Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Padurea Masterei Wed Jan 16, 2013 12:03 am | |
| -Pentru ca daca e vorba de sangele tau m-as ingrijora si in primul rand as vrea sa am un pic grija de rana ta chiar daca stiu ca se vindeca repede dar macar pana se vineca. Si sper sa nu fie una prea grava. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Padurea Masterei Wed Jan 16, 2013 2:21 pm | |
| - De ce ? Nu ma cunosti, o privi el ca traznit. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Padurea Masterei Wed Jan 16, 2013 4:59 pm | |
| -Te cunosc da nu cunosc bine totul despre vampiri. Si de aceea ma ingrijoreaza ranile. De obicei la orice specie maingrijoreaza ranile. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Padurea Masterei Wed Jan 16, 2013 5:17 pm | |
| - Eu nu stiu cine esti si nu am nevoie de ajutorul tau, ii raspunde intepat, aratand-o cu degetul. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Wed Jan 30, 2013 8:51 am | |
| -Mda, ai dreptate, nu te cunosc la principal vorbind dar te cunosc doar din vedere desi nu stiu daca tu iti maiaduci aminte. Oricum asta s-a intamplat de mult pe vremea cand nu eram nici macar copil. Pe atunci eu eram doar o omida pe o floare. Si acum sunt o zana adolescnta. Desi nu sunt sigura daca tu erai sau poate te confund. Nu imi mai aduc bine aminte asa de bine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Padurea Masterei Thu Feb 21, 2013 2:56 pm | |
| - Te stiu de atunci, de cand cu Suzanna, dar se pare ca ai memoria cat-o frimitura daca ma confunzi cu cineva care l-ai vazut acum nu stiu cat timp, si nu-ti aduci aminte de ceva care s-a intamplat acum cateva saptamani ! |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Mon Feb 25, 2013 10:09 am | |
| -E posibil ca asta sa se intample din cauza prea multor potiuni pe care le-am incercat in ultima vreme sa ma fi afectat destul de serios. Poate ca ar trebui sa ma las o vreme de testat n potiuni pe zi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Padurea Masterei Fri Jan 17, 2014 1:53 pm | |
| - E numai si numai vina ta ca te lasi drept cobai, ii arunca indiferent, ridicand din umeri. El avea alte standarde, nu ar fi permis nimanui sa-i foloseasca corpul sau sangele sau orice al lui pentru niste experimente tampite pe care el le cataloga inutile. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Jan 18, 2014 12:45 pm | |
| Aici ai dreptate .Va trebui sa notez acest lucru ca efect secundar al potiunilor magice. Apropo mi-ai dat o idee si m-ai facut curioasa. Intrebarea care imi vine in gand e daca o fiinta care in urma unei potiuni ar avea creierul micsorat la propriu in raport cu corpul, si-ar pastra aceleasi capacitati de gandire ori nu. Dar cred ca da. Deoarece atunci cnad ma micsorez cu totul la dimensiunea unui fluture, si pastrez proportiile creier/corp nu imi pierd capacitatile cognitive. Sunt tot la fel de inteligenta ca si cand as fi de dimensiuni normale. Dar daca nu s-ar pastra proportiile e posibil ca un creier minuscul sa se concnetreze mai mult pe sustinerea functiilor vitale ale unui corp urias ceea ce ar denota un spatiu mai mic pentru sectorul inteligentei si deci o inteligenta mai mica. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Padurea Masterei Fri Apr 04, 2014 3:59 pm | |
| Se uită la ea o figură de palm face. - Toate chestiile astea sunt de o stupiditate rară. Jur că nu înțeleg cum îți pierzi timpul cu așa ceva și te numești și singură inteligentă. Dar mă rog... îi răspunse Keith indolent, căci așa îi era firea. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Fri Apr 04, 2014 6:50 pm | |
| -Totusi trebuie sa existe si savanti mai nebuni. Fara ei lumea ar fi aratat altfel acum. Daca nu ar fi existat un savant nebun de curajos si mai ales si uituc, nu ar fi existat cuptorul cu microunde. Apoi daca nu ar fi existat un alt savant atat de nebun incat sa se joace cu radiatiile, lumea medicala ar fi ramas inca in urma rau de tot fiindca nu ar fi existat ecografiile. Insa si eu sunt un fel de savant mai nebunatic dar asta e pentru lumea mea, nu pentru cea a oamenilor, ceea ce fac eu. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Padurea Masterei | |
| |
| | | | Padurea Masterei | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |