| Intuneric....valuri...luna | |
|
|
|
Author | Message |
---|
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 5:52 pm | |
| Era miezul noptii, o noapte racoroasa si cu luna plina. Ma plimbam desculta pe malul apei iar valurile mi se spargeau de picioare.Eram imbracata cu o fusta scurta, cu volane neagra, cu un maieu negru mulat si aveam un sal mare din dantela cu care imi acopeream umerii, papucii..nici nu mai stiam unde i-am lasat. | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 5:59 pm | |
| - Ce faci la miezul noptii aici , Misa ? o intreb eu alergand spre ea . Papucii ii las in nisip . | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 6:01 pm | |
| -Ma bronzes, tie ce ti se pare ca fac? intreb pe un ton ironic. Sunt vampir, nu suport soarele. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 6:04 pm | |
| - Bine , eu ma plimb pe aici pentru ca nu pot dormi . Sunetul valurilor marii care se izbesc puternic de malul marii ma linistesc . | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 6:18 pm | |
| -Stiu.... si mie imi place marea, tot timpul mi'a placut... doar ca pot sa o vad numai noaptea, altfel risc sa ma aleg cu niste arsuri destul de urate. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 6:29 pm | |
| Ma lovesc de o scoica . Ea era lucioasa si avea culoarea mov . - Hmm , ce-o fi cu scoica asta ? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 10:53 pm | |
| -Ti-a facut marea un cadou, zic studiind cu atentie scoica | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Wed Feb 03, 2010 11:16 pm | |
| -O noapte racoroasa si cu luna plina. Era perfect. O noapte tocmai buna pentru a iesi la suprafata. Dupa ce ies la suprafata, ma catar pe unul dintre stavilopozii din largul marii si incep sa privesc peisajul nocturn. Le vad pe cele doua fete pe malul marii si incep sa cant. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 04, 2010 1:05 pm | |
| - Salut ! Canti bine , spun eu . | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 04, 2010 2:43 pm | |
| Salut, si mersi. Spun eu, coborand de pe stavilopozi si apropiindu-ma. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 04, 2010 7:42 pm | |
| -Ce adunatura, suntem un vampir, o zana si o sirena mai trebuie sa apara un zeu si un elf si ar fi perfect. | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 04, 2010 8:45 pm | |
| -Apropo, tocmai citisem zilele trecute o legenda. Chiar ar fi perfect. Legenda pe care am citit-o eu, vorbea de o astfel de echipa care folosindu-si puterile ar fi de neoprit: zana puterea focului, sirena, puterea apei, elful puterea pamantului, zeul puterea aerului iar vampirul daca va purta talismanul inimii va avea puterea de a asigura conexiunea intre cele 4 puteri. Talismanul Inima Kandrakarului se pare ca are din nou nevoie de cineva. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Fri Feb 05, 2010 9:52 pm | |
| O privesc cu neincredere. -Nu.... nu fac rau nimanui... sa spunem ca nu fac rau nimanui dar n'am de gand sa ma transform in ingeras de acum. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Fri Feb 05, 2010 10:19 pm | |
| Ma plimbam linistita pe mal si le zaresc pe cele 3 fete -Buna ce faceti? | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Fri Feb 05, 2010 10:36 pm | |
| -Salut, discutam si noi spun eu catre nou venita, apoi intorcandu-mi capul catre Misa ii spun: -Bine, daca nu vrei tu asta e. Poate se va gasi o alta persoana. Inima kandrakarului e foarte flexibila. Poate fi purtata de oricine, chiar si de o zana. Stii se spune ca noi sirenele putem prevedea lucrurile rele ce se vor intampla in viitor, si da asa si este. Demonii au devenit mai rai decat de obicei, vulcanii au inceput sa erupa, insulele mici sa fie inghitite de apa si cutremure de mica intesnsitate si foarte dese au inceput sa apara zilnic, din fericire in locuri nelocuite. Toate acestea sunt semne ca Marele Portal catre Dimensiunea a 7-a (dimensiunea vrajitorilor) se va deschide din nou si ne vom confrunta cu cea mai mare amenintare, Maltazar, vrajitorul suprem. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Sat Feb 06, 2010 11:06 pm | |
| - Interesant . Ce ar fi sa mergem si sa cautam scoici prin mare ? Stiu o vraja si va pot face pe toate sirene . | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Tue Feb 09, 2010 11:52 am | |
| -Cred ca raman la picioare totusi, nu sunt chiar o mare fana a cozilor de peste, si asta nu e o jignire adusa sirenelor. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Tue Feb 09, 2010 11:58 am | |
| - Atunci , sa stam pe mal si sa ne uitam la scoici . Ca aceasta care mi-a oferit-o marea . | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Tue Feb 09, 2010 12:04 pm | |
| -Putem merge sa inotam, dar eu inot fara coada de peste. Nu ma incec, am senzatia aia de sufocare dar nu mor. Asa ca hai la cautat scoici. | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Tue Feb 09, 2010 12:47 pm | |
| Stiu un loc unde putem gasi scoici din acelea mari, dar nu stiu cum le numiti voi. Auzeam ceva de ghiocuri dar nu sunt sigura. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 11, 2010 9:04 pm | |
| Ma uit jos si vad o sageata facuta din scoici ? - Credeti ca aceasta sageata ne va conduce pana la locul unde sunt multe scoici ? | |
|
| |
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 11, 2010 9:40 pm | |
| -Probabil,hai sa ne luam dupa ea | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Thu Feb 11, 2010 10:25 pm | |
| Da, ne va conduce intracolo. Eu am facut-o din plictiseala. Spun eu launad-o dupa directia sagetii. Apropiindu-ne de acel loc le arat lui Nemi si lui Barbie arta facuta din scoici. Scoicile erau aranjate astfel incat reprezentau diverse lucruri: delfini, corabii, bariere de corali, etc. | |
|
| |
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Fri Feb 12, 2010 3:08 pm | |
| -Ce frumoase sunt,hai sa facem si noi dar nu folosindu-ne de puteri | |
|
| |
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna Fri Feb 12, 2010 3:13 pm | |
| Nu m-am folosit de puteri cand am facut astea. Sigur hai sa mai facem cateva. Spun eu punandu-ma sa adun scoici si le asezasem in forma de stea. Imi luase vreo 5 minute sa adun scoicile si vreo 15 minute sa le asez intr-o anumita logica. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Intuneric....valuri...luna | |
| |
|
| |
| Intuneric....valuri...luna | |
|