Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 EmptyOra de aparare impotriva magiei negre - Page 6 OIPOra de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Empty 
Sujata
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 EmptyOra de aparare impotriva magiei negre - Page 6 OIPOra de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Ora de aparare impotriva magiei negre

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Empty
PostSubject: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeTue Feb 07, 2012 5:34 pm

First topic message reminder :

Azi la ora de aparare impotriva magiei negre profa ne va invata cum sa invingem un monstru invocat de o vrajitoare care foloseste magia neagra.Intra profa in clasa si zice:
-Elevi azi o sa va invat cum sa invingeti un monstru invocat de o vrajitoare care foloseste magia neagra
-Eu nu trebuie sa invat pentru ca stiu doamna prodesoara,zic eu
-Desigur Cristina tu o sa ne invoci un monstru
-Desigur doamna,With monster invoke ancient magic forest.Si a aparut un monstru hidos.
-Acum copii pentru a invinge un astfel de monstru in lupta trebuie sa ii gasiti punctul slab.
Profa a pus un coleg sa se lupte cu monstrul si ne-a demonstrat ce ne-a zis.

Last edited by alexcrazygirl on Thu Feb 16, 2012 7:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeFri Jan 11, 2013 9:27 pm

Pai postul de zana maseluta se acorda lunar altei zane. Si am fost aleasa si eu pentru o luna fiindca Consiliul Zanelor mi-a recunoscut anumite merite si caracterul meu.

Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Sa110

Last edited by Sanara on Sat Jan 12, 2013 7:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSat Jan 12, 2013 5:58 pm

-Si mai e vreo sansa sa mai fi alesa inca o data?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSat Jan 12, 2013 7:53 pm

Da la anul ar mai fi sansa asta daca ma mai inscriu. Ei bine situatia este asa. Din toate zanele care se inscriu pe postul de zana maseluta se aleg 120 de canditate+12 rezerve care intra in preselectii. Si deci au dreptul sa participe la preselectiile din fiecare luna insa numai la prima faza a preselectiilor. Ei bine din 120 de canditate faza intai elimina pe majoritatea, ramanand pentru faza a 2-a doar 12 canditate iar in faza a 2-a se elimina iarasi pana raman doar 3 pentru faza a 3-a iar in faza a 3-a se alege castigatoarea. Dupa ce castigatoarea e aleasa, e inlocuita cu prima rezerva clasata ca numarul sa fie iarasi exact la urm,atorul ciclu de preselectii. Iar zana care a fost zana maseluta nu mai are dsreptul sa participe pentru un an. De exemplu o zana care si-a facut meseria in August nu mai are voie sa participe la competitie decat in septembrie anul urmator.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSat Jan 12, 2013 8:34 pm

-Asta un an e ca un fel de vacanta dupa atata munca
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 13, 2013 12:10 am

Chestia e ca nu e asa o vacanta mare cum ti se pare. A fi zana maseluta nu se considera ca o meserie ci ca o functie. Si cand ai iesit din asta in acel an poti ocupa fie alt post fie alta functie.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 13, 2013 6:02 pm

-Asta daca vrei neapart sa mai muncesti in continuare
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 13, 2013 6:04 pm

-Da, asa e. Spun eu.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Jan 14, 2013 9:16 pm

-Eu daca as fi in postura asta mi-as lua un an liber
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Jan 14, 2013 9:53 pm

