Author | Message |
---|
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 8:35 pm | |
| -Cristina!ma arunc si o iau in brate. -Cand o sa ii intre in cap lui Ren ca doar peste cadavrul meu va ajunge la voi?!M bucur sa te vad!Daca nu las fi ranit pe Kail nu te-ai fi intors. Apoi ma duc la Kail,ii pun mana pe brat iar rana dispare. -Ti-am spus ca te fac ca si nou. Apoi ii trag un zambet. -Cristina,lui Thor ii pasa foarte mult de tine. Chiar mi-a spus ca tine la tine ca la propria viata. Ar fi venit dupe tine chiar daca i-as fi spus sau nu. Te iubeste Cristina, crede-l. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 8:58 pm | |
| Simt o durere mare venita de la mana dreapta care era plina de sange. -Firar,rana idioata.Cand il prind pe ninja ala il omor cu mana mea -Cristina esti bine?zice Thor in timp ce se apropie de mine si se uita la rana -Da sunt bine,doar ca ma enerveaza rana asta.Acum nu o sa pot sa mai lovesc pe nimeni.
| |
|
| |
magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 9:03 pm | |
| -Te fac eu ca si noua!apoi ii pun mana pe rana si ea dispare. -Vezi,gata. Apoi zambesc la ea. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 9:11 pm | |
| -Misto.Acum trebuie sa caftesc pe cineva -Nu pe mine nu?intreaba Thor cam speriat -Normal ca nu Thor,de ce te-as bate.Acum trebuie sa il caftesc pe acel ninja care a avut noroc ca nu am avut eu chef sa ma lupt cu el | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 9:22 pm | |
| -Bine,pentru ca vei avea pe cine,JOS!!caci pe deasupra noastra trecuse un kunai.De la acelasi ninja ce o atacase pe Cristina. -Asta-i tipu'?Te las singura sa-l caftesti? | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 9:49 pm | |
| Tipul apare de dupa un pom si arunca cu un kunai in mine,eu ferindu-ma cu usurinta. Ma apropii de el si il tai la bratul drept cu sabia.Ii dau un picior sub centura si cativa pumni in fata.Dupa asta ii dau un picior de se duce intr-un pom. -A fost usor | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 9:54 pm | |
| -Asa se pare.Ma bucur ca ai revenit. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 9:57 pm | |
| -Acum ca l-am batut pe tipul ala parca ma simt mai bine | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 10:05 pm | |
| -Cred ca Thor vrea sa iti spuna ceva.apoi ii fac semn sa vina la ea. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 10:09 pm | |
| -Ce sa imi spui Thor?
OOC:Ca sa nu uit Thor nu este personajul meu deci si alte persoane pot posta replici ale lui.Numai Cristina,Kail,matusa si parintii lor imi apartin atat. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 10:21 pm | |
| Thor: -Imi cer scuze ca tiam spus ca lai sarutat din placere pe tipul ala.As fi vrut sa fiu eu in locul lui.Astai adevarul. Xinta: -Oooo,ce draguut.Hai Cristina,merita un sarut,dar pe buze. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 10:28 pm | |
| -Aici ai dreptate Xinta,dar Thor daca se mai intampla asta...nu vrei sa stii ce se va intampla Ma apropii de Thor si il sarut,dar de data asta pe buze nu pe obraz | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 10:35 pm | |
| -Iaiii,ce frumos aratati!Oooo,e atat de draguut. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 10:39 pm | |
| Vad ca semnul de pe mana mea incepe sa se aprinda. -Xinta eu nu vreau sa ma intorc la obsedatul ala ca daca o sa trebuiasca sa il mai sarut o data cred ca o sa vomit dupa | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 11:01 pm | |
| -Stai linistita,nu va mai veni nimeni.apoi apar in spatele nostru cei 2 impreuna cu cateva garzi. -Se pare ca mam cam grabit cu vorba.Ce vreti iara?! -Dupa cum am spus,Xinta,esti a mea!!spune Viama. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 11:07 pm | |
| -Iar tu Cristina esti a mea si nimeni nu va schimba asta,zice Amynthor -Da,asta se va intampla cand il voi lasa pe Ren sa ma omoare adica niciodata fraiere | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 11:33 pm | |
| -Apropo Viama,cred ca sti ce se va intampla daca ma atingi si cu un deget. -Cine-i tipul din spatele tau?! -El e prietenul meu,Kail.Si de ce ai batut atata drum ma rog? -Din cauza ca te vreau! -Ma ce?! -Te vreau,te doresc si vei fi a mea!! -Sa te vad cum ma vei lua de langa Kail!! -Prea bine,garzi atacati!! -Bai frate,iar dintrastia stupizi?apoi ii dobor pe toti si il intreb: -Mai ai si alti? -Nu,dar de data asta te vei lupta cu mine. -Sa te vad. Apoi fug spre el atacandul dar el ferinduse.Cand vreau sa ii trag un picior in moaca,el imi blocheaza atacul si imi da un genunchi in burta,la care eu cad in genunchi de durere. -Cand voi termina cu tine,vei fi a mea pe veci! -Cum am mai zis si cum am mai si jurat,eu nu..voi fi a nimanui,sunt doar a lui Kail si a..atat.de durere nu mai puteam vorbi deloc bine.Apoi el ma ia de gat si ma ridica in sus,apoi ma arunca danduma cu spatele de un copac,la care eu cad la pamant si raman acolo.Eram ranita si nemaiputand sa respir bine,amandoi erau foarte puternici,fiind si fii unor zei. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 11:43 pm | |
