Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 12:08 am | |
| Ma duc mai langa Cristina si ii spun incet la urechie:Ce faci?!Noi trebuia sa ne certam acum!Tu sa spun ceva de genul "ba nu e adevarat" si atunci se facuse o cearta,apoi o lupta dupe care noi ne prefacem ca murim.Ai uitat? | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 9:54 am | |
| "Asteapta putin,am un plan"ii spun eu la ureche Xintei -Xinta,dar daca stau sa ma gandesc eu puteam sa ma vindec si fara ajutorul tau care si asa nu m-a ajutat prea mult | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 10:27 am | |
| -Chiar asa?Si cum ma rog ai fi putut tu face asta?Erai atat de slabita ca ti se vedeau oasele!Sanara si Thor se uitau la noi dar nici nu isi dadeau seama. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 10:47 am | |
| -Am avut situatii in care eram intr-o stare mai rea ca aceia si tot m-am vindecat fara ajutorul nimanui | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 4:44 pm | |
| Ma dau spre ea si ii fac cu ochiul sa se arunce mai in spate,caci incepea lupta.Prima am fost eu care am atacat cu geata spargand pliculetul de sub bluza.Arata ca si cum ar fi sange,iar Thor se speriase dar nu intervenise. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 9:13 pm | |
| Eu nu aratasem insa vreo temere dar ca sa intru in joc reactionez imitand ca si cum m-as fi speriat, ca sa nu le dau de banuit. Si asta fiindca vroiam ca Thor sa fie singuru speriat. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 9:20 pm | |
| Apoi ma arunc si eu mai in spate.Ii fac cu ochiul Cristinei ca sa ma atace. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 9:47 pm | |
| O atac pe Xinta cu niste campuri magnetice care sparg un pliculet si pare ca si cum avea sange. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Feb 27, 2012 11:03 pm | |
| Plicul de la gat era spart.Imi pun mana pe "sange" si atac cu foc care ii topeste plicul de la spate.Apoi ii fac cu mana sa ii dau semnalul ca voi face ceva,acel ceva era de a o plasa in aer,de a o ridica doar miscandumi mana.Apoi imi pun mana la gat facandui semn sa puna si ea mana acolo pentru a sparge plicul mai tarziu si de a da impresia ca as strageo de gat cu puterea mintii sau cu vectorii din spatele meu(idee luata din elfen lied;lucy).Ea isi pune mainile la gat si se preface ca as strangeo.Apoi o ridic in aer mai sus si ii fac semn ca isi sparga plicul de la gat si sa isi ia mainile pentru a da impresia ca am spanzurato sau ca am stranso rau de tot de gat.Apoi ea isi face fata ca si cum ar fi moarta.Apoi ma ataca si ea pe mine.Dar cu o lovitura mica incat sa imi sparga plicul de la sold.Apoi cad jos.Ea inca mai "respira".Ridicandusi capul in sus si uitanduse la Thor.El incepuse sa lacrimeze apoi uitanduse la Cristina eu ma prefaceam ca mai vreau sa ii trag o lovitura finala dar el se pune in fata mea tipand "Nnuuu!!!".Apoi eu ma prefac ca mor in acele secunde dar inainte de asta ii zambesc lui Thor ca si cum ar fi ultimul lucru pe care las fi facut atunci.Apoi avand capul ridicat mil dau pe spate ca si cum as fi murit,apoi o las pe Cristina sa cada.Thor o prinde si o pune la el in poala si se uita la ea cu lacrimi in ochi si foarte foarte speriat o strange in brate si ea isi inchide ochii.Apoi el incepe sa planga si se uita la ea si incearca sa o sarute dar cand mai erau doar 2 cm....eu il trag de par si Cristina il plesneste,spunand amandoua deodata:"Ce crezi tu ca faci?!Si ai fost pacaliit!!!". | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 6:21 pm | |
| Eu nu mai puteam de ras la ce fata a facut Thor cand a aflat ca l-am pacalit. -Ti-am zis ca va fi tare rau de tot Xinta | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 9:40 pm | |
