Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Pe scari Mon Jun 11, 2012 11:31 pm | |
| -Hmmm e chiar mai frumos decat imi aminteam ca era,spun in timp ce ma uit la orasul unde ajunsesem acesta fiind Bucuresti | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 12:01 am | |
| - Perfect, acum sa cautam victimele, surade Katherine otravit uitandu-se in jurul sau, iar Lulu clatina usor din cap. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 12:16 am | |
| -Eu o sa caut un tip pe aici de care sa imi bat joc | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 12:30 am | |
| - Eu o sa ma joc putin cu skatebourderul ala, ciripeste Katherine si se indreapta spre individul respectiv. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 7:52 am | |
| -Leloush, Vrajitoarele bune si zanele nu sperie oamenii. Insa vrajitoarele rele si ielele sunt cele care sperie oamenii. Eu nu stiu inca daca sunt zana sau iela insa am 2 motive sa cred ca as fi o iela. primul Motiv e ca atunci cand cineva imi vad aripile colorate asa frumos tipa iela si fug ca dracul de tamaie. Al 2-lea motiv este ca mi-am descoperit multe puncte comune cu ielele. Spun eu. Eram foarte aproape de un parc. Asa ca merg in parc si apoi incep sa cant se aduna ceva lume ca la concert. Insa la urma melodiei imi desfac aripile. Nu toata lumea fugi, insa erau destui tarani superstitiosi care provocara o ambuscaa. Alergand in toate partile ca potarnichile prin aglomeratie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 3:12 pm | |
| Leloush privi amuzat toate scena, jucandu-se cu o bricheta, in timp ce sora sa isi exercita "farmecele" asupra pustiului. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 4:48 pm | |
| Incepusem sa rad de ceea ce se intamplase. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 4:57 pm | |
| - Ti se-ntampla des asta? intreba el amuzat. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 5:37 pm | |
| -Niciodata nu ma satur sa privesc oamenii cum se sperie | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 5:56 pm | |
| - Niciodata nu ma satur sa privesc teama din ochii oamenilor inainte sa-i omor, spune Katherine cu un zambet diabolic pe buze si-si infinge coltii in gatul pustiului, lasandu-l fara sange in corp. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 6:25 pm | |
| Un tip vine prin spatele meu si imi pune mana pe fund.Imediat ii dau un cot in burta el incepand sa isi puna mainile in locul de unde venea durerea.Ma aplec de urechea lui si il intreb: -O cunosti pe Cristina Gonzalez cea care era regina cartierului? -Da o cunosc foarte bine -Ei bine eu sunt sora ei si sunt mai rea decat ea asa ca ori pleci ori o sa te trezesti cu o durere in tot corpul | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 7:35 pm | |
| - De ce l-ai omorat, credeam ca doar te joci cu el... se stramba Leloush catre Katherine. - M-am jucat si m-am plictisit, stii ca oamenii sunt niste marionete care ma plictisesc usor... zice ea si face un gest ca si cum ar alunga o musca. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 8:41 pm | |
| -Nu toti oamenii sunt niste marionete | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 8:51 pm | |
| - Pentru mine sunt, zambeste Katherine dulce, dar otravit. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 9:07 pm | |
| -Asta credeam si eu inainte pana ce am ajuns sa traiesc printre ei | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 9:23 pm | |
| - Si eu am trait printre oameni... am avut prieteni oameni, logodnici oameni... dar pana la urma am ajuns la concluzia ca toti sunt la fel, aproape inutili... singurul lor folos e ca-mi servesc ca hrana. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 9:32 pm | |
| -Unii pot fi folositori si in alte lucruri,dar asta e alt subiect | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 9:50 pm | |
| - Asa e... aproba cu o miscare scurta a capului si se indrepta spre alta victima. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 9:56 pm | |
| Fac o mica vraja de transformare si imi recapat veche infatisare pentru un timp limitat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 9:59 pm | |
| Leloush o privi atent pe Cristina, in timp ce Katerina se apropia de un individ imbracat la 4 ace. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 10:08 pm | |
| Cativa tipi cunoscuti mie se apropie de noi printre ei fiind si unii pe care nu ii cunosteam. -Cristina te-ai intors,spune un tip blond -Da Andrei m-am intors dar cine sunt noi tipi? -Hei printesa acesti tipi au si ei un nume -Si mie nu imi pasa,vreau doar sa stiu ce cauta ei aici,spun uitandu-ma la Andrei -Sunt in gasca noastra -Ei bine nu vor mai fi mult timp -Dar tu cine esti printesa de esti asa de autoritara si hotarasti tu daca noi ramanem sau nu? -Uite ce e papusel eu sunt sefa in acest cartier si eu hortarasc ca voi sa plecati de aici -Si daca nu vrem ce ne faci? Scot de la spate un pistol care era incarcat cu gloante si il indrept catre capul lui -Daca nu plecati va omor pe fiecare in parte | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 10:46 pm | |
| Leloush privi indiferent toata scena, iar Katherine veni cu tipul langa el. - Saluta-l pe noul meu prieten, Jonah... dragut nu? zambi ea otravit. Leloush stramba din buze. - Nu te impart cu nimeni, zice sec si ii frange gatul tipului. - Ce posesiv esti tu, rade ea si ii sare in brate. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 10:55 pm | |
| -Andrei fi atent!Eu nu vreau toti prostii in organizatia mea asa ca inainte sa accepti pe cineva imi trimiti mie un raport despre aceea persoana ai inteles? -Da sefa,spune Andrei dupa care dispare cu restul baietilor | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 11:08 pm | |
| - Ma condamni pentru ca te vreau numai pentru mine? sopti el seducator punandu-si o mana pe talia ei si lipindu-si buzele de gatul sau. - Mmmmmmmmnu, murmura pe un ton dulce, zambind distrata. |
|
| |
| Subject: Re: Pe scari Tue Jun 12, 2012 11:09 pm | |
| -Poate crede lumea de aici ca sunteti iubiti | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe scari | |
| |