Author | Message |
---|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Plimbare pe hol Sun Jul 15, 2012 2:51 pm | |
| Ne facem din nou mari pana ce iesim din cristal | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Plimbare pe hol Mon Jul 16, 2012 10:06 am | |
| Matusa Josephine ramase uimita cand noi aparem de nicaieri. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Mon Jul 16, 2012 1:40 pm | |
| -Buna ziua spuse Barbie -Buna ziua spuse si Anabell | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Plimbare pe hol Mon Jul 16, 2012 8:10 pm | |
| -A-ti fost in cristal, asa-i? Sanara, de cate ori ti-am spus sa nu mai calatoresti in microunivers? Inca nu ai arsta necesara. Ti se poate intampla orice si acolo nu ai parte de ajutor. Si mai ales sa implici alte persoane asta e dovada de iresponsabilitate. Spuse matusa Josephine. -Daca tot iti place sa fii asa mica, am o pedeapsa perfecta pentru tine. Vei spala podelele din tot palatul, dar vei fi mica cat o furnica si te vei chinui sa le speli cu periuta de dinti.
Last edited by Sanara on Tue Jul 17, 2012 6:08 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Tue Jul 17, 2012 2:26 am | |
| -A stai asa de ce esti asa dura cu Sanara? Ai grija ce iti doresti s-ar putea sa se intample dar nu cum doresti. Uite podelele sunt curate chiar si alea de la subsol. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Tue Jul 17, 2012 6:12 pm | |
| -Trebuie sa invete sa fie responsabila si faptul ca cu magia nu e de joaca si nu trebuie sa abuzeze de ea. Spuse matusa Josephine. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Tue Jul 17, 2012 8:08 pm | |
| -Magia e grozava, spuse Anabell. Poti face orice cu ea si cum a zis Barbie podelele sunt curate asa ca Sanara a scapat de pedeapsa nu? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 12:13 am | |
| -Degeaba incercati voi sa o scapati pe Sanara de pedeapsa. Admir spiritul vostru de prietenie, dar pentru asta gasesc alta pedeapsa si pentru ceea ce a-ti facut, eti imparti si voi cu ea pedeapsa. Ca sa nu ziceti ca sunt asa dura a las pe toate 3 la marime normala, dar va trebui sa va ceva ce sa nu uitati prea curand. Sa mergeti in grajdurile regale ale Palatului si sa curatati mizeria unicornilor si a pegasilor. Si fara magie. Daca veti incerca magie o sa a pedepsesc transformandu-va in voi edea eu ce. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 12:20 am | |
| -Si eu ne transform la loc. Scuze dar pot indeplini dorinte. Si pot face multe lucruri cand am prietenii. Deci pot face orice. A si nu e frumos ce faceti. Trebue sa fiti intelegatoare. Doamne parca nu ati fost tanara niciodata si nu ati facut nebunii. Poi hai sa va zic ceva Sanara e tanara are voie sa se distreze si daca face greseli, ei bine asta e invata din ele. Nu asa ne invatam toti? Facem greseli si invatam sa nu le repetam. Scuzati-ma ca am fost asa directa dar asta e adevarul si imi apar mereu prietenii. A da si nu ma apropii de mizerile din grajd. Scuze inca o data dar am invatat sa spun mereu ce gandesc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 12:54 am | |
| -Eu iti propun un targ. Vei rezola o mica problema in timp real si daca vei gasi solutia acelei probleme in timp util, atunci nu va voi mai pedepsi. Problema este urmatoarea; -Am la gat un colier cu o piatra meteorit de forma sferica ce actioneaza anti-magie. Ea are un singur atom care permite magia si acel atom se afla in nucleul acestei sfere. Ca sa ajungi de la suprafata ei la atomul care permite magia, e cale lunga, daca esti microscopica. Dar pe suprafata acestui medalion ai putea gasi indicii cu ajutorulcaruia ai putea rezola o problema de logica si astfel sa deschizi un portal sa te teleporteze direct pe acel atom. Sau daca nu vreti sa a complicati atata, acceptati o a 3-a pedeapsa: Abtineti-a de la magie o zi intreaga. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 1:01 am | |
