Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
O noua ora de transfigurare - Page 6 EmptyO noua ora de transfigurare - Page 6 OIPO noua ora de transfigurare - Page 6 Empty 
Sujata
O noua ora de transfigurare - Page 6 EmptyO noua ora de transfigurare - Page 6 OIPO noua ora de transfigurare - Page 6 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

O noua ora de transfigurare

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

O noua ora de transfigurare - Page 6 Empty
PostSubject: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSat Mar 03, 2012 12:13 am

First topic message reminder :

O noua ora de transfigurare. Profesoara ne preda transformarea in obiecte. Si apoi la urma orei invita pe una din zane si pe mine in fata clasei. Acea zana ma transforma intr-un stilou. Profesoara ii cere stiloul sa ii puna nota si ea ma da pe mine in mana profesoarei si profa scrie nota folosindu-ma pe mine. Un 10. Apoi profei ii suna telefonul. Si din neatentie, in timp ce vorbeste la telefon ma baga in poseta ei si inchide fermoarul posetei. Iar fetei ii da alt stilou identic, obinuit, cel caruia i se terminase cerneala. Clopotelul suna si profa profa isi puse poseta pe umar si se indrepta spre cancelarie.
Profa era o zana tanara, blonda si era suplinitoare.

O noua ora de transfigurare - Page 6 Sa110

Last edited by Sanara on Fri Mar 09, 2012 10:50 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeTue Mar 12, 2013 7:30 pm

-Nu prea il pot eu pedepsi,dar mama da
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeTue Mar 12, 2013 8:45 pm

-Aha. Sper sa isi ia o pedeapsa destul de mare.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSat Mar 16, 2013 7:40 pm

-Depinde de cat de nervoasa va fi mama
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSat Mar 16, 2013 8:17 pm

-Dupa parerea ta care pedepse ar fi mai grele? Pedepsele obisnuite sau pedepsele magice? Ei bine nu stiu daca si voi vrajitoarele folositi aceste cuvinte dar la mine in familie s-a folosit aceste cuvinte. Pedpse magice insemnand sa fii vrajit. Cum ar fi a fi transformat in broasca un anumit timp sa zicem.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSat Mar 16, 2013 8:33 pm

-Sincer eu cred ca cele magice,cel putin in cazul nostru.Fiind vrajitori cu puteri destul de mari mama ne poate da orice pedeapsa magica ii trece prin minte si nu ceva prea placut.Ideile sunt multe si imagineaza-ti ca ai putea sa pui in aplicare orice idee de pedeapsa poate imposibila pentru cineva fara magie
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 17, 2013 1:13 pm

-Da, la fel si eu cred. Si pentru noi zanele pedepsele magice sunt cele mai grele. La tine casre a fost cea mai grea pedeapsa magica pana acum? in cazul meu, am fost micsorata si rastignita de crucea unui lantisor pe care matusile si urorile mele l-aui purtat vreme de o luna. Am stat cate o saptamana la gatul fiecareia. Purtau lantisorul chiar si noaptea, nu il dadeau jos niciodata decat cand faceau schimbul. Astfel ca am stat o saptamana la gatul matudii Josephine, o saptamana la gatul matusii Selene, o saptamana la gatul Katrinei si pentru a 4-a saptamana ei bine katrina ma daduse la o colega a ei care a plecat in vacanta o saptamana. Am stat lagatul colegei din ziua aceea de dimineata, de la prima ora de scola, pana cand colega s-a intors peste o saptamana din excursie, si pana la ultima ora a acelei zile de scoala de cand colega Katrinei s-a intors. Deci timp de o saptamana am calatorit prin lume la gatul colegei lui Katrina. Si asta pentru ca am rupt baghta matusii Josephie asezandu-ma din gresala pe ea.
S-a intamplat de 2 ori sa ii rup bagheta. Prima data am stat o luna permanent la gatul matusii Josephine, iar ce ti-am povestit acum s-a intamplat a 2-a oara.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 17, 2013 7:43 pm

