| Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 30, 2010 8:47 pm | |
| Aici este “Taramul berii si al micului”, locul unde in cele 3 zile de festival se da gratis 3 mici si o bere. Peste aceasta cantitate se plateste insa doar 1 kwan berea si 0,10 kwan micul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 13, 2012 4:54 pm | |
| - M-ai adus in locul asta oribil, te urasc, ciripii Blair nemultumita, iar Nate rase. - Vreau sa beau si eu bere. Si te-am luat cu mine ca daca te lasam singura te duceai la cumparaturi si ma lasai in sapa de lemn! |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Fri Sep 14, 2012 9:54 pm | |
| Ajung si eu la festival. Imi comand 3 mici si un suc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Fri Sep 14, 2012 9:55 pm | |
| - Asteapta-ma aici, spune si se duce la coada. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 15, 2012 1:19 am | |
| -O astept acolo fara sa fac cea mai mica miscare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 15, 2012 11:32 am | |
| - Bine te astept, ingana Blair ofticata, apoi o observa pe Sanara. Hei! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 7:11 am | |
| Intre timp eu ii astept pe cei doi la masa mea. Ii fac semn lui Blair. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 2:21 pm | |
| Blair se duse la masa Sanarei. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 9:22 pm | |
| -Salut, Blair! Ii spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sun Sep 16, 2012 9:25 pm | |
| - Buna, o saluta si ea zambind vag. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Mon Sep 17, 2012 5:27 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Mon Sep 17, 2012 5:31 pm | |
| - Ii fac pe plac fratelui meu enervant, ciripii nemultumita. Dar tu? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Tue Sep 18, 2012 3:18 pm | |
| -Eu am venit sa mananc pe gratis si sa ma distrez. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Tue Sep 18, 2012 3:19 pm | |
| - Mie nu-mi place nici micii, nici berea, deci... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Wed Sep 19, 2012 6:09 pm | |
| -Mie nu imi place berea dar imi plac micii. Si apropo daca spun ca nu-s alcoolica imi inlocuieste sticla de bere cu una de suc. Tot gratuita. Si eu ii mai si fentez. Mi-a imprumutat matusile si sora cate un fir de par de-al lor. Ele vor veni maine abia. Azi eu ma pot da drept ele cu ajutorul la polipotiune si sa mananac si sa beau eu si portiile lor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Wed Sep 19, 2012 6:13 pm | |
| - Foarte tare, zambi ea. Nate veni la masa band din berea sa si privind-o inocent pe Blair. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 20, 2012 10:27 am | |
| -Chiar ca e foarte tare. Iau din poseta un mic paharel, eprubeta cu potiune albastra si un fir de par castaniu dintr-o cutie de chibrituri. Torn putin din potiune in pahar, si adaug apoi firul de par. Potiunea incepu sa fiarba topind firul de par si capatand apoi o culoare verde-aurie. Beau potiunea si ma transform. Scot oglinda din poseta si ma uit. -Ia uita-ti. Acum sunt Katrina. Spun eu bucuroasa.
Last edited by Sanara on Fri Sep 21, 2012 9:33 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 20, 2012 2:40 pm | |
| - Si ce e asa de minunat in asta? intreba Nathaniel confuz. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Fri Sep 21, 2012 9:35 am | |
| -Ma bucur si eu ca un copil mic. Nu stiu de ce, dar ma incanta sa folosesc polipotiunea. A si unde mai pui faptul ca avand polipotiune la indemana pot de exemplu sa ma dau drept matusa Josephine de exemplu si sa intru la filme la care nu as avea voie din cauza varstei. -Aici nu am prea multe avantaje decat ca pot manca si bea mai mult gratis. Cu ajutorul polipotiunii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Fri Sep 21, 2012 6:28 pm | |
| - Ah, gata, am inteles acum. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 22, 2012 11:20 pm | |
| -Ma bucur ca acum ai inteles.
Last edited by Sanara on Mon Sep 24, 2012 2:10 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Sat Sep 22, 2012 11:23 pm | |
| - Deci acum te mai duci dupa o portie? intreba Blair. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Mon Sep 24, 2012 2:11 pm | |
| -Da. Acum ma duc dupa alta portie. Ajung la taraba si spun: -O doza de suc si 3 mici.
Last edited by Sanara on Thu Sep 27, 2012 9:40 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Mon Sep 24, 2012 2:15 pm | |
| - E cam vicleana, Sanara. Nu te astepti la o zana sa fie asa, zambi Nate amuzat. - Si te astepti de asemenea ca ingerii sa nu aiba niciun pacat, clatina Blair din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) Thu Sep 27, 2012 9:42 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) | |
| |
|
| |
| Taramul berii si al micului (Special Topic for Fairytopia Forever) | |
|