Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Concursul floral Mon Aug 09, 2010 8:31 pm | |
| First topic message reminder :
Sanara vazuse in revista un anunt despre un concurs floral ce urma sa aiba loc la sfarsitul lunii. Premiul pentru cea mai frumoasa floare era 10000 kwan. Sanara se plimba prin gradina si o vazuse pe sora sa Katrina. Veni langa ea si ii spuse: -Katria, in legatura cu concursul floral anual, as vrea sa castigam si noi o data acel concurs. -Dar cum putem castiga din moment ce noi trebuie sa ducem o floare mai deosebita fata de ce aduc ceilalti? De unde am putea face rost de una cu adevarat rara? intreba Katrina. -Nu cred ca trebuie sa cautam. Doar sa ne gandim la una. Si ma poti ransforma pe mine intr-o floare, una care nu mai exista. ma gandesc la o specie care a disparut cu mult timp in urma. -Sa te transform in floare? Asta ar insemna trisat. -Eu nu am vazut inca regula care sa interzica asa ceva. -Ai dreptate in privinta regulilor. Spuse Katrina dupa un timp de gandire. -Deci? -S-ar putea sa fie totusi un pic riscant. Sunt 3 lucruri care trebuie sa le tii minte. Primul e ca nu te pot transforma direct in floare ci intr-o gramajoara de seminte ce trebuie plantate si ingriie incat sa devina cu timpul o floare si al 2-lea lucru e ca nu ai voie sa te ofilesti. Iar al 3-lea lucru e ca nu vei putea avea nici unul din cele 5 simturi cu care te-ai obisnuit, atata timp cat vei fi floare. Insa vei avea un alt simt ce iti va prmite sa simti mediul inconjurator. Iar sa te transformi din nou in zana va trebui asta facuta fix in ultima zi a lunii inainte de apus. Concusul se tine dimineata asa ca cred ca totusi as putea face chestia asta. Si matusile sunt plecate luna asta cu treaba asa ca nu vor afla. Spuse Katrina. -Bine, fa-o atunci. Spun eu. Katrina rosti o vraja si corpul meu incepu a se micsoreze si sa se separe. In mai putin de un minut eram o gramajoara de seminte.
KATRINA.
Adun semintele in care o transformasem pe sora mea si le plantez in gradina. Urma sa ma ocup personal de ingrijirea lor, spre a o transforma pe sora mea in cea mai frumoasa floare din lume.
Last edited by Sanara on Thu Sep 20, 2012 9:22 am; edited 3 times in total | |
|