Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Fri Mar 23, 2012 9:25 am | |
| Vad ce face idiotul ala care a ramas la fel ca in copilarie si cand o sa ajung la forma mea normala ii trag vreo doua. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Fri Mar 23, 2012 10:21 am | |
| Dupa ce vazu ca Cristina nu e nicaieri, el pleca si apoi ii spun: -Cristina, acum e liber, poti sa faci vraja sa revii la normal. | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Fri Mar 23, 2012 9:12 pm | |
| Ies de acolo si fac vraja revenind la normal. -Tot asa de pervers si nesimtit a ramas | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sat Mar 24, 2012 11:36 am | |
| -Da. Nu cred ca se va mai schimba vreodata. | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sat Mar 24, 2012 1:08 pm | |
| -Bine macar ca nu mai e indragostit de mine | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Thu Mar 29, 2012 7:10 pm | |
| -Da, e bine. A mi-am amintot sa iti povestesc ceva de cand aveam 16 ani. Eram la liceu si un tip care nu era de la scoala mea ci de la alta scoala insa care scoala avea o relatie cu scoala noastra, imi tot dadea tarcoale. Imi facea curte dar eu nu il placeam. Am scapat intr-un mod destul de ciudt de el. I-am spus ca in realitate sunt dragon si ca nu e bine sa stea prin preajma mea ca as putea scapa cateodata de sub control si sa nu fie bine pentru el. Si ca sa ii demonstrez, cand el nu era atent, am baut potiunea de transformare si i-am aratat si ca pot scoate foc pe gura atunci cand eram dragon si apoi cand eram in forma mea de zana, i-am facut o iluizie optica, demna de magicieni de fapt scosesem foc din maini, insa lui i sa parut ca scot tot dupa gura. A fost amuzant si el a reactionat cu fuga. Nu l-am mai vazut vreodata.
Last edited by Sanara on Wed Apr 04, 2012 2:33 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Thu Mar 29, 2012 8:04 pm | |
| -Asta este o modalitate perfecta sa sperii si sa scapi de un muritor | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Wed Apr 04, 2012 2:33 pm | |
| -Da, asa e. Am idei bune, nu? | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Wed Apr 04, 2012 3:11 pm | |
| -Nu ai idei bune ai idei geniale | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sun Apr 08, 2012 2:57 pm | |
| -Multumesc. Ii spun eu zambind. | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sun Apr 08, 2012 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Wed Apr 11, 2012 10:31 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Wed Apr 11, 2012 10:54 am | |
| -Uneori am si eu idei geniale | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sun Apr 29, 2012 10:43 am | |
| Eu zic ca mai mult decat uneori. Ii spun eu zambind. | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Tue May 01, 2012 11:15 am | |
| -Nu mereu am eu idei asa bune | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Thu May 10, 2012 9:35 am | |
| -Nu mereu, dar cred ca de cele mai multe ori. | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Fri May 18, 2012 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Fri May 18, 2012 10:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Fri May 18, 2012 11:35 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sat May 19, 2012 4:01 pm | |
| Katrina veni la noi. -Haideti la masa cu noi. Spuse ea, aratand spre masa unde erau si matusile mele. Dupa ce ne asezam, ne spuse: -Daca vreti sa va arat idei bune, va voi arata. Spuse ea scotand bagheta si rostind o vraja. Ne trezim apoi pe intuneric si imi dau seama ca nu mai suntem in restaurant. -Hei, ce naiba? unde suntem? Spun eu. -In cea mai buna ascunzatoare, unde Thor nu are cum ajunge, si de unde mie imi veti asigura un 10 la scoala, maine, triplete dragute. Se auzi vocea lui Katrina, venind parca de nicaieri si de peste tot in acelasi timp. -Iar a 2-a idee cea mai bun, un tip care ma enerva pe mine, l-am trimis cu o vraja, intr-un cufar care era pe principiul papusilor rusesti, cufar in cufar, si ultimul cufar, l-am trimis in trunchiul unui copac. nu va putea scapa de acolo niciodata. | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sun Jun 24, 2012 7:20 pm | |
| -Dar noi unde suntem acum? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Mon Jun 25, 2012 9:07 am | |
| -Vocea vine de nicaieri si de peste tot in acelasi timp si ne-a spus triplete. A, a fact vraja sa ne ascunda in interiorul ei. -Sunt foarte putine zanele care reusesc sa faca vraja, transformand pe cineva in copil nenascut. Si cu atat mai mult 3 deodata. Asta e o vraja destul de periculoasa. De aceea, oricine o reuseste, ia 10 la scoala. -Deci a spus ca suntem 3 aici. Sunt eu, tu Cristina si una din matusi. Spun eu. O ating pe matusa ca sa imi dau seama cine e si imi dau seama ca cu noi era matusa Selene. Matusa Josephine ramase afara cu Katrina. matusa Josephine se uita acum la Katrina care arata ca o femeie in luna a 9-a de sarcina, datorita vrajii. -Upsy. De fapt eu am vrut sa ramana afara Cristina, si tu matusa Josepine sa fii cu Sanara si Selene. -Katrina, nu intotdeauna poti reusi ce iti doresti. De aceea e necesar ca o vraja cand e facuta, sa fii foarte atenta cand o faci. Am rostit o incantatie in gand si vraja a ricosat . Insa nu intotdeauna vraja se disperseaza in aer ci poate ricosa in persoana de alaturi de cea care vrei tu sa fii vrajita. Spuse matusa Josephine.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 11:14 am; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Mon Jun 25, 2012 12:05 pm | |
| -Perfect in loc sa stau la soare sa ma bronzez stau aici la intuneric | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Wed Jun 27, 2012 2:14 am | |
| Matusa Selene care era langa noi ne spuse: -Vraja aceasta nu are antidot. Singurul antidot este ca Katrina sa se roage la zeita Artemis care e si zeita nasterii. Ea e singura care poate desface vraja. Altfel vom fi nascute si totul se va schimba. Ne vom naste sub alta ordine stelara, ea va deveni mama noastra si noi 3 vom trebui sa luam viata de la capat cu destine diferite de cele care le avem acum.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 11:11 am; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice Sun Aug 12, 2012 6:59 pm | |
| -Nu vreau sa am alt destin chiar daca uneori ziceam ca imi urasc viata nu as vrea alta | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ora de grija fata de Creaturile Magice | |
| |
|
| |
| Ora de grija fata de Creaturile Magice | |
|