Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Tue May 08, 2012 6:10 pm | |
| -O am ca optional.Am ales intre asta si ora de ecologie in care sa strang gunoaie | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Wed May 09, 2012 12:51 pm | |
| -Aha. O alegere destul de buna. Spun eu zambind. | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Fri May 18, 2012 10:39 pm | |
| -Alta alegere nu puteam sa iau | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Fri May 18, 2012 10:56 pm | |
| Imi amintesc ce imi povesteau matusile.
Era o vreme cand zanele erau in perfecta armonie cu oamenii, insa cand a venit perioada neagra a evului mediu, zanele au inceput sa fie alungate sau vanate si acuzate de vrajitorie si arse pe rug impreuna cu asa zisele vrajitoare. Cele asa zisele vrajitoare erau escroace si profitoare, dar victime ale Inchizitiei au picat si femei nevinovate si au fost si zane. Ultimele zane vazute au fost in anul 1790 cand au fost alungate de pe Insulele Shetland in Insulele Faroe. iar de acolo au disparut, migrand in aceasta dimensiune, cunoscuta ca Dimensiunea a 5-a. Practic exodul zanelor s-a intins pe 300 de ani. De la 1490 pana la 1790. Cei care puteau vedea zanele in timpul acestui exod, nu au fost decat stramosii unor vraci si samani, care stapaneau bine si vorbeau fluent dialectul Maux al limbii Celtice. Zanele cunosc pe langa Fairyana si acest dialect Maux al limbii celtice. O vraja in acest dialect Maux, poate invoca zanele. | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Fri May 18, 2012 11:37 pm | |
| -Interesant si crezi ca mai exista persoane care sa stie dialectul Maux? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Sat May 19, 2012 12:06 am | |
| In lumea oamenilor, nu mai exista nici un om care sa vorbeasca acest dialect al limbii celtice. In randul zanelor, il stie doar zanele cele mai batrane. Cele care au peste 1000 de ani. | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Sun Jun 24, 2012 7:22 pm | |
| -Inseamna ca acest dialect este intr-un fel pierdut | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Wed Jun 27, 2012 2:15 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Sun Aug 12, 2012 6:59 pm | |
| -Bine macar ca mai sunt cateva persoane care il stiu | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 10:38 am | |
| -Da, dar o data cu disparitia ultimei zane care stie acest dialect, o data cu disparitia totala a acestui dialect, neavand cine sa repete o anumita vraja, se va asterne peste Utopia o sfera magica de bariera energetica negativa, ceea ce va face imposibila calatoria zanelor peste curcubeu, in lumea oamenilor. Si nu acesta ar fi raul cel mare. Ci doar ca nimic din ce exista intre cele 2 lumi nu va mai putea intra sau iesi. Nici macar lumina soarelui. Chiar daca nu iti dai seama din prima, soarele Fairytopiei este acelasi soare care este si pentru sistemul solar al Terrei, doar ca la fel este dintr-o alta dimensiune. O data asteprnuta aceasta bariera de unde electromagnetice negative, un scut sferic invizibil, Peste Fairytopia se va asterne o iarna intunecata. Si din acel moment in maxim 6 luni va incepe o foamete cumplita si zanele vor muri pe capete. | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 1:02 pm | |
| -Si noi ar trebui sa facem ceva | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 3:59 pm | |
| -Da, eu si sora mea deja studiem acest dialect. Dar daca vrei si tu sa il inveti nu am nimic impotriva.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 9:45 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 4:03 pm | |
| -Nu prea ma pasioneaza asta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 9:50 pm | |
| -Tocmai mi-a venit ideea sa discutam ceva interesant. Tu ca vrajitoare poti citi gandurile oamenior. Dar ma intrebam daca este adevarat sau exista doar in filme partea aceea in care vrajitoarele pot face o vraja si sa ajunga in mintea unei persoane, In interiorul creierului, unde sa li se para ca se afla pe un hol imens cu multe usi dincolo de care sunt camere cu fisete in care sunt stocate cd-uri. | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 9:51 pm | |
| -Asta suna mai mult a film decat a realitate | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 9:53 pm | |
| -Asta asa e. Mi se pare si mie ca sunt doar filme. Insa intrebarea mea ar fi alta. O vrajitoare se poate teleporta in creierul cuiva? Sau nu ar avea nici macar rost o asemenea putere cand o vrajitoare poate citi gandurile pur si simplu? | |
|
| |
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Mon Aug 13, 2012 9:58 pm | |
| -Daca ai vrea sa ii vezi amintirile da ai putea face o vraja,dar nu sa te teleportezi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor Tue Aug 14, 2012 10:48 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lectia de istorie a zanelor | |
| |
|
| |
| Lectia de istorie a zanelor | |
|