Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: It smells like death Tue Oct 02, 2012 8:37 pm | |
| Continua sa priveasca tavanul neavand nimic mai interesant de facut | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: It smells like death Tue Oct 02, 2012 8:43 pm | |
| |
|
| |
| Subject: Re: It smells like death Thu Mar 14, 2013 7:24 pm | |
| Un ciocanit in usa o trezi din visarea sa sarind imediat din pat.Banuia cine putea fi asa ca deschise usa si doar scoase capul. -Cristina as vrea sa dicut cu tine in legatura cu o vraja interzisa.Stiu ca te pasionau candva si as vrea sa iti aud parerea in legatura cu una foarte puternica -As vrea sa vin Maltazar pentru ca si acum imi plac aceste vraji interzise,dar tocmai ce am iesit de la baie si sunt doar in prosop,deci nu pot iesi -Si cum se face ca parul tau este uscat?intreaba acesta suspicios -Am facut o vraja ca sa il usuc mai repede | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: It smells like death Thu Mar 14, 2013 11:06 pm | |
| Eu o sun pe Cristina la telefon, avand o presimtire. Asteptam ca Cristina sa imi raspunda. | |
|
| |
| Subject: Re: It smells like death Fri Mar 15, 2013 7:53 pm | |
| Aud cum telefonul ce se afla pe noptiera de langa pat suna asa ca incerc sa scap cat mai repede de Maltazar. -Scuze,dar nu mai pot vorbi pentru ca imi suna telefonul.Mai vorbim maine despre asta,ii zic inchizandu-i usa in fata | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: It smells like death Fri Mar 15, 2013 10:22 pm | |
| Inca asteptam ca Cristina sa raspunda. | |
|
| |
| Subject: Re: It smells like death Sat Mar 16, 2013 7:34 pm | |
| Fug la noptiera si iau telefonul in mana vazand ca ma suna Sanara asa ca ii raspund imediat. -Ai sunat chiar la fix,ii spun eu | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: It smells like death Wed Mar 27, 2013 2:39 pm | |
| Kol ramase cam in plop si plopul in aer. - Ce se intampla? o intreba el confuz pe blonda. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It smells like death Fri Mar 29, 2013 7:35 am | |
| -S-a intamplat ceva? O intreb eu pe Cristina. Apoi ii spun: -Cristina vezi ca daca cineva vine sa iti dea vreo potiune sau sa te roage sa il ajuti la o formula magica interzisa, sa nu accepti. Fiindca in primul rand asta va cauta Maltazar. Pe cineva usor de pacalit care sa ii redea puterile.
Last edited by Sanara on Fri Jul 12, 2013 12:49 am; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: It smells like death Thu Jul 11, 2013 11:38 pm | |
| Ii fac semn lui Kol sa astepte putin dupa care ii raspund Sanarei. -Tocmai ce a venit Maltazar sa imi propuna asta, adica sa il ajut la nu stiu ce vraja interzisa si pentru ca stiu cum e i-am bagat o scuza pe care sper sa o fi crezut, dar pentru ce ii trebuie? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: It smells like death Fri Jul 12, 2013 12:48 am | |
| -Dupa cum am mai spus. Sa isi recapete puterile magice. Ceea ce nu ar fi bine deloc. Mai bine sa ramana un mosneag fara puteri. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: It smells like death | |
| |
|
| |
| It smells like death | |
|