Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sun Mar 04, 2012 9:58 pm | |
| Imi suna telefonul si vad ca este Sara -Da Sara ce vrei? -Nu mai vin la Kail -De ce? -Pentru ca mi-am gasit un iubit care ma iubeste mult si are si bani -Bine pa Si ii inchid in nas -Am scapat de Sara,spun eu in timp ce ii sar in brate lui Kail | |
| | | magic-nature MEMBRU
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sun Mar 04, 2012 10:11 pm | |
| -Ooo,ce pacat.As fi vrut totusi sa o cunosc.Dar e mai bine asa.spun eu zambind. Imi aduc aminte ca nu mai daduse Mantrus niciun semn de "viata".Ma uit umpic la Cristina si la Kail si le spun: -Trebuie sa ma duc pana la Mantrus,vreti sa veniti?Nu vom pati nimic.Daca e cineva care ar pati ceva aia as fi eu.Dar nu am cum.Voi face eu ceva in legatura cu Mantrus incat sa nu ma omoare chiar acum.Mai bine zis voi vorbi cu Urd.Deci,veniti? | |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sun Mar 04, 2012 10:27 pm | |
| -Eu vin ca si asa nu am ce face tu vii fratioare? -Da vin si eu,doar stii ca nu am mai fost de mult undeva decat in locul de antrenament -Asta pentru ca nu am fost eu cu tine sa te santajez si sa te mai distrezi si tu un pic | |
Sex : Mesaje : 940 Kwan : 2509 Varsta : 24 Localizare : in pergamentul mitologiei
| Subject: Re: Cupidon in actiune Sun Mar 04, 2012 10:43 pm | |
| -Atunci haide!Stati putin sa vad unde se afla,e ca si cum as avea un senzor in mine,pot sa ii vad locatia.Dar mai intai trebuie sa veniti aproape de mine,ca sa putem ajunge acolo. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 9:26 am | |
| Simt o durere in partea dreapta si imediat imi dau seama ce se intampla. -Firar iar incepe,nu se mai satura sa tot incerce sa iasa si mereu sa nu poata | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 4:59 pm | |
| -Ce sa iasa?Nu imi spune ca si tu ai un demon in tine?Te invat eu cum sa il controlezi.Eu o controlez cat de cat pe Kaede,dar stiu ca mai vrea si ea sa iasa sa se arate.Kail,daca vezi ca ochii mei sunt de alta culoare cum ar fi mov,gri,roz si altele,sa sti ca e Kaede.Se vede clar ca nu sunt eu pentru ca atunci cand Kaede este afara,se comporta altfel si pe corpul meu sunt niste semne negre.Dar nu iti face griji,nu iti va face nimic,cred.Pe Cristina si pe Thor ia atacat dar cel mai probabil te va ataca si pe tine,trebuie doar sa ii spui cine esti si te va lasa in pace. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 6:47 pm | |
| -Nu este nevoie sa ma ajuti,o controlez foarte bine pe Aki,chiar suntem prietene ca sa zic asa doar ca ea mai vrea uneori sa iasa si eu nu o las din motive ca ea face lucruri nebunesti | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 7:07 pm | |
| -Eu si Kaede mai avem niste probleme.Nu sunt mari,dar ne intelegem.Si ce fel de lucruri?Ca sti foarte bine ce face Kaede,ca a facut ce a facut atunci cand a facut in momentul si ora in care a facut acel lucru facut.Team incurcat?Apropo,vreti sa mergem la Mantrus?Ca neam luat cam mult cu vorba. Apoi ma apropii de amandoi si le spun: -Cristina,stai mai aproape de Kail,si mai departe de mine.Bula va trebui sa ma analizeze si sa gaseasca acel "ceva" din mine care tine legatura cu Mantrus.Asa bula va putea sa ne duca acolo.Deci,stati mai deoparte.si apoi in spatele meu apare o alta bula,mai mica.Intru in ea si nu mai puteam iesi pana ce nu ajungeam acolo.Dintr-o data,aparuse in jur un fel de "curcubeu",totul era numai in culori.Apoi disparuse si aparuseram toti 3 pe un coridor.Acela ducea spre Mantrus. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 7:10 pm | |
| -Cat de straniu este acest coridor,zice Kail -Si de aceea imi place atat de mult,spun eu uitandu-ma in jur -Mereu ti-au placut lucrurile stranii | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 8:56 pm | |
