| Album cu poze | |
|
|
Author | Message |
---|
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 10:07 pm | |
| Intru in camera de zi . Observ ceva colorat in dulap . Il iau si observ ca este un album cu poze vechi . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 10:43 pm | |
| Intru in camera de zi observand-o pe nemi. -Salut, Nemi! Ma pot uita si eu prin album? intreb un pic curioasa. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 10:48 pm | |
| - Da cu singuranta . Pozele sunt foarte interesante . Mi se par ca sunt din anii '20 . Ii intind albumul Sanarei . | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 10:55 pm | |
| Ma uit si eu prin pozele alb-negru. Vad doua zane in poze ce nu pareau sa aiba mai mult de 16 ani. Una blonda si una bruneta. -Cumva astea sunt matusile mele in urma cu 90 de ani? | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 10:55 pm | |
| - Seamana mult cu ele . Erau foarte frumoasa ! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 11:04 pm | |
| -Da, vad ca seamana. Asa este, erau foarte frumoase. Deci daca albumul e din anii 20 oricum matusile mele aveau infatisarea de a avea doar 16 ani dar matusa Josephine avea 410 ani iar Matusa Selene 335 ani. Asta era varsta lor in 1920. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 11:07 pm | |
| - Nu erau ele . Poate cineva s-a deghizat . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Album cu poze Sat Mar 27, 2010 11:44 pm | |
| -Aici in dimensiunea a 5-a, in toata lumea sunt peste 17000 de speii de zane, fiecare cu propriile sale caracteristici. Specia de zane din care fac parte eu si matusile mele are printre caracteristici acela ca imbatraneste foarte greu. Fizionomioa se modifica doar de 2 ori in viata. De cand ne nastem pana la 16 ani aoi stagnam pana in jurul varstei de 416 ani, apoi fizionomia ni se modifica usor pana la varsta de 450 de ani. Incat dupa aceasta varsta vom arata cam cum arata oamenii la 30-35 ani. Si sa stii ca intradevar s-a intamplat la bal ca cele mai bune prietene de la liceu sa le imite la un bal mascat. Poate e pe aici si o poza de la acel eveniment. Sper sa fie. Spun eu rasfoind albumul. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Album cu poze Sun Mar 28, 2010 11:43 am | |
| Dau pagina si observ o zana inspaimantatoare : - Iu , cine este asta ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Album cu poze Sun Mar 28, 2010 1:34 pm | |
| -Morgana Hex, ursitoarea cea rea. A fost colega de clasa cu mama mea la scoala Alfea, insa se certau des din motive poate destul de coiplaresti si se urau reciproc. ma intreb daca cumva ea cand mi-a ursit mie a facut-o din razbunare si din cauza ei nu mai am decat pe sora si cele doua matusi. Matusa Josephine castigase la loteie o vacanta pentru 3 persoane + optional daca aveai un copil mic puteai sa il aduci si pe el. Si uite asa am scapat noi de blestemul acela aruncat de un vrajitor. Ma intreb daca nu cumva Morgana are vreo legatura cu acel vrajitor. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Album cu poze Sun Mar 28, 2010 3:08 pm | |
| - Nu stiu poate ca da . Daca as da timpul inapoi .. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Album cu poze Sun Mar 28, 2010 4:07 pm | |
| -Stiu o vraja insa din pacate nu merge decat sa trimit alta persoana nu sa ma trimit si pe mine. Eu am incercat sa le rog pe matusi sa ma ajute insa spuneau ca ar fi prea periculos sa ne intoarcem la acel moment. Nu putem avea protectia necesara. | |
|
| |
Poison MEMBRU
| Subject: Re: Album cu poze Sun Mar 28, 2010 4:37 pm | |
| - Nu putem descoperi daca erau matusile tale sau nu in alt fel ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Album cu poze Sun Mar 28, 2010 5:02 pm | |
| -Eu ma refeream ca nu ma pot intoarce la momentul cand familia mea fusese ucisa de un vrajitor si nici la momentul in care Morgana, m-a ursit. Iar pentru a ne intoarce in anii 20. Exista o vraja care ne poate intoarce in timp atunci dar nu poate fi facuta decat de cineva care a implinit 100 de ani, majoratul zanelor. Iar daca vrei sa stii daca cele din poza sunt matusile mele sau nu, le putem intreba pe ele. Nu au motive sa ascunda nimic. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Album cu poze | |
| |
|
| |
| Album cu poze | |
|