Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 8:18 pm | |
| -Macar incearca sal suporti.Va sta bine impreuna,asa ca nu trece pe langa,incearca macar sa stai cu el o saptamana si vedeti cum va intelegeti.Daca nu se aprinde nici macar o scanteie,lasati balta,dar mai incercati. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 8:35 pm | |
| Simt o durere de cap si parca pulsul imi scade.Dupa cateva secunde ma uit la mana si semnul mi se aprinsese. -Tu Masaru dute acasa la mine si ia hartia asta pe care i-o dai matusii.Il teleportez acasa la mine -Thor daca cumva lesin sau mi se intampla ceva nu te speria e normal sa se intampla asta,spun eu dupa care lesin | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 8:40 pm | |
| -Fiti fara griji,este normal sa se intample asta.Lesina din cauza semnului de pe mana,asta inseamna ca este chemata pentru ceva anume,intr-un loc anume,stiut doar de mine si de ea.Sper sa nu se sperie cand se va trezi langa cei doi.spun eu putin ingrijorata. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 9:28 pm | |
| Ma trezesc intr-un loc straniu si cele doua cranii imi apar in fata -Bun deci eu ce caut aici? -Avem sa discutam ceva cu tine,spune Ghort -Va ascult,sunt ochii si urechi -Eu voi fi de acum in colo vocea ta interioara si cand vei vrea sa vorbesti cu mine trebuie doar sa ma chemi,imi spui numele si eu iti voi raspunde,spune Karin -Dar,de ce tocmai tu?Si sa nu crezi ca ma deranjeaza ca tu vei fii vocea mea interioara -Eu sunt pazitoarea portii lumii in ceata,iar tu avand dimensiunea Infarmo eu trebuie sa te sfatuiesc in anumite situatii -Si asa este si in cazul Xintei,spune Ghort -Acum te vom trimite inapoi,dar sa ii spui Xintei despre toate astea si ca Ghort va fi vocea ei interioara.Dupa cateva minute vei putea sa vorbesti cu mine,spune Karina Ei ma duc inapoi si cand ma trezesc ii vad pe toti in jurul meu.Ma ridic si o iau pe Xinta deoparte si ii povestec tot ce s-a intamplat. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 9:34 pm | |
| -Deci Gorth este vocea mea interioara.Bun,acum pricep.Si va trebui sa ii spun numele si agat,el va comunica cu mine.Macar stiu,ca sa nu mor proasta.apoi incep sa rad de pana si baietii ma vedeau. -Aaa,deci....Kail ar vrea sa fie cu mine?ii spun in soapta si putin jenata ca pusesem o asemenea intrebare. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 9:47 pm | |
| -Intre noi fie vorba nu mi-a zis personal,dar se vede clar ca e indragostit lulea de tine | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 9:54 pm | |
| -S..serios?apoi ma rosesc si spun: -Pai...va trebui sa fie o relatie la distanta,caci calatoresc mult.Vreau sa aflu mai multe,in legatura cu mecanica.Bine,si despre alte lucruri.Dar voi aparea imediat langa voi cand veti avea probleme.Pentru cateva saptamani voi face un popas prin apropiere,caci apoi voi pleca.Am si antrenamentele pe cap,care trebuie sa le practic mereu,caci altfel ma plictisesc.Dar sa lasam asta pe deo parte,ce vreau sa spun acum e ca inca imi e rusine sa vorbesc cu el.Adica,si o mica vorba de exemplu "buna".Dar asta este din cauza ca nu am mai "vorbit" cu un baiat pana acum. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 10:09 pm | |
| -Trebuie sa inveti sa ai mai mult tupeu in tine,cum am eu.O data chiar am comentat in fata lui Zeus,dar asta nu conteaza acum Langa noi apare consilierul meu Shun -Ce s-a intamplat Shun? -Nimic important doar ca sunt cu stii tu cine -Esti cu ea? -Da -Bravo tie Shun,spun in tmp ce il iau in brate Thor era mai departe de noi deci nu putea sa auda ceea ce vorbim noi si vedeam cat de gelos era ca l-am luat pe Shun in brate -Acum dute inapoi la castel,doar nu vrei sa faca aia prapad -Da regina,spune el serios si dispare Vad ca vine Yuki si ma duc la Thor.Cand Yuki vine se apropie de noi -Ce faci Cristina? -Eu bine tu? -Am venit sa vad ce face rivala mea si cine este acest frumos de langa tine?