| -Ai avut dreptate.Bine ca am avut ideea cu sangele si tu sa ii facem o farsa.Sangele a facut toata treaba.Si ce mai fata facusei cand ai vazut-o pe Cristina plina de sange.Chiar vroiai sa o saruti!!Cristina,uite cum vroia el sa te intoarca din fata mortii.Dar fi atenta,ca nu e chiar un pervers,ca daca ar fi fost tear fi pipait si pe tine si pe mine.Dar el tine la tine foarte mult.Eu daca as fi in locul tau ias da un sarut macar pe obraj.Eu asta ias face unui tip care ar face asta.Dar apoi si o palma.Pentru ca incerca sa ma sarute.Dar a fost foaaarte romantic.Cred ca ii place mult de tine,nui asa Thor?Asai ca iti place de Cristina?Apropo,Cristina,tu ai iubit?Sau macar pe cineva pe care sa il placi sa sa fiti intr-o relatie mai la inceput?Si sti de ce am zis eu ca trebuie ca barbatul acela de ma va cere in casatorie sa ma invinga intr-o lupta?Pentru ca sa vad daca e mai puternic decat mine.Ca doar cand s-o lua unul de mine sau cinestie ce naibi oi pati tot eu sa ma lupt. Ar fi chiar stupid.Adica el sa stea ca un cotoi speriat si eu fiind muiere sa ma bat.Pai daca sar intampla asta....las cafti si pe el . | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 9:57 pm | |
| -Ei sincer Xinta decat sa am un sot care e un molau mai bine ma omor.Adica eu fiind fata nu imii e frica si sa ii fie lui frica. Pentru ca imi aduc aminte de ce a zis Xinta ii dau lui Thor un pupic pe obraz si dupa o palma zdravana. -Asta e pentru ca ai incercat sa ma saruti idiotule | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 10:31 pm | |
| -Ooooo,ce draguut!!Ce romantiic!!!Sunteti frumosi voi 2.Ei bine daca ati fi impreuna...ati forma un cuplu supeeerb!spun eu asta cu bucurie iar Thor inrosinduse rau de tot si la vorbele mele si la sarutul Cristinei. -Ei bine,la mine trebuie sa fie de stiut ca sunt sensibila cand vine vorba de,astea sunt slabiciunile mele:animalele,prietenii si singurele lucruri la care tin.De exemplu...cred ca sar pune si termenul "iubit".Si apropo,daca are vre unul probleme cu vreo masinarie chematima!Stiu foarte multe lucruri despre masinarii.Leam invatat de pe Pamant.Si cele mai multe leam studiat aici,pe Utopia.E chiar usor dupe ce intelegi cum sa transporti mecanismul central la cutia forestiona cu ajutorul unor cricuri menajere si a unor clesti perforati.Intelegeti?Eu da,e bine sa sti si ceva din mecanica.Ce nu stiu e cum sa planformez lichidul de auto-civilizare si cum sa schimb o roza rupta de sus a masinarii.Asta nu stiu.Si am cautat in 4 orase,6 ateliere de fiecare fel si in 33 de biblioteci.Si nimiiic.Stie vre unul dintre voi cum se fac cele doua?spun eu asta uitanduma la cei 2 si ei cascau gura caci nu intelegeau mecanica.Mai ales termenii.
OOC:am inventat cateva cuvinte ca sa para mai ciudati termenii decat cei de pe Pamant. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 10:37 pm | |
| -Sti ce eu m-am pierdut in detalii -Mereu faci asta,si atunci cand eu iti explicam ceva,spune o voce foarte cunoscuta de mine. Ma intorc sa vad cine este si vad ca este chiar Kail.Ma duc la el bucuroasa si il iau in brate. -Kail ma bucur sa te vad,spun imbratisandu-l | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 11:11 pm | |
| Eu eram langa Thor si il intreb: -Aaaa...cine-i tipu'?Seamana cu Cristina foarte mult. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 11:17 pm | |
| -Nu stiu,dar par cam apropiati,spune Thor -Cand te-ai intors? -Ieri m-am intors -Si nu ai venit tu la mine,chiar asa ma nu te stiam asa de nesimtit -Nu am venit pentru ca eram prea obosit din cauza calatoriei,spune Kail in timp ce ma ia de dupa gat -Am atatea sa iti povestesc Kail,mai ales un lucru foarte important. -Ce este acel lucru?Spune-mi! -Ei bine matusa a fost de acord cu relatia -Si cum ai convins-o -Eeeee am si eu metodele mele -Si cum ai ajutat-o sau ce te-a pus sa faci? -Pai nimic -Cum asa? -Pai ai in fata ta noua printesa a vrajitoarelor -Este minunat,chiar meritai titlul asta,spune Kail in timp ce ma ia in brate -Si vrei sa iti fac o lipeala cu vreo fata?ii zic eu la ureche -Inca nu,dar daca am nevoie o sa iti zic -Bine,dar sa nu uiti,zic eu cu voce tare | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Feb 28, 2012 11:52 pm | |
