Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 5:53 pm | |
| -De obicei vrajile functioneaza si cand le spui in gand si cand le spui cu voce tare, nu conteaza. Telepatia nu se invata. Te nasti cu ea. Dar sa exersezi activarea ei e destul de usor. prima data trebuie sa stii ca atunci cand vrei sa comunici telepatic, este necesar sa te relaxezi si sa te eliberezi de orice gand deoarece memoria si imaginatia bruiaza telepatia. Din punct de vedere energetic, in ceea ce priveste telepatia, puterea de emisie este data de campul de emisie corespunzator chakrei gatului, iar cea de receptie de cel corespunzator celui de-al treilea ochi. Aceasta este teoria, in realitate folosim intreg campul, cu toate formele de energie pe care le detine. Fiecare avem o energie proprie, care este data de mai multi factori. De exemplu alimentatia exclusiv vegetala, faptul ca suntem vegetariene, ne ajuta sa avem o vibratie mai inalta a campului energetic, a chackrelor si a aurei. La nivel energetic stabilirea unui contact telepatic nu are loc numai la nivelul chakrei celui de-al treilea ochi. Diferenta de vibratie poate face ca racordul energetic sa se faca oriunde in camp pentru a se deplasa apoi pe meridianele energetice pana la sinele individului (sarpele Kundalini). Telepatia ca proces psihic este importanta, pentru ca pe ea se bazeaza atacul psihic. Ea sta la baza vindecarilor de la distanta, a contactului cu divinitatea, dar si a magiei voodoo sau hipnozei. Ea este un instrument care nu este nici bun, nici rau in sine, dar il intrebuintam, facandu-ne responsabili de efectele ei. Orice gand pe care il emitem se pastreaza in subconstientul colectiv pentru ca, la un moment dat, sa prinda viata!
S-a demonstrat experimental ca transmiterea telepatica a informatiilor nu este un fenomen de natura electromagnetica, intrucat efectul nu scade ca in cazul undelor. Telepatia se poate face pe doua cai, fie prin dimensiunea noastra, fie prin cea atemporala. In cazul primeia exista consum de energie si deci o distanta mai mare necesita o energie mai mare. in cea de a doua, prin deschiderea unei dimensiuni, se sunteaza distanta (ca si cum l-as aduce pe receptor in apropiere), consumul de energie practic nu exista si informatia se transmite instantaneu (functioneaza mai bine in cazul in care cei doi, transmitator si receptor, sunt compatibili energetic, acest lucru fiind mai frecvent la soti, altfel se pierde timp si energie prin canalele energetice). Comunicarea telepatica se poate face in doua moduri. Direct pe calea constient-constient. Este o varianta frecvent intalnita (asa-zisii paranormali care au o mai mare sensibilitate mentala). Principiul pe care se bazeaza este cel al biotransferului. Un gand trece pur si simplu prin campul acestora, impresionand chakra, fara a ajunge sa treaca prin subconstient, pe la Sinele receptorului. Persoanele cu o asemenea sensibilitate, fara sa stie ca dintr-un anumit punct de vedere este o binecuvantare, pot „sa auda voci”. Pentru a practica telepatia pe calea constient-constient, persoanele nu trebuie sa realizeze ca sunt vesnice sau sa perceapa existenta acelui sarpe care ii reprezinta, dar evolutia lor spirituala se poate face mai repede pentru ca, o data intrati in lumea gandului, atractia spre ea duce inevitabil la lumea spirituala. Un maestru indian yoghin facea urmatoarea afirmatie: „Daca vrei sa intri in lumea spirituala, trebuie sa o iei in sens invers gandului!” A doua posibilitate de comunicare telepatica ar putea fi descrisa de relatia (constient1-sine1)-(sine2-constient2); in acest caz ambii, emitator si receptor trebuie sa aiba mintea unita cu „mintea coborata in inima” Transmitatorul isi indreapta atentia nu asupra receptorului, ci spre subconstientul propriu, unde mintea se intalneste cu Sinele (in cazul in care ar fi reusit sa-si uneasca constientul cu Sinele). In acel moment, rememorand chipul persoanei respective, se racordeaza Sinelui ei. Daca si aceasta are legatura constienta cu Sinele, va percepe chipul emitatorului suprapunandu-se cu imaginea ochilor fizic, din acel moment si va sti tot ceea ce gandeste.
