Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 12:35 pm | |
| Si mie mi se pare ciudat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 3:45 pm | |
| - Nu e ciudat, isi arcui Katherine sprancenele zambind larg. Avem momente de iubire, dar nu suntem iubiti... murmura fluturandu-si incheietura, iar Leloush o musca jucaus de gat, fara sa-si foloseasca coltii. |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 4:13 pm | |
| -Da sigur asa e,spun eu ganditoare | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 5:49 pm | |
| - Daca stau bine si ma gandesc nu e de mirare ca-ti place negru, sis, te prinde destul de bine, murmura Leloush printre buzele sale palide si o prinse de mana, determinand-o s-o faca o pierueta. Rochia asta-ti vine ca o manusa... - Risti sa ma flatezi, bro... - Ei bine, imi asum acest risc. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 5:54 pm | |
| -Doamne cu cat stau mai mult pe aici cu atat imi amintesc mai mult de fostul iubit,spun eu dandu-mi parul care imi intra in ochi | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 6:13 pm | |
| - Si de ce te-ai despartit de el? se interesa Leloush curios ca deobicei, trecandu-si degetele inghetate pe gatul Katerinei. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 6:51 pm | |
| -Pentru ca idiotul m-a inselat.Din ce alt motiv? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 11:53 pm | |
| - Mda, asa sunt baietii si barbatii, niciodata demni de incredere... sopteste Katherine facand un semn ca si cum ar alunga o musca. - Hei, tu n-ai incredere in mine? intreba Leloush indignat, inlocuind degetele cu buzele. - Tu exceptia, my lovely bro. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sat Jun 02, 2012 11:54 pm | |
| -Cristina, o sa ai parte si tu la un moment dat de un iubit care sa te accepte si care sa nu te insele sau sa iti faca alte porcarii. Despre sotii matusilor mele, adica unchii care ar fi trebuit sa ii am s-a intamplat cam asa: Sotul matusii Josephine a fost ucis de Maltazar iar sotul matusii Selene, a parasit-o in ziua nuntii, chiar in fata reginei, fara rusine fata de maiestatea sa, pe atunci, mama mea, atunci cand a aflat ca s-a casatorit cu o zana. Matusa Selene s-a casatorit cu 10 ani inainte ca mama mea sa fie ucisa de maltazar. Iar respectivul ales, era doar un neamt de pe Terra, mai bogat, om de afaceri. Dupa ce mama mea a oficiat casatoria, dupa ce ambii au spus DA, iarmama mea i-a declarat sost si sotie, inainte de sarutul oficial, Selene i-a spus ca este o zana. Atunci, el fara rusine fata de regina, a parasit-o si a fugit. Asa ca nu iti fa griji, dupa cum vezi, unii barbati sunt in stare sa faca cele mai mari porcarii. | |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 1:25 pm | |
| -Daca eram in locul lui Josephine tipul nu mai avea timp sa fuga nici macar pana la iesire si in plus acum nu am nevoie de iubire m-am obisnuit asa singura si imi este mai bine | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 2:33 pm | |
| - Nici eu nu am mai avut un iubit de... ceva vreme, isi stramba Katherine buzele. Oricum imi place sa fiu singura, daca as fi indragostita as avea o slabiciune... asa sunt mai puternica, independenta, imprevizibila si multe altele, deci mi-e mai bine fara iubit. - Oricum ma ai pe mine, sis, eu o sa te iubesc mereu! se prosti Leloush fluturandu-si genele si trecandu-si degetele prin parul ei matasos. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 3:44 pm | |
| - De ce ? o privi Leloush nauc, clipind repetitiv. Katherine isi stranse buzele intr-o linie dreapta si isi trecu aratatorul pe nasul lui Leloush. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 3:48 pm | |
| -Nu suport sa vad dulcegarii | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 3:50 pm | |
| - De ce nu, pentru ca nu ai parte de ele? intreba Leloush rautacios, gadiland-o pe Katherine cu degetele inghetate pe antebrat. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 5:57 pm | |
| -Pur si simplu nu suport,spun eu nervoasa Ma intorc cu spatele la ei si ma teleportez de acolo. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:04 pm | |
| - Oh, a plecat, clipi Katherine repetitiv in timp ce Leloush o saruta pe gat, pe umeri, pe urechi gadiland-o cu buzele sale reci. Poate te place si-ar vrea sa fie in locul meu, ridica ea din sprancene amuzata. - Ma indoiesc, spune el calm si-o saruta brusc pe buze, insa surprinzator ea nu-l respinge in vreun fel. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:16 pm | |
| Ma teleportasem fara sa imi dau seama unde si ma trezesc intr-o mare gradina plina de pomi,flori si animale. In fata mea apar niste femei care dupa aripi erau ingeri -Buna tu cine esti?ma intreaba una dintre ele -Eu sunt Cristina -Si presupun ca esti de putin timp inger pentru ca nu te stiu,spune tot ea -Ce eu nu sunt inger -Ba da uitate si singura,spune femeia in timp ce imi aduce o oglinda Ma uit in oglinda si vad ca aveam niste aripi albe si eram blonda. -Eu ma numesc Esther si te voi ajuta sa te acomodezi cu comunitatea noastra. -Eu cam trebuie sa plec Esther,spun dupa care ma teleportez la locul de unde plecasem.
off:Poza ca inger la avatar | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:21 pm | |
| Leloush se dezlipi usor de Katherine, mangaindu-i delicat chipul albicios cu degetele sale lungi si subtiri. Isi intoarse capul spre Cristina, zambind sclipitor: - Asadar te-ai intors... unde ai fost? |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:23 pm | |
| -A trebuit eu sa ma duc in Eden acum sunt inger si mai am si pe una Esther pe capul meu,spun eu nervoasa | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:25 pm | |
| - Inger? Credeam ca esti vrajitoare... ridica el o spranceana intrigat. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:26 pm | |
| -Si eu la fel pana acum cateva minute | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:27 pm | |
| - Cum Doamne iarta-ma te transformi din vrajitoare in inger? Asta e... anost si imposibil. - Poate chiar prin vraji s-a intamplat asta... presupuse Katherine dand din umeri. |
|
| |
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:28 pm | |
| -Nu stiu si nici nu imi pasa atat timp cat pot scapa de a fi inger si voi putea face iar ce vreau si nu numai fapte bune | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm the queen of darkness Sun Jun 03, 2012 10:31 pm | |
| - Poti face ceva in legatura cu asta? o intreba Leloush pe Katherine, privind-o cu coada ochiului. - Poate... sopti ea nesigura. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm the queen of darkness | |
| |
|
| |
| I'm the queen of darkness | |
|