-Iubitul meu,ai vreo cu problema cu asta? -Nu niciuna,dar cred ca ar fi putut sa gaseasca o fata mai frumoasa ca tine,asa ca mine -Fi atenta Yuki sti bine ce ai patit atunci cand te-ai dat la fostul meu iubit cand inca eram impreuna si daca te dai la Thor de data asta te omor nu te bag in spital pentru cateva luni ca atunci -Vad ca tot asa de violenta ai ramas -Ori pleci ori nu mai prinzi ziua de maine si cu ea toti "iubitii" tai Yuki pleaca imediat de acolo,aproape ca fugea | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 19, 2012 11:05 pm | |
| -Uau,dar ai bagato in sperieti pe tipa.Ca tot veni vorba de tupeu,il am la fel ca al tau,dar mil pierd in fata lui.Cristina stia la cine ma refeream. Apoi aud din spatele meu nist voci de fete,care spuneau: -Buna baieti!!!apoi ma intorc sa vad cine naibi vorbea,cand vad o blonda imbracata in roz si cu haine mini.Se apropie una dintre ele de Thor dar vede ca Cristina statea langa el,asa ca isi daduse seama ce se intampla,iar cealalta se apropiase si se dadea la Kail,dupe care si cealalta se duse acolo.Ma uit umpic,apoi merg normal spre ele,le pun mana pe umeri,stand fata in fata cu Kail,si le spun: -Fetelor,fetelor,stiti ce inseamna cuvantul moarte? -Da,spuse blonda,inseamna ca iti dai duhul. -Bun,acum stiti ce veti pati daca nu va dati la o parte de langa el. -Hah,so crezi tu.apoi tipa se transforma intr-un dragon urias.Iar cealalta intr-o hidra cu 6 capete.Ma uit nepasator la ele si ii spun lui Kail: -Fi atent,astea teau atins,insemna ca vor sa moara.Nui nimic,moartea e aici.apoi merg cativa pasi mai in fata si imi desfac aripile de inger,apoi zbor spre dragon si ii spun: -Fetita draga,acum vei muri,chiar daca imi pare rau pentru tine,lai atins pe Kil,asta inseamna moarte.apoi cat a fost ea de mare ca si dragon,se transforma la loc si arata de parca ar fi arsa.Apoi ma intorc catre cealalta,fac un salt pe deasupra ei si apoi fac o vraja prin care se pusesera carti de jocuri magice din jur imprejurul acesteia.Apoi rostesc: -Hiordis kitatane!aceasta fiind o vraja interzisa din cartea "Blestemele albastre".O carte foarte rara ce existau doar 3 exemplare:una fiind la Cristina,una intr-o pestera dintr-o alta dimensiune iar cealalta fiind la mine.Aceasta vraja avea consecinta de a pune posesorul ce rostise vraja sa se raneasca cu ceva.Nu era o lroblema,caci aveam multe cioburi pe jos cu acre sa ma ranesc.Apoi hidra explodase in mii de bucatele.Ma duc si iau un ciob,apoi ma zgarii cu el pe mana.Ma intorc catre Kail si ii spun avand fata rosie rosie : -Aaaa...aa...acum ca ai vazut de ce sunt capabila...cand...cand esti atins de alte fete sau pitipoance...a...aii...aiii...vv...vrea sa ffiii....cccc... apoi strang pumnii si imi fac curaj,apoi ii spun direct avand fata rosie: -VREI SA FI CU MINE?!!!apoi ma rosesc si mai rau si imi pun mainile la gura jenata de ce spusesem. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 9:12 am | |
| Ma duc la Xinta si ii spun la ureche -Bravo ai reusit Ma duc si la Kail si ii zic la ureche -Stiu ce simtiti unul pentru celalalt asa ca daca spui nu te omor cu mana mea chiar daca esti fratemiu -Sti nu trebuie sa ma "ameninti" ca sa fac ceva Kail se intoarce catre Xinta si ii spune: -Xinta chiar nu e greu de decis si chiar daca sormea imi tipa acum in cap ce sa raspund raspunsul meu ca da,ca vreau sa fiu cu tine -Si apropo Criss buna ultima amenintare -Da de ce Kail are voie sa iti zica Criss si eu nu? -Pentru ca e fratemiu si tu m-ai enervat prima data cand ne-am cunoscut | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 5:19 pm | |
| Auzind raspunsul zambesc si peste cateva clipe il sarut.Rosesc putin si ma gandeam:In sfarsit,primul meu sarut adevarat.E atat de dulce... | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 5:53 pm | |
| Eu inca continuam sa ma cert cu Thor si nu stiam ce se intamplase cat noi nu am fost atenti. Ca sa ii las singuri pe Kail si Xinta il trag pe Thor si ne ducem dupa un tufis -Si ce cautam aici? -Nu te gandi la prostii,vreau sa ii lasam pe Kail si Xinta singuri -Ceea ce inseamna ca noi vom pleca de aici -Da Enstein -Acum nu cred ca este timpul de certurii asa ca sa mergem,spun Thor in timp ce ma ia de mana si ma duce spre o poteca | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 6:37 pm | |
| Sarutul era atat de dulce incat nu mai vroiam sa imi despart buzele de ale lui.Dar era ceva ciudat,nu lesinasem.Era de asteptat sa lesin dar de data aceasta nu o facusem.Ma intrebam cum se simte el. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 7:21 pm | |