Avantajul acestei metode este ca se desfasoara intr-o dimensiune unde nu apar interferente care sa perturbe mesajele. Aici, gandurile care apar nu mai sunt doar informatii, ci capata chip sau forme dintre cele mai diverse: de la orori pana la lucruri sublime. Unirea mintii cu inima se face prin metoda isihasta, adica prin concentrarea pe chakra inimii si patrunderea prin ea in alta dimensiune a spiritului unde nu te vezi pe tine, ci devii tu un intreg.
Cam asta ar fi teoria. Practica este sa devii relaxata, concentrata, sa lasi sinele sa se uneasca cu eul interior, sa lasi chackrele sa se activeze, apoi incerci sa vuzualizezi persoana cu care doresti sa iei contact si ii trimiti mesajul. De regula formarea legaturii primele 2-3 ganduri se transmit mai greu, ai de asteptat pana se conecteaza la astral si persoana respectiva. Apoi urmatoarele ganduri se transmit aproape instantaneu.
| |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 9:03 pm | |
| Aha, nu am inteles mare lucru ca ai zis prea mult............. Deci daca nu m-am nascut cu aceata putere nu o pot avea, asta am inteles Acum ce facem? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 9:22 pm | |
| -Exact, dar eu cred ca din moment ce esti jumatate zana ar fi posibil sa ai aceasta putere. Acum, nu stiu. Ce doresti tu sa facem? | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 9:24 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 10:05 pm | |
| -De acord dar sunt nemultumita de faptul ca vrajile mele nu pot avea efect asupra ta. | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 10:09 pm | |
| Eh poi daca nu sunt zana decat pe jumatate, si nimeni din familia mea nu se trage din zane normal ca vrajile tale nu au efect asupra mea | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Sat Jun 26, 2010 11:02 pm | |
| -Exista unele vraji care pot afecta orice specie si chiar si pe oamenii din dimensiunea a 3-a. Se numesc vraji cu efect sporit, si acestea nu se fac doar cu Hocus Pocus, ci necesia adevarate ritualuri. De exemplu vraja Cercul de Foc, este o vraja ce are ca efect pierderea vederii. Sau vraja Trasnetul Furtunii, creeaza un trasnet atat de puternic incat victima isi pierde auzul. Antidotul acestor vraji consta in potiuni magice sub forma de alifie. | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 11:55 am | |
| Sper sa nu folosesti asa ceva impotriva mea | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 3:44 pm | |
| -Nu. Nu as face asa ceva. Astfel de vraji le folosim doar pentru aparare impotriva dusmanilor. | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 7:04 pm | |
| Aha dar demonii sunt dusmanii vostri nu? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 8:36 pm | |
| -Nu chiar. Adica noua ne place sa traim in armonie si nu discriminam pe nimeni. Atacam doar daca suntem atacate. Demonii sunt dusmanii ingerilor. Adica ingerii cand vad un demon nici nu asteapta sa vada intentiile demonului respectiv si il ataca. | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 10:09 pm | |
| Nu as vrea atunci sa ma apropii de un inger | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 10:20 pm | |
| -Asta asa e, ai mai multe sanse sa te imprietenesti cu zanele decat cu ingerii. | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 10:41 pm | |
| Eh eu sper sa nu fiu judecata de nimeni, ca sunt cam ciudata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 10:46 pm | |
| -Eh, unele specii judeca persoanele dupa infatisare, altele citesc sufletul, altele nu judeca deloc persoanele. | |
|
| |
| Subject: Re: My room Sun Jun 27, 2010 11:18 pm | |
| Nici eu nu judec pe nimeni, inafara de mine | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Mon Jul 12, 2010 8:37 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: My room Tue Jul 13, 2010 12:58 pm | |
| -Magiee, care sa nu afecteze pe nimeni. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: My room Mon Jul 02, 2012 8:42 pm | |
| -De acord. Uite incep eu. Spun eu, intinzand mana spre bucatarie si apoi se aude cum se ridica de pe masa un pahar si se umple cu un suc care iese din frigider si sticla se pune la loc in frigider si usa frigiderului se inchide apoi paharul cu Coca-Cola vine la mine in mana. -Ce zici de asta? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: My room | |
| |
|
| |
| My room | |
|