-Ei bine imi amintesc ca odata il alergasem pe Kail pana in laboratorul matusii si alergandu-l fara sa vreau il imping in dulapul cu potiuni al matusii.In mod normal tot dulapul cazu la pamant varsandu-se toate potiunile si acolo fiind o nebunie.Erau tot felul de obiecte miscatoare care vorbeau,animale ciudate,lucruri chiar micsorate sau marite,intr-un cuvant o nebunie.Cand a venit matusa evident a fost vina mea si ca pedeapsa mi-a luat puterile,m-a facut la fel de vulnerabila ca si oamenii putand fi usor omorita si m-a pus sa ii caut niste ingrediente pentru o potiune care unele dintre ele nici nu existau.Imi spusese ca sa nu ma intorc acasa fara ele si cum nu se putea sa fie usor in tot timpul in care fusesem pedepsita matusa tot facea vraji pentru a-mi ingreuna cautarea.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 17, 2013 8:11 pm

-Aha, inteleg. Ei bine mie mi se pare cam un grad mediu de dificultate aceasta pedeapsa.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 17, 2013 8:27 pm

-Nu stii ce malefica poate fi matusa uneori.Nici nu vreau sa imi amintesc cate animale ciudate am intalnit si cat a trebuit sa caut
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 17, 2013 10:40 pm

-A fost si la mine o pedeapsa similara o data doar ca spre deosebire de tine, pe mine m-a micsorat la dimensiunea unei furnici. Asta s-a petrecut inainte sa imi creasca aripile. Si mai grav eram in lumea oameilor. Si trebuia sa ma duc la un rau sa caut o floare magica ce creste primavara o data la 1000 de ani si avea proprietatea de a transforma lana neagra in lana alba.
Deci pe langa ca e complicat sa gasesc acea floare, putea si oricine sa ma calce si sa ma striveasca.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 18, 2013 2:45 pm

-Dar aceea floare era foarte importanta?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 18, 2013 5:58 pm

-Toate florile rare sunt importante. O zana nu reusesste sa le prinda decat de 2 ori in viata, mai rar chiar de 3 ori in viata. Dar pentru celel mai multe zane, din acste 3 ori le poate culege o singura data. Fiindca se poate ca atunci cand rsasar prima data zana sa fie copil inscutece si cand asar a 3-a oara zana sa fie foarte batrana si fara puteri. Deci se pot bucura de ele o singura data cand zanele sunt in floarea varstei. Unele zane ca mine si familia mea suntem norocoase ca prindem de 2 ori florile respective. Poate copilul meu va prinde de 3 ori florile respective, si asta doar daca se naste atunci cand e sezonul de infliorire a florilor respective.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 18, 2013 6:59 pm

-Toate astea depind de noroc si de destin.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeMon Mar 18, 2013 7:07 pm

-Exact, asa este. Ii spun eu zambitoare.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeThu Mar 28, 2013 5:23 pm

-Hmmm ma cam gandesc sa ma duc la aceea petrecere la care este Kail.Vrei sa vi si tu cu mine?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeThu Mar 28, 2013 8:43 pm

-Sigur ca as vrea sa vin.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeFri Mar 29, 2013 8:53 pm

Fara a mai spune ceva ne teleportez in locul unde era Kail.Asa cum banuisem el se afla la o petrecere,dar aceasta era data chiar la noi acasa.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeFri Mar 29, 2013 9:13 pm

-Si-a gasit locul perfect unde sa dea petrecerea. Ce ar fi sa ii spargem petrecerea? O intreb eu pe Cristina.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 6:46 pm

-Sunt in totalitate de accord cu asta
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 6:51 pm

-Ok, atunci sa ma gandesc la un mod mai neconventional de a sparge petrecerea. Eu ma gandeam la a speria invitatii. Ce zici?

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 6:54 pm

-Suna bine,dar cum am putea face asta?
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 7:01 pm

-Pai ce zici daca l-as chema pe Metushem? Cu toate ca el e bland, pentru cine nu stie, poate parea destul de fioros.

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 7:03 pm

-De obicei Kail cand da petreceri invita mai mult vrajitori si vrajitoare si nu stiu cati cati se vor speria de el
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 7:11 pm

-Atunci schimbam strategia. Stii care este cea mai mare temere a vrajitorilor? Mie mi se pare ca Hidra sau Medusa. Unul din acesti monstri uriasi capabili de o cruzime iesita din comun ar fi armele perfecte. Am dreptate?

Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitimeSun Mar 31, 2013 11:17 pm

-Ai foarte mare dreptate in legatura cu asta si sunt sigura ca asa vom reusi sa ii speriem pe toti
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: O noua ora de transfigurare   O noua ora de transfigurare - Page 6 Icon_minitime

Back to top Go down

O noua ora de transfigurare
Back to top 
Page 6 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next