Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 7:32 pm | |
| Vad mica greseala a Xintei asa ca fac repede o vraja si apar haine pe ea ca nu cumva idiotii astia de pe aici sa se holbeze la ea si sa moara de tanar. Il vad pe Thor care se uita sau mai bine zis holba la fetele din club care erau doar in lenherie intima asa ca ma duc in spatele lui fara sa isi dea seama si il iau de mana aruncandu-l direct intr-un boschet din fata clubului unul mai mare decat cel in care l-am aruncat pe acel tip. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 7:37 pm | |
| Ma infurii si dintr-o data o vraja de oprit timpul aparuse.Toti pamantenii stateau in loc iar noi ceilalti ne puteam misca. -Ufff,data viitoare amintitimi sa nu mai fac vraji din treastea.Daca observam ca ramasesem pe jumatate goala in clubul asta nu mai erau barbati.Mai bine zis nu mai erau nicaieri.spun eu putin morocanoasa. -Mersi pentru haine Cristina.apoi ma duc la ea si o iau in brate drept multumire. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 7:40 pm | |
| -Cu placere,m-am gandit la tine si mai ales la barbatii din acel club ca eram sigura ca o sa ii termini pe toti,spun imbratisand-o si eu Thor vine si el plin de scaieti,iar eu cand il vad incep sa rad -Este atat de amuzant? -Da foarteee -Si poti sa-mi spui si mie de ce ai facut asta -Hey trebuia sa te fac cumva sa nu te mai uiti atat la fetele alea | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 7:57 pm | |
| -Thor,bucurate.Macar nu tea omorat.apoi pete noi patru aparuse un scut magic ce nu putea fi patruns.Noi incercam sa iesim dar nimic nu putea face asta.Apoi la usa clubului apare o elfa,care ne zice: -Vai,vai,vai,ce am prins noi aici? -Dami drumul cotoroanto! -Hah,so crezi.Care dintre voi e Xinta si care este Thor?auzind astea ridic mana cam plictisita si spun: -Eeeu.Dar cu Thor ce ai? -Pai stai sa ma gandesc,el e zeu nu?Si daca e zeu are mari puteri.Deci,puterile lui combinate cu puterea ta de a distruge lumea ce crezi ca varezulta? -Va inrobi lumea.Stiiu. -Tiai dat seama insfarsit. -Hei,vezi cum vorbesti!Nu insinua ca sunt proasta,ca nu vei mai respira peste catva secunde.apoi imi aduc aminte de ceva ce se intamplase mai inainte. -Hei,miam amintit ceva!Cristina,mai sti cand mam facut eu aproape demon de era sa il omor pe acel asasin?Atunci cand imi crescuse si coada si urechi.Mi se facusera colti ca ai vampirului.Si emanan o mare putere si o aura intunecata.Asa ca putem folosi asta impotriva a ceva ce se va intampla peste cateva ore,minute sau clipe.Daca ceva seintampla rau,foarte rau nu trebuie decat sa ma pacaliti ca unul dintre voi e pe cales sa moara.Atunci demonul va pune stapanire pe mine.Probabil voi ramane in starea de demon.Dar veti putea scapa.Oricum nimic nu va pune stapanire pe mine.Nici Hades sau Satana nu poate sa puna mana pe mine sau pe puterea mea.Deci faceti ce vam spus.O sa imi revin eu la loc,nu va temeti.Xinta e nemuritoare!!Sa nu uitati!!spun eu asta cu incredere. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 8:07 pm | |
| -Si stiu si cine se va preface ca este pe moarte,spun uitandu-ma la Kail Deodata vad ca semnul de pe mana si colierul se aprind amandoua o data -Xintaaa ce se petrece?Tu esti prima care a aflat de semn deci trebuie sa stii. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 8:25 pm | |
