 6:19 pm
de ce i-atibsters contul? Ce rai sunteți.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Iubire veșnică Thu Jun 08, 2023 7:04 pm
Cui i s-a șters contul? Apropo asa-i că avea 0 posturi și nu mai intrase de o veșnicie? In rest celor care a postat li s-au șters conturile decât la cerere. In plus daca vezi că sunt și alții cu 0 posturi încă nu m-am apucat de cură tenia serioasa. Sincer nici nu prea am de gând. A fost doar un semnal de alarmă că da atrag atenția să revină lumea pe forum.
Subject: Re: Iubire veșnică Thu Jun 08, 2023 7:32 pm
Sanara wrote:
Cui i s-a șters contul? Apropo asa-i că avea 0 posturi și nu mai intrase de o veșnicie? In rest celor care a postat li s-au șters conturile decât la cerere. In plus daca vezi că sunt și alții cu 0 posturi încă nu m-am apucat de cură tenia serioasa. Sincer nici nu prea am de gând. A fost doar un semnal de alarmă că da atrag atenția să revină lumea pe forum.
foarte interesant, pana acum nu am auzit de așa ceva. Membrii vin daca vad activitate, nu useri stersi.
Subject: Re: Iubire veșnică Thu Jun 08, 2023 8:36 pm
Sanara wrote:
Pai din cate se vede este cam semi activ. Eu vreau să îl țin activ. Dar mereu are perioade de suișuri și coborâșuri.
Oh, dar cum asa? Concurezi cu un forum anume? Ah, vad ca nimeni nu a zis nimic la mine la topicul de prezentare.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Iubire veșnică Thu Jun 08, 2023 11:50 pm
Eu și încă o prietena care are nick-ul Sujata. Și voi care ați venit astăzi. Suntem singurii activi. Din când în când când are timp mai vine și un băiat cu nick-ul hunter. Și nu concurez cu nici un forum.