| Kail:Aveam un sentiment pe care pana acum nu l-am mai avut si simteam un sentiment de fericire pe care nu l-am mai simtit de cand mi-au murit parintii. Criss:Mergem pe aceea poteca si incepem sa ne plimbam -Si propui sa ne plimbam toata ziua?in intreb eu -Daca ai o idee mai buna esti invitata mea sa mi-o spui -Am chef sa merg intr-un club in lumea oamenilor vii cu mine? -Dar acum la ei este ziua -Nu neaparat,depinde de fusul orar si chiar acum in Romania este noapte si acolo sunt cele mai tari cluburi din lume -Atunci sa mergem acolo Deschid un portal catre Romania si sarim in el. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 7:42 pm | |
| Ma opresc si ii zic: -Scuze..am reactionat prea repeded.C..cum ti s-a parut sarutul? | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 7:50 pm | |
| -Cred ca minunat ar fi cuvantul potrivit Criss:Ajungem in Bucuresti unde era intuneric si ne ducem la clubul Bambo. Intram inauntru si acolo era o atmosfera de petrecere. Ma duc la bar si ma asez pe un scaun -Baiete adu-mi un martini -Imediat domnsioara,dar sunteti singura? -Nu de ce? -Intrebam doar -Bine acum adu-mi bautura mai repede | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 7:53 pm | |
| -S..serios?Ca tot veni vorba,sti ce inseamna cuvantul "dulce"?Caci asa e si sarutul tau.Lafel ca si tine. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 8:09 pm | |
| -Se pare ca surioara mea a plecat ca sa ne lase singuri si s-a dus pe Pamant intr-un club -Ce zici mergem si noi la acel club sa ne mai distram? Criss:Barmanul mi-a adus martiniul si eu in beau incet.Dupa ce imi beau bautura ma ridic de pe scaun si ma indrept spre baie pentru a-mi reface machiajul cand un tip imi pune mana pe fund.Nervoasa il apuc de mana si il zbarlesc pe usa clubului direct afara chiar intr-un boschet.
| |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 8:13 pm | |
| -Desigur,haide!Apoi fac un semn de mana si un portal se deschide,dar nu era decat ceva negru in el.Apoi ma uit atenta la portal si spun numele Cristinei.Portalul ne arata un club,apoi noi intram si dam peste Thor,apoi il intreb: -Unde-i Cristina?Trebuia sa fie cu tine. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 8:59 pm | |
| -E la baie,dupa ce a trantit un tip drept in boschetul din fata clubului pentru ca i-a pus mana pe fund | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 20, 2012 9:16 pm | |
| Ma duc spre baie dar un tip ma opreste si imi spune: -Hei papusa,din ce poster ai iesit? -Dispari retardatule. -Hei papusa,daca imi mai spui asa poate nu te voi mai saruta. -Vaiii,ce pacat.Putin imi pasa creer de pasare. Apoi tipul ma atinge din greseala pe sani.Strang pumnul apoi il arunc pe tip intr-un perete,facand o gaura mare in peretele acela,iar apoi toti se uitau la mine. -Upsii,nervii slabi.E valabil si pentru voi baieti,care ma va mai atinge sau se va mai da la mine va avea aceasi soarta.apoi merg spre baie si o vad pe Cristina putin cam suparata. -Iar s-a dat unul la tine?Mia spus Thor tot.Nui nimic,acum nici unul nu va mai avea tupeul sa mai spuna macar buna.Au avut de aface cu Xinta.Eeehh,dear fi ei pe Utopia...ce leas face. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 9:26 am | |
| -Iti spun eu daca unul singur imi mai face avansuri sau imi pune mana undeva ii dau una de il trimit la Polul Sud Ies din baie si imi comand inca un martini.Dupa ce il beau ma duc la Xinta -Hai Xinta nu vrei sa dansam si noi sa le facem in ciuda la toti idiotii de aici? | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 9:46 am | |
| -Bine,sa incindem atmosfera!!!spun eu bucuroasa. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 7:19 pm | |
| Ma duc pe ringul de dans si incep sa dansez atat de sexy invat totii baietii se uitau la mine si salivau | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 7:27 pm | |
| Stateam si ma uitam la ea.Apoi neavand ce face pe moment si vazand ca toti se holbau la ea,fac o vraja si peste toate fetele din acea discoteca le lasasem doar in lenjerie intima.Inafara de mine si de Cristina toate erau asa.Apoi baietii toti sarisera pe ele.Care cu mana,care cu piciorul facusera ceva de ma daduse jos.Iar vraja se largise incat pana si eu ramasesem in lenjerie.Dar nu imi dadusem seama. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
|
| |
| Cupidon in actiune | |
|