| Pericol pe Insula Spiridusilor. | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Oct 11, 2009 10:15 pm | |
| Ma aflam pe insula spiridusilor. Peisajul era incantator. Eram intr-o padure. -Ce padure frumoasa este aici. Deodata vad un grup de spiridusi care alearga speriati. -Hei, ce se intampla aici? intreb eu. -Vulcanul, va erupe. Va inghiti insula. Spuse unul dinre ei. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Tue Nov 24, 2009 9:12 pm | |
| Sub forma ei de dragon, Safydia ateriza si prinse un spiridus cu gheara. -Ce0i taraboiul asta? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Tue Nov 24, 2009 9:34 pm | |
| -Vulcanul va erupe. Vom fi ucisi. Nu stim unde sa mergem si nu cunoastem decat aceasta insula. Spiridusii desi erau rasa umana nu aveau mai multa minte decat niste bastinasi. Ei traiau pe acea insula in triburi care traiau in sate. Ei credeau ca singurul pamant care exista este acea insula si in rest totul este doar ocean. Sanara se apropie de Safydia. -Sa nu imi spui ca tu manaci si spiridusi. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Fri Nov 27, 2009 9:51 pm | |
| Ea tocmai isi lua privirea de la spiridusul pe care-l prinsese, dezamagita. -N-am vanat nimic de cateva zile | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Fri Nov 27, 2009 10:31 pm | |
| Stiu eu ceva ce poti sa vanezi pe insula asta, in zona stancoasa traiesc ciclopi si pasari Roc. Pasarile Roc sunt pasari de prada si sunt foarte agresive. Pasarile Roc traiesc cam pe toate insulelele. Noi zanele mancam oualele lor iar cojile le folosim la potiuni. De fapt eu intracolo mergeam. Sa iau un ou de pasare Roc. Un astfel de ou e mare. Cam de 60 cm diametru si greu de 30 Kg. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Nov 29, 2009 9:07 pm | |
| -Atunci ne-am nimerit bine, zise Safydia infometata. Iti propun un targ. Imi arati unde sunt creaturile astea, eu ma aleg cu pasarile si tu cu ouale. Bine? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Nov 29, 2009 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Thu Dec 03, 2009 8:54 pm | |
| Safydia isi relua forma umana si se catara vesela pamna la intrare. -Interesant loc | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Thu Dec 03, 2009 9:09 pm | |
| | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Tue Dec 15, 2009 9:06 pm | |
| -Aici se pot ascunde zeci de secrete antice Privea in toate partile, entuziasmata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Tue Dec 15, 2009 9:53 pm | |
| -Oau, si mie imi place sa descopar secrete antice. Daca nu te grabesti, cred ca putem ramane o vreme aici sa incercam sa descoperim ceva. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Fri Dec 18, 2009 9:07 pm | |
| -Nu ma grabesc, zise Safydia vesela. Cobori pe malu unui lac subteran si nu ezita mult pana sa intre in apa | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sat Dec 19, 2009 6:31 pm | |
| Cobor si eu pe malul aceluiasi lac. Arunc o privire de jur imprejur. -Oau, e minunat. E foarte frumos aici. Spun eu in timp ce admiram locul. Intru si eu in apa. -Ma voi scufunda, sa vad ce se afla sub acest lac. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Dec 20, 2009 9:28 pm | |
| Nu dura mult si Safydia reveni la suprafata. -E teritoriul cuiva | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Dec 20, 2009 10:55 pm | |
| -Cumva o ruda acvatica de a ta? intreb eu zambind. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sat Dec 26, 2009 8:52 pm | |
| -Nu cred, marai ea. Dar nu ne vrea aici | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sat Dec 26, 2009 9:23 pm | |
| -O fi paznicul secretelor antice, banuiesc. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Dec 27, 2009 8:32 pm | |
| -In mod sigur pazeste ceva de pret, dar nu ma pot apropia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Sun Dec 27, 2009 9:36 pm | |
| -Sa ne dam batute asa usor? Nu prea cred. Se presupune ca dragonii ar fi printre cele mai puternice fiinte si cele mai curajoase. In plus sunt si eu pe aici care te pot ajuta. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Tue Dec 29, 2009 9:17 pm | |
| -Aici nu e vorba de forta, marai ea nervoasa. Problema e ca nu vad nimic acolo jos | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. Tue Dec 29, 2009 9:32 pm | |
| -Aha inteleg. Insa totusi ar fi o cale. Exista un sceptru magic care poate crea lumina se pare ca ar fi tot pe aici prin prejur dupa cum spun legendele dar habar nu am unde anume. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pericol pe Insula Spiridusilor. | |
| |
|
| |
| Pericol pe Insula Spiridusilor. | |
|