Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 8:36 pm | |
| -Asta ce viitor mai e? Eu trebuia sa fiu printesa si apoi regina zanelor. Doar am vorbit despre asta si ai incercat sa ma ajuti, am incercat impreuna sa gasim pe acei 2 vrajitori. Am ajuns asa deoarece cei 2 vrajitori au castigat razboiul? | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 8:45 pm | |
| -Ei bine Sanara noi 2 am incercat sa ii gasim dar nu am reusit asa ca ne-am concentrat pe vietile noastre tu dorindu-ti sa fii cel mai bun familiar al meu.Vrajitorii au continuat cu planurile lor si intr-o zi au incercat sa distruga dimensiunile.Atunci o fata cu puteri maricele care de fapt nu erau ale ei i-a invins si a fost numita noua regina a zanelor,iar ea a dat legea ca toate zanele care sunt familiari sa fie inchise in custi,si multe alte legi care mie mi se par absurde.Chiar a incercat sa imi impuna sa pun in vigoare legile ei si in regatul meu,dar cand am provocat-o la o lupta a refuzat categoric pe motiv ca nu are timp de asa ceva. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 8:56 pm | |
| -Dar macar daca tot sunt inchisa in cusca, nu te mai purta chiar asa indiferent cu mine. mai ofera-mi un pic de atentie si mai scoate-ma din cusca macar o data pe saptamana, pentru doar o ora. Asta in afara de situatiile acelea cand ma scoti ca sa te pot ajuta la anumite vraji. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 9:23 pm | |
| -Pai as face asta daca as avea timp,spun eu indiferenta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 9:36 pm | |
| -As vrea sa imi pot vizita matusile sau sa le aduci pe ele aici. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 9:37 pm | |
| -Pai este cam imposibil sa le vizitezi,si eu nu pot sa le aduc aici pentru ca am foarte multa treaba si sunt ocupata.Acum trebuie sa plec pa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 9:41 pm | |
| -Bine, Pa. Spun eu nervoasa. Incerc apoi sa imi folosesc puterile sa evadez din cusca. Imi vroiam viata si libertatea inapoi. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 9:47 pm | |
| Sanara incearca sa evadeze din cusca.Ma intorc la ea. -Sa sti ca daca incerci sa evadezi nu vei reusi,asupra custii este pusa o protectie magica si tu nu poti sa iti folosesti magia pentru a te elibera,aaa si nici cei din exterior nu pot face asta.Numai eu te pot elibera,spun eu si dupa asta ma indrept catre castel | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 9:59 pm | |
| Eram condamnata la plictiseala in acea cusca de forma si marimea unei colivii. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 10:08 pm | |
| Ajung la castel si dau de Thor care acum era mana mea dreapta. -Criss avem probleme -Ce fel de probleme Thor? -Pai regina zanelor da niste legi aiurea rau si vrea ca si tu sa dai astfel de legi. -Thor ca totul sa fie perfect cat eu sunt plecata.Aaaa si vino cu mine pana acasa,si nu te gandi la prostii. Ajungem acasa si intru in camera mea. -Uite i-a acest inel -Si vrei sa il port?Acum sincer este de femei as arata ridicol -Nu prostule vreau sa ai grija de el si daca pateste ceva inelul asta iti tai capul -Bine Criss o sa am grija de acest inel mai mult decat viata mea -Ok acum sa ai grija de regat si nu abuza de statutul asta temporar ca vei da socoteala in fata mea -Bine o sa tin minte,dar inainte sa plec nu imi dai si mie un sarut? -Thor te-ai cam invatat sa primesti saruturi si acum vrei si de la mine,ei bine o sa iti spun ceea ce iti spun mereu nu si acum pleaca ai treaba -Bine Criss pa si bafta in misiunea -Sanara se pare ca dorinta ta se va indeplini chiar daca eu nu am avut niciun amestesc,ii zic eu Sanarei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Tue Feb 21, 2012 10:14 pm | |
| -Bine,multumesc. Spun eu. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Wed Feb 22, 2012 5:56 pm | |
