Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Elemente controlate Thu Apr 08, 2010 12:07 am | |
| Foc, apa, pamant, aer, lemn, metal, lumina, intuneric, viata, timp, lava vulcanica.
Nici o zana nu poate controla simultan toate cele 11 elemente. Doar 4 in cele mai multe cazuri sau maxim 5 simultan. | |
|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Elemente controlate Mon Dec 12, 2011 6:20 pm | |
| pai,de ce tocmai metalul si lava,ca lava nu e ca si focul,si metalul cum naiba sa il foloseasca ca putere?ori cum,ar fi misto sa avem si noi astfel de puteri.(noi oamenii) | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Elemente controlate Mon Dec 12, 2011 8:16 pm | |
| M-am inspirat cu puterile metal si lemn din maestrul strop. Acolo nu erau zane dar erau niste fiinte magice numite elemente care puteau controla lemnul si metalul. Iar cu lava m-am inspirat dintr-un film unde erau 2 frati gemeni ce puteau controla eruptiile vulcanice. A controla lava ma gandeam ca poate controla eruptiile vulcanilor. Iar a controla metalul ma gandeam ca poate transforma un metal in alt metal. Iar controlul lemnului faptul ca poate transforma lemnul in ceva fara sa se artinga de e. De exemplu un bustean cazut la pamant il poate transforma intr-o figurina de lemn fara ca macar sa il atinga. Sau faptul ca poate face un copac sa vorbeasca. | |
|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Elemente controlate Mon Dec 12, 2011 8:21 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Elemente controlate | |
| |
|