| -Eu nu pot cu siguranta. Magia e viata mea cred ca am luat-o de la tata asta, spuse Anabell -Sunt sigura ca putem rezolva ghicitoarea ta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 1:09 am | |
| -Bine. Atunci ca sa o rezolati, va trebui sa va micsorati din nou si sa va duceti pe suprafata colierului meu .Colierul meu va fi cat o planeta pentru voi. Si rezolvarea ghicitorii va fi singura cale sa reveniti la normal. Daca o veti face pana la apus, va voi ierta. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 1:09 am | |
| -Bine mie imi convine, hai sa o facem | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 1:14 am | |
| Josephine, ne mai dadu cate o sticluta din potiunea micsorarii si apoi spuse: -Daca nu veti reusi pana la apus, va voi mari eu la loc dar daca se intampla asta, va voi da o pedeapsa care rand nerand a trebui sa o acceptati. Acum pa-pa. Spuse ea, astpetand sa ne micsoram si sa ne ia de jos sa ne puna pe colierul ei. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 1:16 am | |
| Luam potiunea si ne facem mici aterizand pe colierul Josephinei -Poi aici suntem hai sa incepem, da nu stiu cu ce | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 1:36 am | |
| Uite este cifra 1 aici. Hai sa mergem in continuare pe carare si sa vedem ce cifre mai gasim. Eu banuiesc ca e vorba de o parola pe care noi trebuie sa o ghicim dupa sirul de numere intalnite in cale. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Wed Jul 18, 2012 3:35 pm | |
| -Matusa ta nu ne-a zis ca nu putem folosi magia. Deci ne putem face mai mari putin si gasim mai repede indicile si apoi suntem libere | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Thu Jul 19, 2012 9:22 am | |
| -Ba da, putem folosi magia. Dar nu se poate din pricina ca doar un atom inchis undeva, permite magia. Incearca sa folosesti magia sa vezi ca aici nu avem nici o putere magica. Si crede-ma ca aem dimensiunea potriita pentru a gasi cifrele indicii.
Last edited by Sanara on Thu Jul 19, 2012 1:09 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Thu Jul 19, 2012 12:23 pm | |
| -Bine a uite asta e numaru 5. Deci nu sunt puse cifrele in ordine | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Thu Jul 19, 2012 1:11 pm | |
| -In ordine in nici un caz. Dar problema se pune cam in felul urmator. Aem un sir de numere, sirul pe care il gasim. Apoi cu numerele care le avem trebuie sa facem ori un calcul ori un sir de numere in progresie geometrica. Si numarul care urmeaza va fi de fapt o parola pe care noi trebuie sa o folosim. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Thu Jul 19, 2012 4:15 pm | |
| -Cred ca stiu cum e. Pe diagonala orizontala si vericala sa iti de-a acelasi rezulatat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Thu Jul 19, 2012 7:25 pm | |
| -Posibil ai dreptate. Posibil sa fie un joc Sudoku. Ar trebui sa zburam un pic sa vedem daca asa e. | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Thu Jul 19, 2012 8:49 pm | |
| Continuam sa cautam pana gasim cifrele de la 1-9 | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jul 20, 2012 7:53 am | |
| Ar trebui acum sa zburam un pic si sa ne facem o idee. Sa vedem cum arata jocul si sa il facem pe o foaie, mai mic si sa ne gandim apoi la solutie.
Last edited by Sanara on Fri Jul 20, 2012 4:08 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Plimbare pe hol Fri Jul 20, 2012 12:56 pm | |
| -Uite aici e foaie si un pix. Deci avem cifrele de la 1-9 asta inseamna ca trebuie sa facem un careu cu 9 patrate | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Plimbare pe hol | |
| |
|
| |
| Plimbare pe hol | |
|