|
Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Neatzaaa all :]] | |
| | Author | Message |
---|
Lotte MEMBRU
Sex : Mesaje : 14 Kwan : 164 Varsta : 30
| Subject: Neatzaaa all :]] Wed Sep 29, 2010 9:44 am | |
| Sunt o tipa noua pe al zecelea forum :]] care momentam nu are ce face si scrie :] Ce vreti sa stiti despre mine ? Pai sa vedem . Ma cheama Miruna Charlotte, am 14 ani si-mi puteti spune cum aveti voi chef :] Imi plac anmeurile, cartile de toate genurile , puteti spune ca's obsedata cu cititul . Ah, da si-mi place sa fac cumnparaturi la greu :]] Aaaa....mai intrebati si voi daca mai vreti sa stiti ceva . | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] Wed Sep 29, 2010 1:41 pm | |
| WELCOME si HAVE FUN. intrebari: 1. Ai animalute pe acasa? (eh deja asta e intrebaea mea standard pe care o pun la toti) 2. Care e anime-ul tau preferat? 3. Ce genuri de muzica asculti? 4. Ai vreo formatie preferata? | |
| | | fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] Wed Sep 29, 2010 7:16 pm | |
| | |
| | | Lotte MEMBRU
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] Thu Sep 30, 2010 10:07 am | |
| Pt. Sanara :] 1) Am o pisica si un catel . Pe pisica o cheama Fufi (O.o) si pe caine , Gun :]] 2)Anime-ul preferat..hmm..Kuroshitsuji..dap, asta e :] Tocmai am inceput sa-l urmaresc si e penal >.< Mai in plus dragutul de Ciel ^.^ 3)Rock, in general :] 4)Papa Roach...si hmm, cred ca si Hinder ! Thanks Fairy.Pink :] | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] Thu Sep 30, 2010 10:20 am | |
| In muzica se pare ca avem acelasi gusturi. Si mie tot rock imi place cel mai mult Iar animale, eu am 4 pisici mari, 2 pisici icute si una caine De curand una din pisici a facut 2 puisori. Dar cum catelul nu i-a prea laat in pce, ot vroia sa se joace cu ei, astia mici s-au invaat speriosi. Abia am putut pune ieri man pe unul din ei dar dupa ce am luat mana de pe el, a fugit ca din pusca sa se ascunda. | |
| | | Lotte MEMBRU
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] Thu Sep 30, 2010 10:55 am | |
| :]] Pisicuta mea e obijnuita cu catelul :] I-am luat pe amandoi de mici :] | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] Thu Sep 30, 2010 11:12 am | |
| Si catelul meu e obisnuit cu pisicile dar si pisicile mari cu el. Numai ca Rex a picat in cealalta extrema. Are afectiune prea mare pentru pisici si cu una din alea mari nu o prea lasa in pace si se tot giugiuleau, iar cu alea mici se joaca de parca ar fi si el pisic: le ia si le plimba in bot, le tavaleste, le miroase, le mai trage incetisor de urechi, saracele pisici vor sa fie lasate in pace, dar el le sufoca cu afectiunea =)) Deci el nu le face nici un rau. Vrea doar sa se joace cu ele. Niciodata nu a muscat sau ranit vreo pisica. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Neatzaaa all :]] | |
| |
| | | | Neatzaaa all :]] | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|