| Icecream island | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Icecream island Thu May 17, 2012 7:26 pm | |
| Venise vara. Era momentul sa imi planific vacanta. Merg la Cristina si ii spun: -Cristina, ai vrea sa mergi cu mine pe Icecream island? E o insula plina de inghetata gratis. Totul e facut din inghetata cu sute sau poate mii de arome. Poti manca inghetata pe saturate. Aveam in mana o harta si ii arat lui Cristina unde era situata aceasta insula. In Golful Tropicului, pe linia tropicului, intre Tara Capsunelor si Ponyland. Datorita locatiei ei, era mereu iarna, capabila sa sustina inghetata. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Icecream island Sat Jun 23, 2012 10:50 pm | |
| -Suna tentant si chiar mi-ar placea o vacanta deci vin cu tine acolo. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Icecream island Wed Jun 27, 2012 8:10 am | |
| -Atunci ia-ti matura si sa mergem. Spun eu inaltandu-ma in aer. | |
|
| |
| Subject: Re: Icecream island Wed Jun 27, 2012 11:57 am | |
| O chem pe Yoko si imi iau si eu zborul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Icecream island Wed Jun 27, 2012 9:51 pm | |
| In curand ajungem pe o insula plina de inghetata. Acolo gasim cativa cai, unicorni si pegasi. | |
|
| |
| Subject: Re: Icecream island Wed Jun 27, 2012 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Icecream island Wed Jun 27, 2012 10:07 pm | |
| -Foarte misto. Si pe continentul care se vede in departare dincolo de ocean este Equestria, unul din locurile pline de cai, unicorni si pegasi. Caii chiar daca sunt simpli nu sunt simpli ca cei de pe Terra. Chiar daca nu au corn sau aripi, au putere magica. Adica pot vorbi, pot gandi, si au anumite talente speciale pe care nu orice cal le are. De exemplu exista caii texani ce pot arunca cu lasoul, cai cantareti ce pot canta la instrumente muzicale, cai care sunt designeri de moda cabalinba etc. Apropo, in toata Utopia exista doar 2 unicorni zburatori cu corn de aur in frunte. In Equestria printesa Celestia si in Sentopia sau Centopia, cum i se mai spune, printul Onchao. Daca cei 2 nu se vor intalni, specia lor va disparea pentru totdeauna si o data cu ei si una din sperantele Utopiei. | |
|
| |
| Subject: Re: Icecream island Thu Mar 28, 2013 8:56 pm | |
| -Deci chiar nu mi-as fi imaginat vreodata ca exista astfel de cai chiar si aici in Utopia | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Icecream island Fri Mar 29, 2013 8:53 pm | |
| -Ei bine exista. Si eu sunt fericita sa vad tot felul de specii de cai. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Icecream island Thu May 30, 2019 5:56 pm | |
| Isi dorise foarte mult sa vina aici, inghetata era prefera Ioanei si cum sa nu vina ea tocmai pe insula inghetatei?? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Icecream island Sat Jun 01, 2019 11:15 am | |
| Înghețată se afla la tot pasul pe acesta insula. Aici înghețata nu se topea niciodată. Caxera chimie si fizica sau magie nu conta. Inporant era ca nu se topea. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Icecream island Mon Jun 03, 2019 5:01 pm | |
| Gustase din toata inghetata si pentru ca mancase prea mult incepuse sa o doara burta si se intinsese pe jos smiorcaindu-se ca un copil mic. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Icecream island | |
| |
|
| |
| Icecream island | |
|