Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Cupidon in actiune  - Page 9 EmptyCupidon in actiune  - Page 9 OIPCupidon in actiune  - Page 9 Empty 
Sujata
Cupidon in actiune  - Page 9 EmptyCupidon in actiune  - Page 9 OIPCupidon in actiune  - Page 9 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Cupidon in actiune

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Cupidon in actiune  - Page 9 Empty
PostSubject: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeMon Feb 13, 2012 11:44 pm

First topic message reminder :

Era o zi de 14 februarie insa in tinutul in care ma aflam era o zi primavaratica. Ma plimbam prin parc.

Cupidon in actiune  - Page 9 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 940
Kwan Kwan : 2509
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : in pergamentul mitologiei

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeFri Mar 02, 2012 11:36 pm

-Cinei Sara?Nu o sa o decapitez,vorbesc serios,dar as vrea sa o vad,sa o cunosc.
Back to top Go down
http://magicheart.3xforum.ro
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeFri Mar 02, 2012 11:48 pm

Kail:Este o fata obsedata de mine si nici nu mai stiu cum arata ca sa iti spun.Niciodata nu m-a interesat cum arata Sara sau ce face ea.Pentru mine era si este doar o fata obsedata de mine
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:03 am

-Si chiar nu ai fost niciumpic interesat nici macar de ce e obsedata de tine?Daca nu esti tu interesat sunt eu.Macar sa stiu.Ca sa vad ce sa ii fac mai intai,sa vad daca ii sucesc gatul intai sau ii rup mainile si apoi o mutilez.Glumesc!Inafara de a sti ce sa ii fac prima oara si ce am zis inainte.Abia astept sa o vad,si sa aflu motivul. Very Happy

Last edited by magic-nature on Sat Mar 03, 2012 12:18 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:06 am

-Stiu eu motivul:Sara a vrut dintotdeauna sa fie impreuna cu Kail pentru ca cica e indragostita de el
-Oricum problema e urmatoarea:ea vine aici si se asteapta ca,Kail sa fie cu iubita lui acum
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:21 am

-Pai pot rezolva asta. Ma gandeam la o eclipsa totala de soare, o masa in mijlocul naturii si cativa chelneri elfi. Sa fie o cina romantica in aer liber. Ce parere aveti? Xinta tie iti voi da o rochie super iar tu Kail vei fi un baiat foarte frumos.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:34 am

-Aaaa...poate...dar nu prea le am cu rochiile.Nu ma inteleg bine cu ele.Dar cum o fi,ma multumesc cu orice,nu am mofturi.Dar sar putea ca tipa sa se lupte cu mine pentru Kail,si se poate sa o rup putin,bine putin mai mult.Si oricum,tipa nu are nicio sansa in fata mea.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:38 am

-Daca e sa te lupti cu ea te voi ajuta si eu. ma voi face invizibila si o sa ma lupt si eu cu ea.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 9:12 am

-Stati linistite Sara nu e puternica.O data m-am luptat eu cu ea si dintr-o singura miscare am invins-o
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:57 pm

-Atunci nu imi voi rupe rochia.Hai sa incercam.Dar sar putea sa fi devenit mai puternica.Dar tot nu are nici o sansa in fata mea.Si de ar fi umflata cu pompa ca un balon de grasa si puternica,asemeni unui ac ce inteapa un balon asa o sa fac si eu,am sa o sparg doar cu un pumn, hihi. Dar ce specie e ea?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 4:32 pm

-Vrajitoare,dar este cea mai slaba din specia noastra.Ne strica imaginea de vrajitori.Chiar m-am gandit ca acum ca sunt printesa vrajitoarelor sa fac ceva cu ea
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 6:18 pm

-Pai...ai putea sa pui pe cineva sa o antreneze.In felul asta,nu va va mai face de ras.Si atunci poate va avea mai mare incredere in ea,ca poate mai mult decat se vede.Si cam cand va ajunge aici?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 7:14 pm

-Intr-o ora si oricum este fara speranta Sara.Am incercat eu sa o antrenez si nu are niciun talent
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 8:53 pm

-O sa iti arat eu ca are unul.Am o metoda prin care o voi speria,dar ii voi arata si ca poate sa lupte.Mai intai va trebui sa vina,apoi sa ma vada pe mine si pe Kail impreuna,apoi sa il pun pe Kail in pericol,si daca ea il iubeste atat de mult pe cat insinueaza,il va salva luptanduse cu mine.Sa nu va faceti griji,nu exista om in lume care sa ma invinga, bine poate doar unul,acela fiind omul pe care il iubesc. Caci in fata acestui om nu ma pot lupta,ca doar fireste,nu as vrea sa ii fac rau,asa ca imi stapanesc nervii,dar daca devine pervers am dat naibi iubirea,il bat de ii sar capacele. La mine e o limita,totul pana la perversitate.Pai ce naibi,stau eu sa ma atinga ala in felul respectiv doar pentru ca il iubesc.Si dupa cum am spus,cel ce vrea sa fie cu mine trebuie sa ma invinga intr-o lupta pentru a dovedi ca e mai puternic decat mine. Nu sunt bleaga sa iau toti prapaditii care nici un pumn nu stie sa dea. Si stiu ca..Kail,e acel tip de care am nevoie. Si rosesc spunand asta.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 9:09 pm