| Ma uit mai atent la ei si vad ca sunt frati.Apoi imi pun mana in cap si spun: -Bineinteles,sunt fati.Cum am putut fi atat de oarba?Ah,ce mias dori si eu o un frate sau o sora.Dar bine ca nu am.spun eu asta zambind.Thor,nu te supara,dar si tu esti un idiot mai mare decat mine.Daca intrebi de ce...e pentru ca ai facut numai lucruri idioate.Inafara de a te pune in fata mea de a nu o "omora" pe ea.Si atunci cand mai oprit cand eram eu toata din foc.Mias dori sa raman la 17 ani nu sa ma intorc la 12.E mai misto asa.Dar era super si la 12.Sti de ce?Pentru ca ma simteam mandra ca sunt capabila de multe si cand sunt mica.Vrei un pont?Data viitoare uitate la tot ce seamana intre 2 persoane.Eu macar miam dat seama.Apoi imi dau lacrimile dar nu stiu de ce.Ma sterg la ochi si nu stiu ce mia venit dar ma uit in spate.Aleea din spatele meu era intunecata.Seara aproape se lasase.[i]Doamne,ce intuneric e pe acolo...o haidee,tie nu tie frica Xinta,amintesteti,nu iti e frica de lucruri stupide!!Apoi imi intorc capul in stanga mea si vad o pisicuta mica.Ma duc la ea si o iau in brate apoi o mangai si o las jos la care ii fac o vraja cu cristalul de cautare de la fata aceea si ea dispare ajungand la mama ei.Apoi ma intorc inapoi. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 9:19 am | |
| -Hey Xinta,vreau sa vorbesc ceva cu tine,strig eu la Xinta -Kail asteapta-ma aici vin imediat,si daca idiotul de acolo iti pune intrebari stupide sau idioate asa e el Kail zambeste cand aude asta -Surioara nu cumva tu...,dar nu mai apuca sa spuna ce ii pun mana la gura -Nu spune ori o conving pe matusa sa nu iti mai dea voie sa ai o relatie | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 6:36 pm | |
| Ma uit la reactia ei cand fratele sau spuse "surioara nu cumva tu..".Stateam langa Thor si vad o fetita,era un demon,puteam vedea asta dupe aura ei.Saraca fetita,sufletul ei era chinuit de acel demon.Apoi trec pe langa ei si merg spre fetita.Ma apropii de ea si se sperie facand un pas inapoi,apoi rade umpic.Ceilalti isi intorc capul spre mine sa vada ce fac.Apoi ma aplec si ma uit la ea cu o fata blanda.Apoi ma ridic in sus fara sa imi iau ochii de pe ea.Inca zambeam,dar stiam ce facuse acel demon.Apoi ii pun mana pe frunte,ea cade dar demonul se ridica in aer.Ei se uitau la mine mirati caci nu stiau ce vroiam sa fac.Dar apoi demonul era si mai urat decat se vedea.Apoi ma uit fix la el si el dispare apoi ma intorcde unde am plecat. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 6:59 pm | |
| -Kail daca o sa spui ce era sa zici mai inainte uit ca esti fratemiu si o sa te omor,si sti ca sunt in stare de asta -Gata Criss nu te enerva asa eu doar am presupus -Eee ai presupus prost Ma intorc catre Xinta si ma duc la ea -Xinta trebuie sa vorbim,ii spun eu -Ca intre fete,spun uitandu-ma catre baieti -Voi doi puteti sa faceti orice mai putin sa intrati in bucluc Kail.Si sa stii ca daca intri iar in bucluc nu te mai ajut -Bine o sa incerc sa nu intru in niciun bucluc | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 7:05 pm | |
| -Deci...ce vroiai sa vorbim?Si apropo,el chiar te crede mai superioara?E ca si cum ai fi mama lui.Scuze ca am adus vorba de asta. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 7:08 pm | |
| -Nu e vorba ca ma crede superioara,doar ca el intra in bucluc si imi zice mie sa il ajut ca daca afla matusa este rau -Si vroiam sa vorbim despre ceva.Acum ca l-ai cunoscut pe fratemiu ca intre noi cum ti s-a parut?Am vazut ca,Kail se uita cam mult la tine si de asta te intreb | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 7:35 pm | |
| -Pai cum sa mi se para,dragut,cuminte,grijuliu.Asta e la prima vedere.Stai sa il cunosc apoi iti zic.Si tu ce crezi?Crezi ca Thor o sa il plictiseasca cu intrebarile lui penibile?Ca pe noi ne cam plictiseste.Hai sa il salvam pe bietul om de la tortura pusa de idiotul ala pervers.Si se cam lasa seara.Ia uitate in spatele meu.Nu e cam intuneric?si atunci simtisem ceva in interiorul meu.Era din cauza ca varsta de 12 ani nu se mai intorcea si ramaneam de 17. -Cristina,am simtit ceva in mine.Nu stiu cum sa il explic dar parca nu ma mai simt ca si cum as fi mica.Ma simt mare.Cred ca e din cauza varstei.Dar a trecut sentimentul acela de "ceva in mine". | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 7:38 pm | |
| -Asta inseamna ca vei ramane la varsta de 17 ani -Sti ceva hai sa mergem sa il salvam pe saracul Kail de idiotul de Thor,spun eu zambind | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Feb 29, 2012 7:56 pm | |
| -Haide.Si ma bucur ca voi fi de 17 ani.iar ochii din caprui mi se fac rosii apoi mi se schimba in verzi iar Cristina vazuse dar eu nu simteam nimic ciudat incat sa imi dau seama de ce mi se intampla. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
|
| |
| Cupidon in actiune | |
|