Author | Message |
---|
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Sun Feb 07, 2010 5:52 pm | |
| -Te intereseaza? spun zambind suspicios. Thiro, ea era Hana ultima data cand am verificat. -Incantat, spune elful sarutandu'i mana fetei care se afla acum langa mine. | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
Sex : Mesaje : 23 Kwan : 37 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Sun Feb 07, 2010 5:55 pm | |
| -Apropo!!!!gummy bear nu pari deloc a batranica | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Sun Feb 07, 2010 6:05 pm | |
| Off: ti'am trimis un PM incearca sa faci ce scire in el si acum sa ne intoarcem la subiect. | |
|
| |
Sakihana_Ida MEMBRU
Sex : Mesaje : 68 Kwan : 78 Varsta : 30 Localizare : Borsa
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Mon Feb 08, 2010 6:27 pm | |
| -Imi pare bine. spuse Sakihana ochii devenindu'i roz mai inchis. -Spune'mi Hana.E prescurtarea de la Sakihana. il lamuri aceasta,dupa care se intoarse la Misa zambind sarcastic "Multumita?" se gandi ea. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Mon Feb 08, 2010 7:31 pm | |
| -Foarte, imi intorc privirea spre elf, ai adus ce ti'am cerut? Ma priveste neincrezator. -Haide, oricum nu'si va da seama si daca e nevoie voi umbla putin la mintea ei. Nu mai ai timp sa te joci. Elful incuviinteaza din cap si scoate din haina o caseta ca de bijuterii destuld e mare si aurita. Iau cutia, o bag in geanta si in schimb ii dau 2 fiole cu un lichid rosu. -De ce te temi, nimeni nu vede altceva decat o caseta aurita. Oricum, multumesc -Si eu, imi raspunde elful. Sper sa ne mai revedem domnisoara, ii spune Sakihanei, cu bine Misa. Se intoarce si pleaca. -Ai grija! strig in urma lui. | |
|
| |
Sakihana_Ida MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Tue Feb 09, 2010 5:10 pm | |
| -Deci eu nu am vazut nimic,nu? ii spuse Sakihana Misei uitandu'se la ea. -Aaa...stii pe unde sta? Cine stie unde ma duce destinul daca aflu cate ceva despre frumuselul ala. continua fata ince uitandu'se la elful care tocmai se pierdea prin multime. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Tue Feb 09, 2010 6:26 pm | |
| -In primul rand, da nu ai vazut nimic. In al doilea rand e bolnav, chiar foarte bolnav asa ca mai bine nu iti dau nicio informatie despre locul in care se afla, spun sec. | |
|
| |
Sakihana_Ida MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Wed Feb 10, 2010 5:36 pm | |
| -Pacat. ii spuse Sakihana uitandu'se dupa elful care acuma nu se mai vedea. -Okay,atunci.Misa mi'a parut bine sa te vad.Nu esti asa cum te credeam. ii raspunse fata zambind. -Sper sa ne mai intalnim. dupa ce spuse aceasta se intoarse si disparu in multime. Era fericita ca isi facuse o noua prietena. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Thu Feb 11, 2010 5:07 pm | |
| -Asa cum?! intreb imbufnata dar fata deja era pre departe. Interesanta tipa....spun intorcandu'ma pe calcaie. Nu vroiam sa ma intorc asa ca hotarasc sa ma plimb prin sat. Ma plictisesc repede asa ca intru in unul din asa zisele hanuri de aici. Ma asez la o masa intr'un colt mai intunecos, uitandu'ma prin sala, poate mai vedeam pe cineva cunoscut. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Thu Mar 25, 2010 2:02 pm | |
| Eram la han impreuna cu sora si cele doua matusi. Hanul Prince Charming era unul dintre cele mai apreciate hanuri din zona. Mai ales ca era cu specific medieval. Venisem doar cu 15 minute inainte si tocmai ne uitam pe meniu cand o vad pe Misa care se aseaza intr-un colt mai intunecos si ii fac semn cu mana ca sa o salut. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Sun May 16, 2010 7:42 pm | |
| Ma introc spre grupul de zane si le fac si eu usor din mana. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? Mon May 17, 2010 3:04 pm | |
| -Misa, nu vrei sa stai noi? Mai este loc de o persoana. Ii spun eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cum e sa fii elf? | |
| |
|
| |
| Cum e sa fii elf? | |
|