|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Je, I, Eu and Ich | |
| | Author | Message |
---|
02gold23 MEMBRU
Sex : Mesaje : 17 Kwan : 20 Varsta : 28 Localizare : Anime Neko...
| Subject: Je, I, Eu and Ich Sat Jul 09, 2011 1:11 pm | |
| Hajimemashite, Alexandra desu, yoroshiku. Adica sunt Alexandra si sunt de doua ori incantata sa va cunosc. Pana acum imi place forumul because este foarte...foarte...ei bine, pufos. Da, adica are multe topicuri si categorii pe limba mea. Whay I love: -Blue -Elves -Tolkien -Nightwish -GFX -Blue -Galatiul (my city) -My parrot -RPGul -Animeurile/Mangaurile
What I hate: -manelele -Twilight (vamprii imi plac in general, mai ales cei a lui Anne Rice) -pitipoancele/cocalarii...etc, -sa fiu numita "ciudata"
Cam atat about me, daca aveti ihntrebari, nu va sfiiti. Je ne! | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Je, I, Eu and Ich Sat Jul 09, 2011 7:57 pm | |
| Welcome and have fun! Intrebari n-am fiindca ne cunoastem. Si fiindca s-a mai largit spatiul si mi se mai permit cateva categorii in plus cu timpul poate o sa mai fac cateva categorii noi | |
| | | 02gold23 MEMBRU
| Subject: Re: Je, I, Eu and Ich Sat Jul 09, 2011 9:44 pm | |
| Yey! Now I can post! One question...Where are the others membres? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Je, I, Eu and Ich Sat Jul 09, 2011 11:26 pm | |
| -Pai nu stiu. Din cate vad au cam uitat de forum. Eu am mai trimis mesaje dar uite ca nu au mai dat pe aici. Nu inteleg de ce s-or fi plictisit de forumul meu sau au uitat de el si n-or fi citit mesajele trimise de mine. | |
| | | 02gold23 MEMBRU
| Subject: Re: Je, I, Eu and Ich Sat Jul 09, 2011 11:30 pm | |
| Aha...deci voi fi cam singura...again. Vroiam si eu un forum RPG cu multi elfi ca pe altele nu prea gasesc, dar mersi de intampinare. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Je, I, Eu and Ich Sat Jul 09, 2011 11:32 pm | |
| -Pai ai putea sa mai aduci si tu membri si ma mai straduiesc sa aduc si eu membri. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Je, I, Eu and Ich | |
| |
| | | | Je, I, Eu and Ich | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|