| -De data asta chiar nu stiu!apoi imi apare o viziune in care era un fel de zeita ce era imbracata in alb si era elfa,iar apoi imi apre un zeu ce era imbracat in negru si rosu,si era tot elf.Apoi zeul ma ia pe mine si pe Cristina zeita.Apoi cele doua semne ale noastra faceau ceva,ca o putere.Dar apoi viziunea se sfarsise. -Cristina,cred ca stiu ce se intampla.Daca apare o zeita si un zeu nu te speria.Am avut acum cateva clipe o viziune in acre erau ei si unul ma lua pe mine iar altul pe tine.Dar nu stiu de ce.Apropo,faceti cum vam spus. -Hei,ce siusotiti voi acolo?!spuse elfa. -Nimic draga doamna,nimic. Apoi aparuse o femeie cu parul lung si mov,ochii mov,imbracata intr-o roschie scurta: -Uau,bravo Tera.Ai reusit sai prinzi.apoi ma zmulge pe mine si pe Thor din scut.Ne tinea in aer si parea ca vrea sa ne ucida.Dar nu era asa.Vroia doar sa ne slabeasca de energie. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 8:31 pm | |
| -Kail fate ca esti pe moarte acum,ii zic eu la ureche lui Kail Eu fac sa apara sulite care il "injunghie" pe Kail si ii apar multe rani si pete de sange.Kail se preface ca este doborat de rani si cade pe asfalt. Eu ca sa fie mai real ma prefac ca sunt trista si ma duc la el stand in genunchi | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 21, 2012 8:48 pm | |
| -Kail!!!apoi imi dau lacrimile,inchid ochi si incep sa tip: -Kaaaaaaillll!!!!!apoi totul se facuse rosu,atmosfera era rosie iar ochii mei erau la fel.Imi crescusera unghii mai mari,incat puteaus sa sfasie si otelul,imi crescuse o coada ca de vulpe dar defapt era de lup,de culoare alba,iar apoi imi crescusra si urechi de lup.Pe obraji imi aparusera o dunga rosiatica,iar partea cu alb a ochiului era un gri inchis.Aia se uita la mine si belea ochiid e frica,iar Thor era langa mine si arata de parca iar fi vent sa faca pe el de frica.Kail se uita la mine,cam mirat de ce puteam face.Dar eu nu obsetvasem.Apoi tipa se da la o parte,eu si Thor cadem di aer,dar o prind pe tipa inainte sa plece,o iau de gat si apoi o ridic in sus si ii spun pe un ton foarte infricosator: -Ce iai facut lui Kail,SPUNEMI ACUM!!! -E...e...eu nu iam facut nimic! -Minti!!apoi o arunc intr-un perete al discotecii. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 7:10 pm | |
| -Kail ai face bine sa ii arati ca esti in viata daca nu vrei sa distruga lucruri pe aici. Eu fac o vraja si petele de snage dispar,iar Kail se ridica in picioare | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 7:17 pm | |
| Disparusem iar fara sa spun nimic si in mod misterios. Apoi dupa ceva timp apar iarasi langa fete. De data asta Aripile mele nu mai erau ca inainte. Erau mult mai mari, mai puternice, mai transparente si mult mai viu colorate, cu mult mai multe nuante de verde. In plus si acele cosulete de pe aripi in care crestea praful de zane erau mai mari si puteau depozita mai mult praf de zana ceea ce insemna ca magia mea era mai puternica. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 7:18 pm | |
| Nu observasem,asa ca mergeam spre tipa pentru a o ucide.Dar cand i-am pus mana la gat,am stranso tare am observat ca Kail era in viata.Apoi urechile,unghiile,coada si dintii imi disparusera.La fel ca si semnele de pe fata.Apoi ma duc la scut si ii spun lui Kail: -Esti in viata?Dar cum?in ce timp ziceam asta aveam lacrimi in ochi. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:04 pm | |
| -A fost doar un plan de al Cristinei.Si acum noi cum iesim din acest scut? | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:13 pm | |
| -Rezolv eu!apoi intind mana catre scut,spun o incantatie,apoi legata de ea o vraja,apoi ma opresc si o spun invers.Sub ei,pe sub scut se facuse un cerc magic mov.Aceasta vraja-incantatie necesita toata energia posesorului,multa concentrare si o picatura de sange.Apoi cum se facuse cercul,langa el era un ciob,il iau si mil infig in mana,apoi trei picaturi de sange picasera pe cerc.Apoi scutul disparse iar eu cazusem in genunchi.Caci nu mai aveam multa energie.Aceasta era o vraja interzisa din "Ordinul celor 15".O carte cu vraji interzise,dar si cu 15 vraji foarte puternice.Acesta era vraja 11-"Eliberare,scurgere,moarte!". | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:21 pm | |