| Mergem noi ce mergem si ajungem in fata unei usi de piatra pe care arata un fel de inger.Ating usa si se deschide,apoi un copac mare ne apare in fata ochiilor,pana nici eu nu mai stiam cum arata Mantrus.Ma uit umpic la el si apoi spun: -M..Mantrus?Ai,ai mai multe "fructe lumina" decat imi amintesc.spun eu asta zambind,apoi apare si Urd langa mine. -Xinta,de ce ai venit?spune ea langa mine,iar eu ma sperii si ii spun: -Am venit sa vad ce mai face Mantrus,si cum te descurci tu cu el. -Esti pregatita pentru moartea ta? -Da,sunt.Dar nu pentru asta am venit.Mantrus nu mai daduse nici un semn de "viata".Am venit sa vad ce se intampla.Si putem vorbi? -Desigur,ce e? -Uite,Urd,nu vreau sa mor acum.Nu ca miar fi teama sau ceva dar...de ce neaparat la 15 ani?Si de ce am fost eu aceea care a fost aleasa sa moara pentru Mantrus?Erau destui copi si oameni in lume,de ce nu pe altul? -Asta fiindca,tu te tragi din cea mai rara specie,acea de a fi cate putin din toate.Unii mai numeau aceasta specie si "Arsii Naturii" sau "Aristimi".Si din cauza ca,tu imediat la nastere ai fost nascuta direct cu acelasi sange pe care si Mantrus il are.Sangele tau are proprietati uimitoare.Vindecare,nastere si multe altele. -Da,pe cea cu vindecarea o stiu.Baiatul din spatele meu a avut parte de ea.Era ranit grav si lam vindecat. -Si miai mai zis ca de ce la 15 ani va trebui sa mori.Pentru ca atunci sangele si tu este si esti perfect si perfecta.El are nevoie de sangele tau pentru a supravietui.Daca tu mori si el moare.Si atunci toti vom fi condamnati la moarte.Dar poti sa schimbi asta.Numai daca esti de acord cu urmatoarea condiatie:TU CAT SI COPILUL TAU SA MURITI. -Ohohooou,prea departe Urd.Cand voi fi adult si voi avea copil vreau eu sa mor nu el.Pot face altceva.Pot sa mor eu si sa mai iau 3 picaturi de sange de la copil.Asa merge? -Bine.Dar nu uita,orice faci tu,orice greseala sau secunda gresita,poate fi fatala pentru noi toti. -Am inteles!spun eu asta cu multa bucurie.Nu iti face griji,doar lumea sta pe umerii lui Xinta.O haidee,cand am fost eu vreodata la un pas de moarte? -Aproape mereu,in trecut. -Aaaa..da,in trecut.Acum sunt mare,nu mai am 9 ani.Sa fim seriosi,cred ca am omorat vreo 3 oameni intr-o singura zi.Acum nu mai ai de ce iti face griji Urd,si daca Mantrus are probleme,poti sa ma teleportezi oricand aici.Si cati din specia mea mai sunt in Utopia? -6,specia a fost foarte numeroasa,dar toti aveti o putere de a distruge lumea. -Si de asta au ramas doar 6.Asai? -Da.Daca voi ultimii 6 sunteti pusi la olalta, nu veti distruge lumea,ii veti pune pe ceilalti locuitori ai Utopiei,ai Terrei si ai Trextarotului sa slujeasca pe acela ce va va pune la un loc.Iar voi veti muri peste 3 zile. -Multumesc Urd.Macar acum stiu.Si apoi o durere mare simteam in piept. -AAAAAA!!!Ce naibi mi se intampla? -Cred ca Mantrus vrea sa iti vorbeasca. Cand vei auzi o voce de barbat mai groasa putin sa sti ca e el. Vrea sa te anunte ceva. Iar acum iti spune "Ma bucur sa imi vad aleasa". -D..deci as..asta era. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 9:28 pm | |
| Ma uit la Xinta un pic ciudat si imi dau seama ca mai bine o las in pace,nu din cauza ei ci din cauza copacului acela. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 10:15 pm | |
| Ajung si eu pana la urma pe acel coridor si in locul in care erau Xinta, Cristina, Kile si Urd. -Pe mine de ce nu m-ati teleportat? le intreb eu. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 10:20 pm | |
| -De data asta nu a fost vina mea,spun eu | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 11:30 pm | |
