| pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) | |
|
|
Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Sat Nov 19, 2011 7:12 pm | |
| nu voi scrie o poveste ci o poezie:
PISICUTA de magic-nature
Dupe soba cea calduta, Vad iesind o micuta labuta, Si o coada subtirica Ce era forte mica.
Ghemotocul colorat, Sta la soba nemiscat. Sta si sforaie cam tare Toarce cand e caldura mare.
O ureche mica mica, Se zbate de caldurica Ca la soba se prajeste Si nu mai manca peste.
Dar ei tot nu ii pasa Ca de cald ea se ardea Statea ca la solar Si zicea ca e afar'.
Caldurica,caldurica Cat imi este de fomica Si burtica vrea ceva Ca este lighnita si ea.
Acesta e un ghemotoc, Mititel si pufos foc, Este colorata toata Doar este pisica noastra!!! | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Sat Nov 19, 2011 9:06 pm | |
| Foarte frumoasa poezia. Imi place foarte mult.
Last edited by Sanara on Mon Nov 21, 2011 9:59 am; edited 1 time in total | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Sun Nov 20, 2011 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Mon Nov 21, 2011 9:59 am | |
| Da, poezia. Scuze da eram cobza de racit am vrut sa spun poezie si mia-a iesit altceva. Esti o poeta foarte talentata. Ar trebui sa urmezi calea asta, parerea mea Poate tu vei deveni cu timpul viitoarea Farago Nu siu daca o stii pe poeta asta. Si am modificat postul meu. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Mon Nov 21, 2011 4:24 pm | |
| nui nimic,si da o stiu pe Farago(Elena Farago).nu stiu ce cale sa urmez,ca sunt buna si la desen si la compus poezi,povesti,etc..ori cum mersi si insanotasire gravnica!!!(adica buna,repede) | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Mon Nov 21, 2011 4:35 pm | |
| Mersi | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) Wed Nov 23, 2011 10:09 pm | |
| npc-nai pentru ce | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) | |
| |
|
| |
| pisicutza(poezie,va rog cititio toata ca mam strduit mult sa o compun) | |
|