Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Spre Regatul Merfolk Sun Mar 21, 2010 8:05 pm | |
| Eram pe epava scufundata a Titanicului citind carti de legende cand dau de aceasta legenda scrisa de un filosof, descendent al lui Platon. - Spoiler:
Povestea sirenelor incepe cu 11500 ani in urma cand Mega Cataclismul a scuundat Atlantida in ocean. Atlanticii aveau o tehnologie destul de avansata si folosind puterea cristalelor s-au transformat pentru a putea supravietui sub apa, ei devenind sirene si formand Regatul Subacvatic Atlantida. Sirenele se inmultesc cu timpul acaparand marile si oceanele din intreaga lume. Cateva mii de ani mai tarziu: Departe, foarte departe, de oricare din tarmurile continentelor, pe intinsul Oceanului Pacific, se aflau doua insule, ambele fiind regate stapanite de doi regi Intre aceste insule, sub ocean, la o adancime ce varia intre 8000 si 11000 m, se afla Regatul Merfolk, Iar in Oceanul Atlantic, la o adancime cuprinsa intre 5000 si 8000 m se afla regatul Atlantida. Aceste doua regate fiind singurele regate subacvatice supravietuitoare marelor cataclisme. Vulcanii subacvatici distrusesera regatele subacvatice in totalitate. Eruptia vulcanului Krakatau in anul 416 i.e.n a format un mega-tsunami ce a distrus regatul Merfolk, aproape in totalitate. Un alt cataclism asemanator petrecandu-se cu aproximativ cu cativa ani dupa aceea, nestiindu-se ce exactitate data si anul distrugand regatul Atlantida. Sirenele supravietuitoare se ascunsesera in dimensiunea a 5-a. Desi in Evul Mediu in dimensiunea a 3-a erau in jur de 5000 sirene in oceane si mari, braconajul, inchizitia si canibalismul anumitor bastinasi de pe insule le ucideau destul de repede. 3000 sirene ce au scapat se ascunsesera in dimensiunea a 5-a formand din nou regatele Atlantida si Merfolk. Regatul Merfolk intre insulele Kardonia si Feiber din oceanul Pacific si Regatul Atlantida, pe locul scufundatului continent Atlantida. In dimensiunea a 3-a se estimeaza ca au mai ramas doar 100 de sirene. Nu stiusem absolut nimic pana in acel moment despre Regatul merfolk, crezand ca singurele sirene supravietuitoare sunt doar eu si Coral. Desi citisem ca existau in Dimensiunea a 5-a 2 regate, observasem ca regatul meu Atlantida, nu mai era nici el viu. ma tot intrebam unde au migrat toate sirenele supravietuitoare. Sa fie Regatul Merfolk sau si pe el il voi gasi la fel de distrus? | |
|
Coral OWNER
Sex : Mesaje : 90 Kwan : 115
| Subject: Re: Spre Regatul Merfolk Sun Oct 14, 2012 8:37 am | |
| Intru sa vizitez Titanicul si dau peste sora mea. -Neata surioara! | |
|