| -S..Sanara,unde erai?Nu team mai vazut dupe ce vorbeam despre Sara.D...deci asa ramane...cum am stabilit.Nu? -Desigur.spuse Urd. -Pai ma...ma bucur sa te vad Ma..Mantrus. Durerea inca mai era.Dar nu era cinestie ce,dar o cam supara pe Kaede.Dintr-o data ochii mi se facusera verzi dar mai deschisi,inspre alb,si ma uitam la Mantrus.Langa el,pe la radacinile care nu erau in pamant,ci doar in apa,era o floare alba,ce inflorea numai la luna plina,aceea era o floare extrem de rara,numita "Floare Lunii".Pentru oameni avea proprietati magice de a vindeca orice boala si te putea inzestra cu puteri vindecatoare,dar pentru fiintele magice(adica noi),era o floare legendara ce se spune ca putea sa te duca spre "Lumea perfecta",pe scurt,spre locul numit si "Paradis".Ea mai are si o sora "Floarea Luminii".Aceasta avea puterea de a da nastere unei intregi "gradini" de flori si de a vindeca rani.O legenda spune ca din aceasta flore a lunii s-a nascut "Fecioara Flore",ce se spune ca traieste la poarta "Paradisului" si cei ce vor sa intre vor trebui sa ii aduca o petala dintr-o floare a lunii,din care aceasta a fost creata.Si se mai spune ca cel sau cea ce va putea inflori o floare pe timpul zilei va intrea in "Paradis" gratis.Si va deveni o "Fecioara Flore",ce are o mare legatura cu lupii,vulpile si pasarile lunii.Cand vre unul din aceste animale pateste ceva,ea incepe din senin sa planga si cu ce trebuie sa se hraneasca este doar apa.Ori sa bea ori sa se scalde in apa. Ma apropiam inspre floare si aceasta era inchisa,caci era ziua.Unde eram noi era la mare inaltime de unde era apa in care Mantrus avea radacinile.Apoi fac cativa pasi si parea ca o sa cad,dar nu era asa.Cazand de la inaltimea de unde erm,parea ca ma voi inneca in apa de jos,dar odata ajunsa la apa paseam pe ea,mergeam pe apa.Ma apropiam de flore,Cristina vroia sa sara sa ma ajute,dar Urd o opreste spunandui: -Nu te apropia de ea.Este aleasa sa fie gardiana la poarta "Paradisului".Daca o intrerupi Mantrus te poate omori.Si nu va pati nimic.Va avea doar o mica durere,nu se va putea misca doar 2 ore. Ajung la floare,ma uit umpic la ea si pun mana pe ea.Era o floare mare.Atingando inflorise.Desi era zi.Apoi ea inflorise si pe mine ma curentase si incepusem sa tip.Apoi cad in apa scufundanduma in adanc.
P.S.De acum incolo nu mai trebuia sa manac,ci doar sa ating apa sau sa beau. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cupidon in actiune Mon Mar 05, 2012 11:34 pm | |
| -Pai se pare ca iar am calcat intr-un inel al zanelor. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 9:19 am | |
| Simt o durere mare in piept si incepe sa ma doara si capul. -Kail cred ca e momentul ca Aki sa plece,spun eu inainte sa lesin | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 10:25 am | |
| In timpul in care ma scufundam,era normal sa nu mai respir.Dar dupe cateva momente deschid chii incet si imi spuneam in gand Moarte?Ce se va intampla cu mine acum?Oare,voi mai vedea lumina zilei vreodata?Sau mai bine zis,ii voi mai vedea vreodata pe ceilalti?,gandeam eu uitanduma la lumina de afara ce se putea vedea si din adancuri.Urd se uita la flore cum era deschisa,dar nusi facea griji pentru mine.Apoi le spune celorlalti: -Ei bine,daca nu se va trezi din apa,va muri innecata.Eu nu imi fac griji,eu doar vreau ca lumea sa traiasca.Nu pot face nimic ca sa o aduc din adancuri.Unul dintre voi va trebui sa o aduca.Din acest moment nu se va mai putea misca absolut deloc timp de 2 ore.Din cauza socului electric suferit mai adineaurea.Deci,care o va aduce din apa? | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 5:31 pm | |
| -O aduc eu,spune Kail -Sanara ai grija de Criss cat este lesinata si daca se intampla ceva mai ciudat nu te speria | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 6:09 pm | |
| Ochii mi se inchideau incet,si pe corpul meu apareau nicte semne galbene si rosii.Iar pe frunte imi aparuse o micuta semiluna.Acel semn aparea doar atunci cand eram in preajma unei flori a lunii sau acea floare a lui Mantrus era pe cale sa se ofileasca.Iar daca aceasta se ofilea eu muream.Imi deschid ochii si vad pe cineva venind spre mine,dar vedeam in ceata.Nu puteam sa imi dau seama cine era.Vroiam sa ma misc dar corpul nu ma asculta,ramasesem in aceasi pozitie,desi puteam fi miscata.Dar apoi deschid ochii larg semn ca nu mai aveam nici pic de aer,apoi inchid ochii spunandu-mi in minte:Gata,asta imi va fi sfarsitul.apoi zambesc si imi spun iar:Eeehh,macar am trait o viata frumoasa alaturi de prieteni. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 6:18 pm | |
