| Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Sat Apr 14, 2012 9:22 am | |
| Zburam spre Gradina Eden, taramul ingerilor, la prietena mea care era inger, sa o ajut la pregatirile pentru Paste. Dar intai ma opresc sa o intreb pe Cristina daca vrea sa vina si ea. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Sat Apr 14, 2012 11:20 am | |
| -Pai nu am nimic de facut deci vin si eu cu tine | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Tue Apr 17, 2012 11:59 am | |
| -Atunci haide. Ia-ti matura si vino dupa mine. Spun eu, luand-o inainte. nu dupa mult timp, ajungem pe un nor urias si apoi norul ne duce spre un alt taram. Cand norul spre opreste, avem in fata un taram cu o priveliste foarte frumoasa. Era o campie inverzita, cu copaci scunzi ce nu depaseau 5 metri inaltime, in departare se vedeau dealuri si munti. Se mai vedea si un oras in apropiere. Spre oras era o carare oavata cu dale de aur, Poarta orasului era sub forma unei harpe de aur uriase. La poarta era o ghereta ca cele care elibereaza bilete pentru un parc de distractii. Acolo era un batranel imbracat in alb. Afara langa poarta, ne astepta o fata inger, blonda cu parul stralucitor ca aurul si cu ochii albastri ca cerul. De indata ce intram pe poarta, Se aud cantece de harpa, de pian si de cornuri, de muzicute si de trompete. Toate veneau dintr-o singura cladire, era scoala ingerilor. Inaintand, ne departam si auzim alte cantece, de data aceasta, cantecele se auzeau de peste tot, din toate partile. Erau cantece religioase. Orice inger canta neincetat de dimineata pana seara. | |
|
| |
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Fri Apr 20, 2012 12:50 pm | |
| -Cat de frumos poate fi locul asta,spun eu uimita de frumusetea acelui loc | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Sun Apr 22, 2012 9:47 am | |
| -E foarte frumos. Imi place foarte mult. | |
|
| |
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Sun Apr 22, 2012 10:02 am | |
| -Nu ai putea zice niciodata ca acest loc nu este minunat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Mon Apr 23, 2012 8:51 am | |
| -Ai mare dreptate. Si imi place foarte mult locul acesta. | |
|
| |
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Mon May 07, 2012 12:30 am | |
| -Nu degeaba se zice ca e cel mai frumos loc din lume | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Mon May 07, 2012 11:27 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Sat Jun 23, 2012 10:32 pm | |
| -Da cei care zic nu lauda degeaba Edenul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) Wed Jun 27, 2012 9:28 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) | |
| |
|
| |
| Pregatiri pentru Paste pe taramul ingerilor (Special for Easter) | |
|