| -Nu ar trebui sa imi multumesti,daca ar fi dupa mine nu ne-am duce acolo. Iau cusca si ne teleportam exact in casa lor.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Wed Feb 22, 2012 7:03 pm | |
| -Ma uit dupa matusi Cum eu nu puteam iesi din cusca, asteptam. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Wed Feb 22, 2012 7:07 pm | |
| -Selene,Josephine,Katrina am nevoie de ajutorul vostru | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Wed Feb 22, 2012 7:23 pm | |
| Veni doar matusa Josephine. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Wed Feb 22, 2012 8:29 pm | |
| -Unde sunt Selene si Katrina? -Pai Selene este plecata prin padure sa culeaga niste ierburi pentru o potiune si Katrina a zis ca are niste treaba -Si cum de Selene se mai poate duce prin padure ca la ce legi da Sara voi nici nu mai aveti voie sa respirati -Pai s-a dus transformata in vrajitoare ca sa nu o recunoasca -Perfect si daca Sara intreaba daca Selene este o vrajitoare eu o sa va sustin,acum motivul principal pentru care am venit este ca Sara,iar vrea sa ma faca pe mine sa dau legi stupide ca ale ei si vreau ca voi 3 sa va infiltrati in castelul ei si asa sa o distrugem,si inca ceva am adus-o si pe Sanara pt ca nu puteam sa o las singura,sti ca Sara o vrea si asa va mai vedeti si voi -Si ce vei face daca Sara o sa incerce sa o ia pe Sanara? -Nu o sa o las,ea o vrea pe Sanara doar pt ca ea sa ramana regina mereu
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Wed Feb 22, 2012 10:50 pm | |
| -Matusa Josephine, eu nu fac parte din realitatea asta, nu stiu ce s-a intamplat. Am mancat o prajitura din acea cu Vise si apoi m-am trezit inchisa in cusca. Imi pusesem dorinta sa fiu ce mai bun familiar al Cristinei. Imi vreau viata si libertatea inapoi. Ii spun eu matusii. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Thu Feb 23, 2012 8:15 am | |
| -Eu ti-am zis ca atunci cand mananci o prajitura cu vise sa ai grija ce dorinta iti pui,sa nu fie contrariul a ce vrei tu sa se intample,spune Josephine | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Thu Feb 23, 2012 9:55 am | |
| -Da, mi-ai spus matusa dar mie mi se pare ca oricce dorinta ti-ai pune se realizeaza contrariul. Nu inteleg de ce. probabil cea care a scris reteta a fost o vrajitoare rea si probabil asta e scopul acestei prajituri cu vise sa indeplineasca contrariul dorintei. Ar trebui ca reteta acestei prajituri sa fie analizata si sa se vada care e reteta originala si unde e de fapt inlocuit ingredientul. Eu cred ca cea care a intrat in posesia retetei originale, a inlocuit un ingredient in reteta si abia apoi a dat reteta spre publicare. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Thu Feb 23, 2012 8:58 pm | |
| -Da cred ca asa este oricum avem lucruri mai importante de rezolvat decat reteta prajiturii | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Thu Feb 23, 2012 11:01 pm | |
| -Da, ai dreptate. Dar intai imi vreau libertatea inapoi. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Fri Feb 24, 2012 7:27 pm | |
| -Pai daca vrei ca lucrurile sa revina la normal si sa iti recapeti libertatea mananca asta, spune Josephine in timp ce ii da o bucata de prajitura. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Sat Feb 25, 2012 1:13 am | |
| Mananc acea bucata de prajitura. | |
|
| |
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Sat Feb 25, 2012 9:11 am | |
| Totul revine la normal si eu ma trezesc intinsa pe iarba cu o durere de cap. -Auuuu firar prajitura sa-ti fie Sanara,ti-am zis sa nu o incerci dar nu m-ai ascultat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Prajitura cu Vise Sat Feb 25, 2012 11:05 am | |
| Ma trezesc si eu intinsa pe iarba alaturi de ea. -Da, stiu ca nu te-am ascultat, ca am fost un pic mai rebela, vroiam sa stiu ce gist are si ce se poata intampla. Sunt prea curioasa si rebela. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prajitura cu Vise | |
| |
|
| |
| Prajitura cu Vise | |
|