|
Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Sat Dec 22, 2012 7:50 am | |
| Continuam sa fiu atenta la ei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Sat Dec 22, 2012 1:00 pm | |
| - Cee, nu-i asa? rase el. - Nu neaparat, raspunse ea sec. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Thu Dec 27, 2012 7:57 am | |
| -Haideti sa mergem in Piata Centrala. Acum urmeaza sa se dea mancare si vin gratis. Dar vinul da doar cate un pahar gratis de fiecare. Cine vrea mai multe se poate inscrie la un concurs de degustat vin unde premiul cel mare e un beci intreg de vin vechi din cele mai vechi si renumit marci.
Last edited by Sanara on Wed Jan 30, 2013 1:42 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Wed Jan 16, 2013 4:14 pm | |
| - De ce am vrea sa plecam de aici cand e petrecere? Noi ramanem, dar tu daca vrei, te poti duce... o privi el cu aceea privire a lui infioratoare. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Wed Jan 30, 2013 1:41 pm | |
| -Bine, voi pleca dar voi reveni cat pot de repede. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Thu Feb 07, 2013 5:00 pm | |
| - Ok, pa, zise sec Klaus, ridicand pasiv din umeri, apoi o privi pe Rose incercand sa nu rada. De ce i se pare ei defapt cine stie ce premiul ala? E zana, poate sa faca sa apara orice prin magie, dar in fine...isi dadu el ochii peste cap, zambind apoi. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Sat Feb 09, 2013 9:01 am | |
| -Te-am auzit. Adevarul e ca pot obtine poate bani in loc de premiu. Cel putin asa sper. Si ar fi o suma destul de consisenta iar banii nu ii pot face prin magie. Si decat sa fac sa imi apara prin magie vin si sa stau sa il vand mai usor particip la un concurss unde daca il castig poate ma inteleg cu respectivii sa iau banii de valoarea premiului. Care o parte sigur se va duce in donatii. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) Fri Feb 22, 2013 3:18 pm | |
| - Ma rog, facu el un gest ca nu conteaza. Rose chicoti cand ii vazu expresia si il saruta scurt. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ziua Zanelor (Special Topic) | |
| |
| | | | Ziua Zanelor (Special Topic) | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|