| -Xinta vrei sa te ajut cu ceva sau nu ai nevoie de ajutorul meu? | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:24 pm | |
| -Ehh,pai cred ca pot merge.apoi cand ma ridicasem facusem un pas si cazusem. -Aahh!!Se pare ca nu mai am nici pic de energie,sau putere. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:46 pm | |
| -Se pare ca ai nevoie de ajutor. -Baieti eu as ajuta-o,dar nu prea pot din cauza ca acel scut mi-a luat din energie,deci va ramane voua sa o ajutai pe Xinta mai ales tu Kail | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:50 pm | |
| M...multumesc de ajutor.Dar ce facem cu ei?Inca sunt nemiscati.spun eu in timp ce ma uitam pla toata lumea inghetata. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 8:56 pm | |
| -Rezolv eu ca pe aici sunt numai molai in afara de noi 2 Xinta,spun in timp ce fac vraja si totul revine la normal | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 9:06 pm | |
| Toata lumea revenise la normal.Toti incepusera sa danseze iar noi parca eram invizibili.Nimeni nu se uita la noi.Cea ce era bine. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 9:10 pm | |
| -Acum hai sa plecam cat mai repede de aici pana nu ma vad idiotii aia care se tot holbau la mine -Care erau aia?Zimi care erau ca ii aranjez imediat,spune Thor -E hooo ca i-am batut eu destul de bine acum sa mergem de aici | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 9:20 pm | |
| -De acord.Nu mai vreau sa mai caftesc si pe altii.Cristina,mai ai energie cat sa ne trimiti pe Utopia la loc?Caci eu nici sa ma ami misc nu mai pot.spun eu zambind,apoi imi tot apareau rani din senin. -Aahh!Ce mi se intampla?ranile deveneau din ce in ce mai multe. -Cred ca e de la vraja interzisa.Daca ma intrebati cred ca toti stiti vraja numarul 11 din "Ordinul celor 15".Stiti voi,cartea aia mare,subtirica si cu coperta albastra inchis.Am folosit vraja pentru a va scoate de acolo.Cred ca nu citisem tot atunci cand am citit-o.Cred ca scria marunt de nu am putut vedea.apoi imi apareau tot felul de rani,de la zgarieturi la rani foarte mari. -N...nu va afceti griji.Nu am patit nimic.Bine,poate am patit ceva totusi. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 9:42 pm | |
| Ne teleportez in Utopia imediat. -Trebuia sa citesti cu atentie tot,norocul tau ca am la mine potiunea care face sa dispara efecetele adverse ale vrajii | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 9:44 pm | |
| -Exista asa ceva?Credeam ca vrajile interzise nu au leac,ci se potolesc singure.Oricum,ma cam abat de la subiect,dar stie careva mecanica?Ma refer la tot,toata mecanica,caci si eu o stiu pe toata dar cu exceptia a vreo 2 sau 3 lucruri?Deci? | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 9:49 pm | |
| -Eu sunt paralela cu mecanica si eu zic sa bei potiunea asta daca vrei sa nu mai ai ranile alea | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 22, 2012 10:03 pm | |
| -Bine o beau.Dar sper sa nu fie prea acra sau prea dulce.apoi beau potiunea si ranile dispar. -Bleah,a fost cam prea acra.Dar a fost buna.Ai sa lasam mecanica la o parte,caci miam amintit ceva.Vor veni aici acei zei,si Thor,oi fi tu unul dintre ei dar taci.Vor veni dupe mine si dupe Cristina.Vor vrea sa ne spuna ceva,dar habar nu am.spun eu asta iar poi in spatele meu aparusera cei 2.Zeita spuse: -Asai Xinta,tiam trimis eu o viziune.Macar acum o pot vedea pe tanara mea aleasa.Cristina,eu sunt Zeita Kio,din taramul ceturilor.Karin mia spus ca va intalnit in sfarsit. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
|
| |
| Cupidon in actiune | |
|