Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Cupidon in actiune  - Page 16 EmptyCupidon in actiune  - Page 16 OIPCupidon in actiune  - Page 16 Empty 
Sujata
Cupidon in actiune  - Page 16 EmptyCupidon in actiune  - Page 16 OIPCupidon in actiune  - Page 16 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Cupidon in actiune

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Cupidon in actiune  - Page 16 Empty
PostSubject: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeMon Feb 13, 2012 11:44 pm

First topic message reminder :

Era o zi de 14 februarie insa in tinutul in care ma aflam era o zi primavaratica. Ma plimbam prin parc.

Cupidon in actiune  - Page 16 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeThu Mar 22, 2012 10:06 pm

-Se pare ca acum o sa am parte de doi zei prin preajma mea.
-Scuze pentru ce am zis,dar deja zeul de langa mine m-a enervat destul si de asta am vorbit asa.Am putea pleca undeva zeita Kio fara na ne deranjeze Thor?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeThu Mar 22, 2012 10:41 pm

Cu toate ca aratam diferit ma uitam la Xinta si Cristina care nu spuneau nimic. Se pare ca nu remarcasera schimbarea.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Mesaje Mesaje : 940
Kwan Kwan : 2509
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : in pergamentul mitologiei

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeThu Mar 22, 2012 10:44 pm

-Sanara,ce ti sa intamplat?ii spun eu.
-Veti veni cu noi amandoua.spuse zeul.
-Eu sunt Zeul Pairus,zeul lumii negre.Gorth mia spus cat de incapatanata esti Xinta,dar el stia asta dinainte sa te nasti tu.
-Serios?intreb eu.apoi cei doi ne iau de mana,Pairus pe mine iar Kio pe Cristina.Si apoi se deschide un portal,in care prima data intra Cristina cu Kio apoi Pairus,iar eu raman umpic in urma,uitanduma la Kail si spunandui:
-Asteaptama,nu o sa patesc nimic.apoi ii trag un zambet la care imi zambeste si el.
Back to top Go down
http://magicheart.3xforum.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeThu Mar 22, 2012 11:19 pm

Intram in acel portal si dupa vad ca ma aflu intr-o lume ciudata alaturi de zeita Kio.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeThu Mar 22, 2012 11:26 pm

-Doar am devenit mai puternica.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeFri Mar 23, 2012 12:20 am

Eu intrasem intr-un castel,unde,pe coridoare vedeai elfi imbracati in servitori,iar altii i costume negre.Apoi,peste cateva clipe,ajung cu Pairus pe un hol,iar pe langa mine trecuse un tip,inalt,elf,cu parul verde si ochii rosii.Trecu pe langa mine si imi zambi.Apoi imi spuneam in minte:Sa nu imi spui Domne ca si asta se va da la mine.Apoi intru intr-o sala mare,unde erau 3 doua scune.Doua mai mici iar in mijloc unul mai mare.Pe cel mare se pusese Pairus,apoi imi spuse:
-Ia loc. Apoi ma asez pe scunul din stanga lui.Apoi imi spune:
-Sti de ce te-am adus aici?
-Nu,dar sunt tare curioasa sa aflu,deci..
-Uite-l pe fiul meu. Apoi intra pe usa acel elf de mai de vreme.
-Mai chemat tata?apoi el face o plecaciune.
-Da fiule.Ea e Xinta,cea ce ia fost dat sa apere poarta nostra prin semnul cercului magic.
-Stai putin,nu am numai asta,sunt si mai mult de atat,fi atent sunt:Pazitoarea lui Mantrus,Fecioara floare,sunt toate speciile la un loc acum sunt si aparatoare portii.Deci sunt obisnuita sa imi riscviata,asa ca te rog continua.
-Cum spuneam,Xinta el e Kioholtorez Viallema de Imuzitane.Dar poti sa ii zici Viama.
-Bine,deci,Viama,cati ani ai?
-19.In curand 20.
-Ahaaa.spun eu.
-Dar tu?spuse el.
-Pai sunt mai mica,am 17.
-Esti perfecta.
-Ce?spun eu aproape sarind sa il omor.
-Nimic.spuse el putin cam rosu la fata.
-Viama,ia loc te rog.apuse Pairus.
Apoi s-a asezat si el pe scaunul din drepta.Iar apoi Pairus se ridica in picioare,si spune:
-Tu,Viama,ai mana stanga a infernului,iar tu Xinta mana drepta.Acum,ca sunteti completi,puteti sa sigilati poarta.Apoi semnul de pe mana mea se aprinsase,iar semnul de pe mana lui la fel.Apoi nu mai puteam sa ma mai ridic de pe saun,parca eram tinuta in catuse.Apoi Viama vine la mine,imi pune mana pe fata si incearca sa ma sarute,dar am avut noroc,caci stiam punctul slab,SUB CENTURA.Iii trag una acolo si apoi ii zic:
-Imi pare rau,dar am prieten.Si el a fost primul spre informarea ta.
-Nu ma intereseaza!Te vreau!
-Ce ma?!Zat,urechi lungi!!
-Esti a mea,si gata,de aici nu vei mai scapa!
-Chiar crezi?Ia priveste.apoi reusesc sa ma eliberez si ii trag lui Viama un picior in mutra,un pumn in burta si un cot in spate.Apoi ma duc spre usa,si le spun:
-Xinta a plecat,pace!!
Dar nu vazusem ca acolo era un glob de cristal ce imi vedea toate miscarile.Apoi apar niste garzi pe hol in timp ce fugeam.
-In sfarsit o provocare.apoi incep sa ii iau la bataie.Cei doi ma vedeau prin glob znopindui pe ceilalti.Iar apoi Viama spune:
-Ah,stie sa se si bata,acum o doresc!Tata,fami rost de ea,acum!
-Cum?Ne poate zdrobi la cat de puternica e.Renunta,mai facut de ras,iar eu care vroiam sa salvvez poarta aceasta sa nu intre demonii.
-Fratele meu,ce o pati acum Cristina?spun eu in timp ce fugeam pe coridor.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeFri Mar 23, 2012 9:23 am

