| Padurea Masterei | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Padurea Masterei Sat Sep 11, 2010 10:57 am | |
| Aceasta padure se numeste asa deoarece in ea isi are castelul Mastera, una din cele mai rele vrajitoare. | |
|
| |
Jane Eyre MEMBRU
Mesaje : 75 Kwan : 290 Varsta : 27 Localizare : behind your shadow
| Subject: Re: Padurea Masterei Thu Jul 14, 2011 11:30 pm | |
| Eyre isi facu aparitia printr-un portal. Facu cativa pasi innapoi, analizand lolcul. -Wow...De data asta e o pestera...o.o And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying Are the best I've ever had And I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles It's a very, very... mad world... mad world... | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Padurea Masterei Thu Jul 14, 2011 11:37 pm | |
| Eu intru printr-o pestera si ies intr-o padure. Copacii erau tat de desi incat coroanele lor adunate la un loc opreau lumina soarelui sa intre si deci in padure era mereu intuneric bezna. Insa eu fiind zana puteam vedea prin intuneric bezna. Vad o fata care se pare ca se uita spre pestera. -Buna! hm, se pare ca venin din directii diferite. Ai obserat cumva pana acum vreo iesire din padurea asta? | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Padurea Masterei Thu Feb 09, 2012 3:56 pm | |
| -Nu poti gasi iesirea din padure daca nu sti bine padurea | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Thu Feb 09, 2012 5:22 pm | |
| -Ups. M-am ratacit. Spun eu speriata. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Thu Feb 09, 2012 6:16 pm | |
| -Stai linistita eu stiu padurea foarte bine as putea iesi de aici si cu ochii inchisi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Fri Feb 10, 2012 1:55 am | |
| -Atunci, te rog frumos sa ne scoti de aici. Spun eu. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 6:30 pm | |
| O urmez pe Cristina. Insa pana sa iesim din padure apare o vrajitoare care aparent era destul de tanara, in jur de 30 de ani, cu parul brunet, lung pana la solduri si ondulat, pielea fetei lipsita de riduri si de o culoare alba care radia. la prima vedere nici nu ziceai ca ar fi vrajitoare ci ca ar fi concurenta la Miss univers. Avea in mana dreapta o oglinda in care se privea. -Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din acest tinut? -Acum ca Alba ca Zapada s-a casatorit si a plecat, nu mai este ea, dar nici tu nu esti inca cea mai frumoasa. Sanara este cea mai frumoasa. Spuse oglinda cu o voce rasunatoare, cu ecou. -Ah, zana blstemata. o sa te prind eu intr-o zi si o sa te strivesc ca pe o insecta. Tuna ea. Era atat de concentrata in oglinda ei, incat nici nu imi observa prezenta. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 6:52 pm | |
| O observ pe Mastera si se pare ca vrea sa ii faca rau Sanarei.Le fac pe fete invizibile. -Iauite pe cine avem aici pe vrajitoarea Mastera -Cristina???intreaba ea vizibil speriata -Da chiar eu ce s-a intamplat ti-e frica spun eu apropiindu-ma de ea -Nu dar ce cauti aici? -Pai am auzit ca vrei sa faci o noua victima -Da pe zana Sanara -Bun am ceva de obiectat -Ce? -Sa o lasi in pace ca daca nu.. -Daca nu.... -Daca nu fac ceea ce am facut si atunci,nu uita Mastera acum am mai multa putere si pot sa te fac sa arati asa si pe lumea ceallalta. -Fac orice numai nu asta -Las-o in pace si vei fi frumoasa -Bine o las
Ma teleportez impreuna cu fetele departe de padurea aia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 7:29 pm | |
| -Multumesc. Spun eu, apucandu-ma cu mainile de mijlocul fustei, largind-o un pic si facand o mica plecaciune. Incercam sa vad cum e sa ma comport ca o printesa. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 9:16 pm | |
| -Cu placere,oricum Mastera face tot ce vreau eu decand i-am descoperit slabiciunea aceea fiind frumusetea ei.O data a vrut sa ma omoare si pe mine pentru ca am fost intr-o situatie ca si tine si ca sa scap de i-a am facut o vraja prin care ea a devenit hidoasa,dupa ce a jurat ca o sa ma lase sa plec am facut-o iar frumoasa,iar acum face ce vreau eu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 9:19 pm | |
| -E prea obsedata. Intai Alba ca zapada, apoi tu, apoi eu. Ma intreb cine mai urmeaza. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 9:20 pm | |
| -Orice alta fata frumoasa care trece prin padurea ei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 9:35 pm | |
| -Aceasta obsedata, daca era in dimensiunea a 3-a ar fi ajuns sa fie inchisa intr-un sanatoriu printre nebuni. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sat Feb 11, 2012 9:42 pm | |
| -Da,dar problema ei este ca asculta de aceea oglinda care este foarte nebuna si are obsesia sa ii spuna ca oricine este mai frumoasa ca ea | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sun Feb 12, 2012 8:58 am | |
| -Aha. Pai imi vine o idee. Ce ar fi sa inlocuim oglinda aia fie cu una magica care sa ii spuna ca ea e cea mai frumoasa fie cu una obisnuita? Apoi acea oglinda nebuna sa o spargem? | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sun Feb 12, 2012 10:27 am | |
| -E o idee buna dar de unde facem rost de o oglinda magica? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sun Feb 12, 2012 1:37 pm | |
| -Pai se ia o oglinda normala si se vrajeste in cadrul unui ritual, oglinda devenind magica. Eu stiu deja ritualul. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Sun Feb 12, 2012 4:03 pm | |
| -Atunci hai sa vrajim o oglinda | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Sun Feb 12, 2012 6:59 pm | |
| -Bine. Ai o oglinda la tine? Intreb eu. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Mon Feb 13, 2012 10:17 am | |
| -Normal mereu am o oglinda la mine,spun eu scotant o oglinda | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Tue Feb 14, 2012 3:46 am | |
| Iau oglinda si scot din poseta mea o pana de porumbel si o sticluta de cerneala care era plina cu sange de porumbel alb, sange care fusese extras cu seringa, deoarece noi zanele nu ucidem, si inmoi pana in sange si scriu in colturile oglinzii: Iehovah Elohim Metatron Adonay Apoi rostesc o incantatie si apoi pregatesc un parfum de sofran la fel rostind o incantatie in timp ce il pregatesc si apoi parfumez oglinda cu parfumul de sofran apoi asez oglinda pe o sobita de pamant improvizata de mine in care ardea foc magic. Rostesc inca o incantatie. Apoi in cateva minute, oglinda deveni oglinda magica. Se vazu asta fiindca rama ei capata culoarea aurie. | |
|
| |
| Subject: Re: Padurea Masterei Tue Feb 14, 2012 8:55 am | |
| -Acum putem sa schimbam oglinzile | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Padurea Masterei Tue Feb 14, 2012 11:43 pm | |
| -Hai sa mergem la mastera sa schimbam oglinzile cand ea nu va fi acasa. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Padurea Masterei | |
| |
|
| |
| Padurea Masterei | |
|