| Teme pentru scoala...? o.O | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Jane Eyre MEMBRU
Mesaje : 75 Kwan : 290 Varsta : 27 Localizare : behind your shadow
| Subject: Teme pentru scoala...? o.O Thu Dec 22, 2011 10:55 pm | |
| In ultimele saptamani Eyre trecuse prin multe lucruri, asa ca s-a decis sa se intoarca pe Pamant. Numai ca acolo situatia nu avea deloc sa fie cum se astepta; teme, teme si iar...teme. Pentru un lung eseu despre zeii antici, internetul nu era suficient, asa ca s-a decis sa afle de la sursa. Si asa s-a trezit stand la poalele unui munte, destul de dezorintata. And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying Are the best I've ever had And I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles It's a very, very... mad world... mad world... | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Dec 23, 2011 2:11 pm | |
| Dorind sa ma duc in Asgard, trebuia sa o iau pe o carare de munte. La poalele muntelui ce duce spre Asgard vad o fata dezorientata. -Buna! Te afli la poalele muntelui ce duce spre Asgard, taramul zeilor antici. Daca vrei te pot insoti eu caci tot acolo merg. Dar ai nevoie de 3 lucuri ca sa poti trece poarta taramului Asgard. 1. Sufletul curat. 2. O moneda de aur si 3. Mult curaj. Exista o anumita limita iar daca treci de ea, nu te vei mai putea intoarce decat cu acordul lui Zeus sau a lui Odin.
Last edited by Sanara on Thu Sep 20, 2012 2:58 am; edited 3 times in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Wed Sep 19, 2012 4:57 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Thu Sep 20, 2012 3:00 am | |
| Ma uitam la zeii care stateau chiar la intrarea in Asgard. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Thu Sep 20, 2012 3:08 pm | |
| - Pe bune? isi arcui el sprancenele. - Paai... la cat de mult te uraste Afrodita e posibil sa fi aruncat asupra ta un astfel de blestem. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Sep 21, 2012 11:26 am | |
| -Eu m-as fi asteptat ca Hera sa fie cea care a aruncat vre-un blestem daca ar fi asa. Intervin eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Sep 21, 2012 4:43 pm | |
| Ares priveste interesat pe zana, insa nu adauga altceva. - Eu zic totusi ca Ares are dreptate, murmura Enrique ciufulindu-si parul. Si poate fi ridicat? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Sep 21, 2012 6:51 pm | |
| -Indiferent cine a aruncat blestemul, da, poate fi ridicat. Insa sunt 3 tipuri de blesteme: 1. Blestemele care pot fi ridicate de oricine are puterea sa faca asta 2. Blesteme ce pot fi ridicate doar de cel sau cea care a blestemat 3. Blesteme aparent fara solutii care insa au o solutie la care nici nu te astepti. Cum ar fi de exemplu cel aplicat asupra Frumoasei Adormite care n-a putut-o trezi nimeni decat un print cu un sarut. Sau cel aplicat asupra unui print transformat in broasca, iar solutia a fost sarutul unei printese. Eu sunt zana si ma pricep la astfel de chestii. Solutia pentru a putea rupe blestemul tau e ca o zeita sa te sarute dar sa fie din iubire pura pentru tine. Deci cum sa zic, blestemul e unul din care rezulta un cerc vicios. Esti condamnat sa nu te indragostesti si nici o fata sa nu se indragosteasca de tine dar solutia consta tocmai in asta, blestemul il poate rupe doar zeita care se va indragosti de tine. Va trebui sa existe o zeita,descendenta a lui Zeus, cu putere mai mare decat a celei ce a pus blestemul. Doar daca ea va rezista blestemului si se va indragosti de tine,si te va saruta cu pasiune, tu te vei putea indragosti.
Last edited by Sanara on Sun Sep 23, 2012 1:41 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Sep 21, 2012 8:47 pm | |
| - N-o sa se intample niciodata asta, ah, isi lasa el capul pe spate oftand. Ares rase clatinand din cap. - Se pare ca o parte a blestemului nu functioneaza fiindca mai toate fetele umbla dupa el. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Sat Sep 22, 2012 5:08 pm | |
| -Sau poate ca e o parte ascunsa a blestemului asta. Adica sa aiba fete in preajma lui dar sa nu fie cu nici una. Eu una stiu cum se simte el. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Sat Sep 22, 2012 7:03 pm | |
| - E-n regula, o sa trec si peste asta, facu el un gest ca si cum ar alunga o musca. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Sun Sep 23, 2012 7:49 pm | |
| -Te-as sfatui sa incerci sa te imprietenesti cu zeita lunii. E cea mai buna dintre zeite si e cea mai amabila si draguta.
Last edited by Sanara on Wed Sep 26, 2012 5:18 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Sun Sep 23, 2012 7:53 pm | |
| - Cred ca o cunosc deja, daca nu ma insel, murmura ganditor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Wed Sep 26, 2012 5:19 pm | |
| -Atunci cu atat mai bine. Incearca sa o vrajesti pe ea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Wed Sep 26, 2012 6:14 pm | |
| - E deja indragostita de altcineva. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Sep 28, 2012 11:39 am | |
| -De cineva care e in coma de mii de ani si stiinta nu va progresa repede si nici magia. Sa fim seriosi. Ar fi timpul sa se uite si la altcineva. Macar pana stiinta il va putea aduce inapoi pe sotul ei. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Sep 28, 2012 5:30 pm | |
| - Hm, ingana incrucisandu-si bratele sub piept. Daca il iubeste cu adevarat nu va renunta la el. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Mon Oct 01, 2012 1:24 pm | |
| -Da, aici cam ai mare dreptate. Dar tu esti pana la urma cel care a infiripat dragostea intre ei. Tu esti zeiul iubirii, nu poti si controla iubirea?
Last edited by Sanara on Fri Oct 05, 2012 9:15 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Mon Oct 01, 2012 2:32 pm | |
| - Dar nu eu am infiripat iubirea intre ei, pur si simplu... s-a intamplat fara ajutorul meu. Si ar fi egoist din partea mea sa fac iubirea sa disparu in interes propriu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Oct 05, 2012 9:16 am | |
| -Deci se poate intampla si fara ajutorul tau sa inteleg. Si sa inteleg chiar daca poti controla iubirea nu o faci fiindca ar fi ceva egoist, nu?
Last edited by Sanara on Wed Oct 10, 2012 10:10 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Fri Oct 05, 2012 2:36 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Wed Oct 10, 2012 10:11 am | |
| -Atunci esti un baiat care e genul meu. Nu imi plac egoistii. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Wed Oct 10, 2012 8:32 pm | |
| - Dar din pacate exista multi egoisti pe lumea asta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Thu Oct 11, 2012 2:17 pm | |
| -Intradevar. Chiar foarte multi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O Sun Oct 14, 2012 5:08 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Teme pentru scoala...? o.O | |