Zeita Kio nu duce catre un castel si intram acolo mergand pe coridoare.Ajungem intr-o sala mare unde erau 3 scaune unul ca un tron si doua mai mici.Kio se aseaza pe acel tron si imi spune sa ma asez si eu.
Ma asez pe scaunul din stanga ei.Pe usa intra un baiat brunet cu ochii negri.
-M-ai chemat mama??
-Da Amyntor ea este cea care a fost predestinata sa aper poarta noastra prin cercul magic.
-Bine eu mai am si alte indoriri ca oprirea lui Maltazar si Ren de la distrugere dimensiunilor.
-Si presupun ca esti foarte puternica de ai fost cea aleasa pentru asta
-Da asa e,dar tu cati ani ai?
-Eu am 19 ani tu?
-18
Amyntor se aseaza pe scaunul din dreapta.
-Tu Cristina esti mana stanga si tu Amyntor mana dreapta a acestei lumi.
Dupa ce spune asta Kio pleaca si ne lasa singuri.Simt ca nu ma mai pot misca de pe acel scaun.Amyntor vine la mine si vrea sa ma sarute.
-Stai asa eu nu pot sa te sarut daca sunt prinsa aici

-Daca iti dau drumul vei fugi
-Nu,nu voi fugi
-Bine iti dau drumul,si asa vei fi a mea
El imi da drumul si vine la mine sarutandu-ma eu raspunzandu-i la sarut.Dupa cateva secunde ii dau un picior sub centura,un pumn in stomac si unul in ochi ca amintire de la mine.
-Am prieten fraiere
Ma duc catre usa si ies pe coridor,dar foarte multe garzi apar in fata mea.
-Se pare ca am si eu parte de ceva provocari
Ii dobor pe toti imediat si imi continui strumul fugind pe coridoare.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 8:31 am

Fugeam pe coridoare,ma uit in spate si vad mai multe garzi,in frunte cu Viama.Ma opresc si rostesc o vraja in gura mare.Apoi in jurul lor apar niste foi,care se transformau in turturi de gheata.Apoi ii strapung turturii pe toti,mai ramasese Viama.Apoi ma uit la el si ii spun:
-Pa pa,urechi de magar!
-Stai pe loc!
-Paa!apoi fug in continuare,pana ce dau de un portal din greseala,ma ducea innapoi dar intr-un desert.
-Eee,asta e.Imi convine.apoi intru si apar intr-un desert.
-Pfiiuuu,acum am scapat si eu.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 8:59 pm

Ma uit in spate si nu vad pe nimeni asa ca continui sa alerg.Cand am ajuns la poarta vad doua garzi pe care le dobor imediat.Fac sa apara un portal catre Xinta si intru in el.
Ma trezesc intr-un desert.
-Ce bine ca am scapat de fraierul ala
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 9:04 pm