| -Pana aici Kail ia ciobul ala si taiete acum -Dar Cristina este periculos -Nu imi pasa daca mor,noi o sa facem asta Kail ia ciobul si se taie eu facand la fel.Punem mainile una peste alta sangele meu cu al lui amestecandu-se.Acum noi aveam puterii de 10 ori mai mari decat inainte si aveam puterea de a distruge lumea intr-o secunda. -Kail tu i-al pe viama,el il iau pe Amynthor -Si crezi ca ma poti dobori asa usor?Sunt fiul unei zeite si sunt puternic. -Amynthor spune-mi ceva.Ai auzit vreodata de gardienii lumii? -Da de ce?intreaba el speriat -Pentru ca eu si Kail suntem cei doi gardieni ai lumii. Ridic mana in sus si Amynthor este ridicat de la pamant.Pocnesc din degete si o multitudine de arme se indreapta spre el ranindu-l el neputand sa se fereasca. Il trantesc de pamant si il las acolo inconstient. Ma uit la Kail si observ ca l-a atacat pe Viama cu o vraja interzisa pentru oricine si care ne este specifica noua.Se pare ca Viama era deja aproape mort.
Ma duc repede la Xinta si vad ca este ranita grav.Pun mana pe corpul ei. -Prin puterea gardianului luminii ranile ei se vor vindeca si se va simti ca si cum nu a patit nimic. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Wed Mar 28, 2012 11:58 pm | |
| Respiram normal,aveam energia normala si ma puteam misca.Ma uit la Kail si il vad facandul praf pe Viama.Ma duc si cand Kail vrea sa ii dea lovitura finala,ma bag intre ei si tip: -STOP!!!Sa nu il omori,lasal,caci daca o sa il omori Pairus va suferi extrem de rau.Voi trece cu vederea ce mia facut,mama mea vitrega mereu imi zicea "tu fi cu sufletul curat si iarta,pe ei lasai sa pacatuiasca si sa sufere de pe urma raului facut".Si oricum,pentru ca sunt cea ce va muri pentru Mantrus trebuie sa am sufletul mai curat.apoi el se ridica in sus abia tinanduse pe picioare,si imi spune: -Nu uita,voi veni dupe tine,iar atunci cand te voi gasi,vei fi pe veci a mea.apoi dispare intr-un nor de fum. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 29, 2012 12:06 am | |
| Idiotul de Amynthor se ridica si el foarte greu si dispare intr-un nor de fum. -Kail vreau sa imi lasi puterile de gardian al luminii activate.Am de omorat un sobolan -Dar Cristina sti ca este foarte periculos sa ai puterile activate mult timp -Voi termina repede treaba asta | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 29, 2012 12:15 am | |
| -Voi sunteti gardienii luminii?Asta este super!!Eu daca as fi in locul vostru nu as putea sa ma tin sub control,as fi distrus lumea.Buff.Hihi,voi aveti mai mult control decat mine,eu abia ii fac fata lui Kaede si am noroc ca cei 3 demoni nu sunt chiar atat de nelinistiti. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Thu Mar 29, 2012 7:09 pm | |
| -Defapt Xinta noi suntem gardienii lumii.Eu sunt gardiana luminii,iar Kail gardianul intunericului si pentru a ne activa puterile trebuie doar sa ne taiem si sa combinam sangele nostru | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Mar 30, 2012 1:12 am | |
| -Hei,asta suntem si noi doua.Ma rog,intr-un alt fel.Tu ai poarta cetii,luminii pe scurt iar eu a intunericului.Ce e cam greu putin e ca avem mai multe indatoriri,tu mai esti si gardiana luminii,descendenta vrajitoarei Melisa,aleasa cercului magic si salvatoarea lumii.Iar eu sunt si gardiana lui Mantrus,fecioara floare,aleasa cercului magic si detinatoarea puterii de a distruge lumea.Uite ceva ce se leaga,tu ai puterea de a salva lumea iar eu am puterea de a o distruge.Mie imi plac provocarile,abia astept sa vad ce voi mai avea si in viitor.apoi zambesc iar parul facanduse cu suvite rosii. | |
|
| |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Fri Mar 30, 2012 5:42 pm | |
| -Iar eu si Kail impreuna suntem gardienii lumii.Noi doi daca ne unim puterile putem foarte usor sa distrugem lumea intr-o secunda.Acum mai avem si alte puteri impreuna,dar nu asta conteaza acum. | |
|
| |
magic-nature MEMBRU
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sun Apr 01, 2012 3:15 pm | |
| -Ce e bine e ca suntem toti bine,nedistrusi de nimeni si la locul nostru.Bine,locul meu e peste tot dar asta nu conteaza acum. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
|
| |
| Cupidon in actiune | |
|