-Mnah, nu se merita un an liber pentru ca atunci cand esti pe functia de zana maseluta nu iei bani prea multi. De exemplu la noi zanele cum ti-am spus avem o regina a Fairytopiei dar noi zanele mai traim si ca albinele in colonii. O colonie acopera o metropola intreaga cu orasul central si toate suburbiile acelui oras central. Si avem sefi de colonii, echivbalentii primarilor de pe Terra. Ei bine o zana maseluta nu castiga nici macarr cat un sef de colonie deci nu se merita un an liber. Dar o regina de colonie sau sefa de colnie cum ii mai spunem noi, dupa 4 ani de mandat isi poate lua 4 ani liberi sau dupa 2 mandate isi poate lua 8 ani liber sau dupa 3 mandate consecutive 12 ani liberi ori dupa 4 mandate isi poate lua 16 ani liberi, etc. O sefa de colonie merge pe mandate si e aleasa de catre ppopor. Nu exista limita de mandate dar dupa ce pierde alegerile in functie de cate mandate consecutive a efectuat are dreptul la nr de mandate x 4 si rezulta numarul de ani liberi. Chiar daca sta degeaba primeste lunar bani de la stat. Pentru ca functia de sef de coloie e incompatibila cu majoritatea celorlalte functii sau meserii si practic nu prea mai ai unde te angaja.
O regina in schimb nu e aleasa ci numita sau isi castiga titlul prin succesiune si e regina toata viata. Iar calitatea de regina e incopatibila cu orice meserie sau functie. Practic chiar daca abdici din functie nu te mai angajeaza nimeni nicaieri. Si ai avea liber tot restul vietii sau pana te hotarasti sa devii iar regina. Dar o data ce ai abdicat din functie e greu sa devii iar regina. In primul rand treci printr-un examen apoi printr-o comisie foarte stricta apoi multa reclama si in final trebuie sa fii sustinuta de 100% din populatia cu drept de vot ca sa intri in alegeri si apoi de 50%+1 sa fii aleasa in ambele tururi de scrutin.
Pff, iar m-am luat cu vrba prea mult. Dar iti spun eu o functie din care se meita sa iti iei liber un an. Cea de ministru al magiei. Ai un mandat de un an iar dupa poti fi liber un an. A si mai e ceva. Zanele din Consiliul Zanelor care consiliu e echivalentul unei Curti Constitutionale pe Terra, au un singur mandat valabil 9 ani iar dupa sunt libere oricat timp vor si se pot reangaja apoi oricand pe posturi ce tin de magistratura adica: avocat, procuror sau judecator.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeFri Jan 18, 2013 10:27 pm

-Cel mai bine e sa fi regina sau chiar printesa.Nu ai prea mari batai de cap si ai si bani
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeTue Jan 22, 2013 12:04 am

Ca printesa nu ai mari batai de cap. Trebuie doar sa respecti un cod de protocol dar care iti spu eu ca e facut in asa fel incat zici ca e facut special sa te nemultumeasca. Ca regina acel cod de protocol iti interzice si mai multe si in plus o regina are mari batai de cap fiindca trebuie sa stea tintuita in tron 24 ore din 24. Chiar si atunci cand doarme. Asta daca nu are rege. Si are de semnat o multime de acte si de umblat in foarte multe tari.
Si cel mai nasol e ca unei regine zane la protocolul de incoronare i se tunde un pic din aripi sa nu mai poata zbura si apoi tot timpul mandatului trebuie sa se foloseasca de o trasura trasa de pegasi.

Last edited by Sanara on Fri Jan 25, 2013 4:59 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeThu Jan 24, 2013 8:34 pm

-Am avut cand ceva de furca cu acel protocol care chiar ca este foarte enervant,dar e super cand altii fac totul in locul tau
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeFri Jan 25, 2013 5:00 pm

-Da, e super cand altii fac totul in locul tau.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSat Jan 26, 2013 10:00 pm

-Dar e nasol cand trebuie sa participi la sedinte plictisitoare
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeFri Feb 22, 2013 6:56 pm

-Da, ai mare dreptate.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 10, 2013 7:27 pm

-Odata imi amintesc ca am participat la o astfel de sedinta si un tip de acolo a adormit
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 11, 2013 2:52 am

-Sunt multi care adorm la sedinte plictisitoare.

Last edited by Sanara on Mon Mar 11, 2013 10:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 11, 2013 7:22 pm

-Da,dar asta se presupune ca era foarte importanta si tipul avu parte de o morala
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 11, 2013 10:43 pm

-Aha, inteleg. Spun eu.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 24, 2013 5:49 pm

-Auzisem intr-un timp ca exista un barbat a carui discursuri sunt mai eficiente decat somniferele
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 24, 2013 9:34 pm

-Oare o mai trai acela?

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 25, 2013 7:59 pm

-Cred ca da pentru ca nu era chiar asa de batran
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 25, 2013 8:23 pm

-Si ai vrea sa ii faci vreo vizita?

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeTue Mar 26, 2013 9:04 pm

-Nu il cunosc personal si cred ca el nici nu ma stie nici macar din vedere
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitimeTue Mar 26, 2013 9:19 pm

-Aha, inteleg. Spun eu.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ora de aparare impotriva magiei negre   Ora de aparare impotriva magiei negre - Page 6 Icon_minitime

Back to top Go down

Ora de aparare impotriva magiei negre
Back to top 
Page 6 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next