-Doamne,abia astept sa ajung la Kail.Sa il iau in brate.Doamne,am trait un cosmar.Bine,un mic cosmar.A fost amuzant cand a trebuit sa ii dobor garzile lui Viama.El este un elf,mai bine zis fiul lui Pairus.A vrut sa ma sarute.Ar fi fost scarbos.Bleachh.Kail e singurul tip pe care vreau sa il sarut.Nimeni altul.Si jur ca nimeni nu se va atinge de buzele mele,iar daca se va intampla asta,ma voi duce la Mantrus pentru moarte. Fara sa ma mai uit innapoi. Jur. Kail e singurul tip pe care vreau, trebuie si pot sa il sarut. Dar tu ce ai patit?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 9:15 pm

-Pai zeita Kio la chemat pe fiul ei Amyntor care apropo este un obsedat.A facut ceva si nu am putut sa ma misc de pe scaun ca el sa ma sarute,iar atunci cand a venit langa mine i-am zis ca nu pot sa il sarut asa de pe scaun.El ca fraieru mi-a dat drumu si l-am sarutat acolo cateva secunde dupa care i-am dat una sub centura si am fugit de acolo.Iti spun eu a fost foarte scarbos si nici macar nu stia sa sarute. Chiar daca m-am mai sarutat cu altii si inainte sarutu cu asta a fost oribil si scarbos.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 9:25 pm

-Aceasi poveste cu a mea,innafara de sarut,caci eu lam plesnit imediat.La fel ca tine,in punctul de jos."Cutia de viteze" se mai spune la noi in mecanica.Hei,ne poti trimite innapoi de aici?In parc,unde eram.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 9:41 pm

-Normal,spun in timp ce fac sa apara un portal catre parc.
Intram in portal si ajungem in parc unde ne asteptau Thor si Kail.Ei cand ne vad vin la noi.
-Firar sa fie Xinta mai bine nu il sarutam pe obsedatul ala ca acum am un gust oribil in gura.
-Stai asa pe cine ai sarutat tu?intreaba Thor furios
-Pe un fraier si am facut asta ca sa pot sa scap de el
-Da sigur,defapt tu vroiai doar sa te distrezi cu el
-Daca nu il sarutam nu aveam sa scap de el si chiar nu vroiam sa o fac cu el asa cum vroia el,dar daca nu ma crezi treaba ta eu am plecat de aici.
Fac sa apara un portal si trec prin el.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 9:51 pm

-Cristina!Nu!Esti idiot?!Thor,spunea adevarul,ni sa intamplat acelasi lucru amandurora!!Si eu era sa fiu sarutata de unul cu urechi de magar si am avut noroc ca ma forta incat sa il dobor pe el si inca cateva garzi!!!!spun eu asta repede si cu voce tare.
-Ea nu a facut nimic,a vrut sa scape!Ce vroiai sa faca?!Tu sti ce gust amar are in gura de la sarutul cu tipul ala?Mia spus asta in desert,cand am fost mai adineauri acolo.Credema,Thor,nu ar fi vrut sal sarute,dar asta era singura cale.Si eu am fost atacata ca sa spun asa de un obsedat,imi tot zicea "Vei fi a mea;te doresc" si altele.Eu nu as fi putut sa-l sarut pe ala nici de n-as fi avut prieten.Dar ea a avut tupeul sa faca asta.Asa ca nu mai fi idiot si du-te si cereti scuze!!!Acum!!!Altfel nu stiu ce nu iti fac!!Ea e ca sora mea,asa ca nu vreau sa ii se intample ceva!Clar?!Asa ca du-te si cereti scuze.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 10:12 pm

-Bine ma duc sa imi cer scuze,dar tot nu stiu unde este
Eu eram pe marginea unui lac si dadeam cu mana pe luciul apei uitandu-ma trista la apa cristalina.Ma gandeam la tot ce s-a intamplat cu Thor si o lacrima mi se prelinge pe obraz.
Ma uit la acel lac si in el vad un ninja care tocmai vroia sa ma omoare cu o sabie.Pun mana si el da cu sabia in mana mea eu oprindu-l foarte usor.Ma ridic de acolo si ii iau sabia din mana aruncand-o undeva departe.Ma uit la el si ii dau un pumn de il trimit intr-un pom.
-Fi atent aici nu am chef deci te las in viata,dar spunei lui Ren ca nu va reusi sa ma omoare nici macar daca voi fi foarte trista.
Tipul pleaca,iar eu ma asez,iar pe malul lacului.Ma uit la mana mea si vad ca este plina de sange avand o rana destul de adanca.Las mana sa cada usor pe langa corp si ma uit la reflexia mea in apa.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 10:24 pm