| Kail:O scot pe Xinta din apa si o las langa Urd. Ma duc la Criss si vad ca inca e lesinata. E de prea mult timp lesinata,oare Aki a iesit din corpul ei? | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 6:44 pm | |
| In mine simtisem o durere,er din cauza ca cineva era in pericol,era Cristina.Deschid chii dintr-o data si o vad pe Urd,apoi incerc sa ma misc dar nu puteam.Dar nu eram genul sa ma dau batuta,tot incercam,si apoi Urd imi spune: -De ce mai incerci sa te misti?Nu poti,intelege. Ma uit umpic la Urd si zambesc apoi ii spun zambind: -Urd,eu nu sunt genul sa ma dau batuta,si in orice situatie as fi,ranita grav sau altfel,tot imi voi ajuta prietenii,fiindca ei sunt tot ce am mai drag pe lume!Nu pot renunta deloc,mai ales ca ea nu se mai trezeste,si pot sa fiu si la un pas de moarte,si tot nu am sa renunt sa imi ajut prietenii!!!Intelegi?!!si apoi mi se miscase mana dreapta,si era cam ciudat fiindca eu nu ma puteam misca.Apoi imi duc mana reusind sa ma misc si uimindo pe Urd,pun mana pe Cristina si ea deschide ochii. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 6:49 pm | |
| Ma uit in fata mea si ma gandesc la ceea ce am discutat cu Aki cat timp eram lesinata. Flasback: -Aki de ce nu iesi acum din coprul meu?Este ocazia perfecta -Nu pot face asta Cristina -De ce? -Pentru ca imi este destinat sa stau aici inauntrul tau si sa te ajut mereu si in plus trebuie sa te ajut sa ii invingi pe acei vrajitori -Dar tie nu ti-e dor de regatul tau? -Ba da,dar nu am de ales -Pot sa ma duc eu acolo si sa preiei controul asupra corpului meu -Ai face tu asta pentru mine? -Normal,in plus chiar as vrea sa vad cum arata ragatul tau Endflashback | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 7:31 pm | |
| Vad ca Cristina e treaza,ma apucase durerile dar tot eram fericita.Apoi dintr-o data ma ardea tot corpul: -Aah..blestemata fi soarta.Tre sa suport toate astea.spun eu asta zambind.Ma bucur ca esti treaza Cristina,spun eu asta apoi incerc sa ma risic dar cad la pamant. -Serios?!Pe bune?!!Nici sa merg nu mai pot?!apoi Urd se uita la mine si imi zice: -Nu te mai forta,altfel te va durea mult mai rau. -Urd,ce au fost semnele pe care imi aparusera pe corp? -Nu stiu,asta nu stiu chiar de loc. -In fine,trebuie sa plecam. -Bine. -Mai am o intrebare,cum naibi ajungem innapoi? -Va voi trimite eu acolo.Xinta,apoi intinde Urd palma si in mana eu ii aparuse un micut cristal albastru-deschis pe care mil da,in asta e un lup ce iti va fi prieten si te va ajutaa iti dezvolti puterile de "Fecioara Floare".apoi Urd imi zambeste si imi pune mana pe frunte apoi aparem in parc. | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 8:14 pm | |
| Simt ca ma dor toate oasele din corp. -Firar sa fie Aki acum ma dor toate oasele | |
| Subject: Re: Cupidon in actiune Tue Mar 06, 2012 9:04 pm | |
| -Cristina,noi suntem legate prin ceva,simt asta dar nu stiu prin ce.spun eu intinsa pe iarba.Mai am de stat o ora pana sa imi treaca.Spunetimi si mie,de ce pentru toate,bine aproape toate,trebuie sa fiu "aleasa"?De ce nu altcineva,de ce nu...aaa...cine sa spun eu..pur si simplu altcineva.Ce am eu asa de "special" incat sa trebuiasca sa salvez lumea,sa fiu aleasa la nustiuce,si altele?Dar macar ma simt si eu mai speciala,si simt ca nu mai sunt singura.Si de acum in colo nici nu voi mai fi.O sa il am langa mine pe acest lup.Imi va fi,ca un frate.Voi tine la el ca la fratele meu.Si mai mult il voi apara pe el decat pe mine.Ne vom ajuta reciproc.Abia astept sa imi revin si sa folosesc cristalul pentru a vedea cum arata. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Cupidon in actiune | |
| |
| | | | Cupidon in actiune | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |