First topic message reminder :
Suntem la ora de transfigurare si eu,iar stau,dar de data asta nu ascult muzica ascult lectia.
-Transfigurarea este procesul de schimbare a unei persoane in alta persoana fie prin magie,fie prin potiuni.
Intr-o urmarire ca spion transfigurarea este necesara pentru a nu fi recunoscut de persoana pe care o urmaresti.
Transfigurarea prin magie dureaza mai mult decat transfigurarea printr-o potiune.Transfigurarea prin magie in cazul unei vrajitoare care se transforma in alta persoana prin propria magie dureaza pana ce vrajitoarea o opreste.In cazul unei persoane obisnuite care nu are magie pentru a se transfigura si este transformat in intr-o pisica de exemplu de o vrajitoare,aceea persoana va fi pisica pana ce vrajitoarea va vrea sa desfaca transfigurarea.
In cazul potiunilor transfigurarea are o durata variata,durata depinzand de putea potiunii.La unele potiuni apar efecte averse pe care utilizatorul potiunii le va simti dupa ce efectul va trece.
Asta este o parte din lectie cea pe care am ascultato eu.Plictisita si vazand ca pana se suna mai sun 30 de minute ii trimit lui Sanara un biletel in care scria:
"Ce faci Sanara nu te-ai plictisit de atata scris?"