-Kail!!il imbratisez eu.
-Cu toate astea am uitat de tine.Scuze.Nu sti cat ma bucur ca nu esti un obsedat sau vre un pervers.Abia asteptam sa te vad.Imediat ce am scapat de acel obsedat si am ajuns impreuna cu Cristina in acel desert,poti sa o si intrebi ca iam zis ca abia asteptam sa te vad.Data viitoare,cand vor mai fi astfel de chestii,nu voi merge pana nu sunt sigura.Si iti jur,buzele mele nu vor atinge alte buze inafara de ale tale.Iti jur,iar eu ce jur respect.Si daca se va intampla asta,voi pleca la Mantrus pentru moarte.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 10:31 pm

-Nu e nevoie sa juri pentru ca eu deja te cred si daca te vei duce la Mantrus pentru moarte si vei muri eu ma voi omori pentru ca viata fara tine nu are sens.
Thor se teleporteaza in mai multe locuri pana ce ma gaseste si vine langa mine.
-Cristina am fost ingrijorat.Am aflat adevarut si chiar imi pare rau ca nu te-am crezut
-Cam tarziu nu crezi?spun in timp ce ridic mana din reflex in asa fel incat mi se vedea rana
-Ce ai patit la mana?
-Un ninja a incercat sa ma omoare si am pus mana ca sa ma apar de sabia lui
-Firar,cand o sa vada Xinta asta o sa ma omoare
-Aaa deci tu ai venit aici doar pentru ca Xinta ti-a zis sa faci asta si pentru ca daca nu o faceai Xinta te omora
-Criss lasa-ma sa iti explic
-Nicio Criss,am inteles deja foarte bine si imi dau seama ca tie nici nu iti pasa de mine sau ce patesc eu,dar nu iti face griji nu ma vei mai vedea niciodata de acum incolo si nimeni nu ma va mai vedea nici macar Kail,spun in timp ce dispar intr-un nor de fum.
Thor pleaca trist de acolo si se duce la Xinta si Kail.
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 10:38 pm

-Undei Cristina idiotule?!Bine,bine,scuze.Acum,usurel zimi unde e.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 10:50 pm

-Am gasit-o si am vorbit cu ea.Am vazut ca avea o rana adanca la mana si mi-a zis ca un ninja a incercat sa o omoare si ea doar sa aparat de sabia lui.Eu ca idiotu am zis ca atunci cand vei vedea rana tu sigur ma vei omori si ea a zis ca acum stie ca eu m-am dus acolo doar de frica ca tu sa nu ma omori si ca nu imi pasa de ea deloc.A plecat de acolo,dar inainte de asta mi-a zis ca va pleca undeva unde nimeni nu o va gasi nici macar Kail,spune Thor trist
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 10:59 pm

-Thor,tu chiar o iubesti,asai?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 11:00 pm

-Da,mai mult decat am iubit pe cineva in viata mea
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 11:05 pm

-Atunci,lasati inima sa o caute.Si daca nu merge asta,am o alta idee.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 11:06 pm

-Si care este aceea idee?
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeTue Mar 27, 2012 11:09 pm

-Kail,scuze,dar fac asta pentru ca stiu cum e sa fi respins si altele.Dar te fac eu ca nou,fi fara griji.Nu mori tu dintr-o zgarietura.apoi zambesc putin si ii infig un ciob adanc in brat,stiind ca si Cristina va simti o durere,asa ca va veni innapoi.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitimeWed Mar 28, 2012 8:25 pm

Simt o durere in bratul drept si imi dau seama ca,Kail a patit ceva.
-Cand o sa invete sa aiba grija cand se lupta,spun in timp ce ma teleportez langa Kail
Ma uit la bratul sau si vad ca este doar o rana minora.
In spatele meu apare cineva care ii pune in jurul lui Thor,Xinta si Kail un scut magic din care nu pot iesi in niciun fel.
-Se pare ca ne intalnim din nou Cristina,spune Ren
-Da Ren nu ne-am mai vazut de mult timp
-Sti pentru mine a fost o mare placere sa iti omor parintii
-Am o veste proasta pentru tine,parintii mei traiesc si sunt intr-un loc sigur departe de tine
-Asta nu conteaza pentru ca tu vei muri in locul lor chiar acum
-Asta s-o crezi tu,nu te poti pune cu descendenta vrajitoarei Melisa
-Adica tu esti...?
-Da eu sunt si m-ai calcat pe nervi ceea ce inseamna ca vei plati.
O iau pe Excalibur si il atac pe Ren taindu-l grav la bratul stang.
-Asta nu va ramane asa Cristina ma voi intoarce si ti-o voi plati,spune Ren in timp ce intra intr-un portal
Ma apropii de acel scut magic si pun mana dreapta pe el.Sangele de pe mana atinge scutul,iar el se dezactiveaza imediat.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 16 Icon_minitime

Back to top Go down

Cupidon in actiune
Back to top 
Page 16 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next