Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Tue Sep 11, 2012 11:17 pm | |
| - Ce e asta? intreba Kat curioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Wed Sep 12, 2012 6:03 pm | |
| -Nici eu nu stiu ce este exact. Pare a fi un obelisc dar nu am auzit sa fie numit asa. Nu stiu ce vrea sa reprezinte exact dar stiu doar ca multe zane din zona asta isi dau intalnire cu zanii si elfii aici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Wed Sep 12, 2012 8:40 pm | |
| - Atunci inseamna ca reprezinta dragostea, ridica ea din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 13, 2012 8:40 am | |
| -Probabil. Ar trebui sa mai studiez despre el la biblioeca daca gasesc. Inainte sa fie construit acest obelisc sau ce o fi, zanele si elfii isi dadeau intalnire la o fantana arteziana cu obelisc. Si acel obelisc era ca 2 cupe de bronz ce se ciocneau si teava de apa venea prin picioarele cupelor cred. Cand dea drumul la fantana intai se umpleau paharele, se ciocneau si ramaneau asa ca si in momentul ciocnirii, pe fundal se auzea o muzica clasica din fantana si erau pe marginea ei si niste reflectoare care se aprindeau si colorau apa. Era foarte frumos. Doar ca mie nu imi place muzica clasica. Parca ma zgaraie pe urechi. Apoi dupa ce paharele se umpleau pe fundalul muzicii fantana se umplea de apa total si apoi incepea jocul de apa si lumini pe fundalul muzicii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 13, 2012 2:41 pm | |
| Katherine privi atenta fara sa zica ceva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Fri Sep 14, 2012 12:54 am | |
| -Te pot duce la acest monument. E un pic mai incolo. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Fri Sep 14, 2012 12:55 am | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 15, 2012 8:10 pm | |
| O duc langa acel monument de care ii spusesem. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 15, 2012 8:13 pm | |
| Priveste cu atentie monumentul respectiv. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 15, 2012 10:31 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 15, 2012 10:31 pm | |
| - Da, foarte mult, raspunde imediat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 8:56 am | |
| -Ma bucur ca iti place. Hai sa facem cateva poze aici. Spun eu si imi iau zborul, oprindu-ma in varful monumentului. Stateam pe muchia celor 2 pahare ca si cum as fi incalecat un cal si cu cate un picior in fiecare pahar. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 2:19 pm | |
| Katherine lua aparatul si facu o poza. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 2:26 pm | |
| -Multmesc spun eu. Insa cand sa ma ridic cad intr-unul din pahare pline cu apa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 2:32 pm | |
| - Te ajut? o intreba imediat vampirita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 10:04 pm | |
| O ajuta sa iasa de acolo. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Mon Sep 17, 2012 8:46 pm | |
| -Multumesc frumos. Ii spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Mon Sep 17, 2012 8:48 pm | |
| - Cu placere, ii raspunse ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Tue Sep 18, 2012 8:23 pm | |
| -Acum hai sa ne plimbam. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Tue Sep 18, 2012 10:25 pm | |
| - Desigur, aproba ea luand-o usor la pas. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Wed Sep 19, 2012 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Wed Sep 19, 2012 7:22 pm | |
| Continua sa mearga cu pasi mici. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 20, 2012 3:44 pm | |
| Ma gandeam la un subiect de discutie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 20, 2012 3:47 pm | |
| Se impiedica si cazu cu zgomot. - Autch. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) | |
| |
|
| |
| Taramul atitudinii fara sfarsit (Special topic for Fairytopia Forever) | |
|