-Eu nu cred ca il iubeste pe fratemiu e doar obsedata de el asa ca nu mai incerca
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 9:26 pm

-Bine.Mie imi convine,dar mie tare mila de fata asta.apoi simt in mine un pericol,era alt cautator al puterii mele,fratele meu,erau ca niste muste la o ciocolata.Apoi le spun tuturor:
-FERITIVA!!JOS!!si toti se pusera la pamant,caci tipul tragea cu foc albastru.Ma intorc nervoasa spre el,cu ochii albastrii,si ii spun:
-Fratele meu,sunteti ca mustele,mai lasatima odata!si tipul se holba la mine,apoi apare in fata mea atingandumi sanii.Ochii mi se faceau albi de nervi,apoi strang pumnul si urlu la care ii trag tipului 3 pumni,cateva suturi si un pumn sub barba,apoi un pumn in burta trantindul si infigandul in asfaltul parcului apoi bolovani mari se ridicau din asfalt.Apoi unghiile de la mana dreapta se facusera lungi si din mana mea ieseau fulgere albastre infigandule in inima tipului.Kail se uita la mine cam speriat,vazand de ce sunt capabila.Apoi imi trag mana din inima tipului,pe care o scosesem cu mana,apoi uitanduma la inima din mana mea,lesin.Nu suportam sa vad chestii dintrastea.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 10:56 pm

Vazand ca ii scosese inima tipului ala aman socata.

Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 11:18 pm

Eram tot lesinata.Cum puteam face asta?Sa scot inima cuiva?!Dar apoi ma scol si ma uit in jur.Apoi spun:
-Aaa..ups,asta pateste cineva care ma atinge fara permisiunea mea,bine,doar cei nedoriti.Asta insemnand aproape toti.Deeci..cand vine Sara?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 9:12 am

Ma uit la ceasul de la mana mea.
-Pai vine in 3 minute
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 1:20 pm

-Ar fi bine sa nu mai stau cu sangele asta pe mine si sa ma curat.Aaa..stie careva vre un lac in apropiere dar mai ferit de lume?Ca sa nu mai stau sa ma mai duc pana la vre un hotel,sa ma cazez si sa fac un dus.Deci?
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 4:08 pm

-Stai linistita rezolv eu,spun in timp ce dau cu mana si petele de sange dispar
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 5:04 pm

-Mersi!Inca nu imi vine sa cred ca iam smuls inima tipului ala.Ehh,asta e un exemplu bun ca nu e bine sa te pui cu mine.Si Kail,daca esti in pericol,nu trebuie decat sa imi spui.Ca tipul asta a fost doar un exemplu.Cei super la mine e ca nu sunt ca o fetita care se ascunde dupe cineva sa o protejeze.Eu infrunt orice.Si dupe cum am spus si mai devreme,nu exista nimic pe lume care sa ma invinga.Cred ca ar ramane socata Sara daca i-as spune ca am facut asta.Si fata aia trebuie sa mai exerseze,ca e tare slaba.Spun asta doar din ce am auzit de la voi.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 5:52 pm

-Sara e buna doar la baieti si nimic mai mult
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 7:16 pm

-Pai..abia astept sa vad cum se da ea la Kail.Poate are si tupeul sa faca asta de fata cu mine.Ca daca incearca ceva mai altfel o strang de gat,apoi vad eu ce ii fac.Nimeni nu se pumne cu mine,mai ales in preajma persoanei iubite.
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 9:01 pm

-Chiar vrei sa stie si cel mai idiot zeu din lumea asta ca tu esti indragostita de Kail? o intreb eu pe Xinta la ureche
Back to top Go down
magic-nature
MEMBRU
MEMBRU
magic-nature

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitimeSun Mar 04, 2012 9:26 pm

-Nu,dar nu am pe cine pocni.Asa ca ma multimesc cu ea.spun asta zambind.Glumeesc!!Am zis si eu asa,si cand mai vine si aia odata?Vreau sa vad cine e cu adevarat,si stiu cum sa fac lucrul asta.Pe multi oameni iam facut sa-si vada adevarata latura.Nu sa stea ascunsi an umbra sau prea timizi.O sa vada ea ca poate mai mult.3 lectii am sa ii dau:
1.Ca trebuie sa creada in ea si in puterile ei.
2.Ca e mai puternica decat pare.
3.Si ca nu trebuie sa fi mereu asa,doar la nevoie esti inocent sau diabolic.
Dar mai mare forta decat a mea nu are.In fine,voi incerca sa ma port ca si cum nu as vedea cand se da ea la Kail.Dar tot va pati ceva,asta promit.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cupidon in actiune    Cupidon in actiune  - Page 9 Icon_minitime

Back to top Go down

Cupidon in actiune
Back to top 
Page 9 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next