Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Oglinda, oglinjoara. | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Oglinda, oglinjoara. Tue Jun 26, 2012 5:07 pm | |
| First topic message reminder :
Era o dimineata ca oricare alta, ce nu prevestea ca ar avea sa se intample ceva rau. Ma trezesc dimineata, imi beau ceaiul de dimineata si ma gandeam sa merg la Cristina acasa, dar cand sa ies pe portile palatului, garzile ma oprira. Ma intorc inapoi in palat si observ ca regele si regina verii fusesera ucisi. Nu era decat opera uneia din fiicele reginei Titania. Asta dupe ce Titania, isi intinse tentaculele asupra Curtii Iernii si curtii Intunericului, acum incerca sa asedieze si Curtea Verii. Reusi sa isi duca planul la indeplinire, urcand-o pe tron pe sora sa geamana si eu sfarsesc inchisa intr-un turn. Cunoscand foarte bine palatul si pasajele secrete, evadez de acolo. Intre timp, Titania incepuse o vraja cu oglinda sa magica. -Oglinda, Oglinjoara, cine e cea mai frumoasa din tara ? -Regina mea, exista o zana cu tenul alb ca laptele, parul saten ca si castanele coapte, ochii verzi ca iarba si buzele rosii ca sangele proaspat. Ii raspunse oglinda si in imagine eram eu. -Daca pana acum avusesem parte de o regina rea, acum cea care urma, era si mai rea.
Last edited by Sanara on Fri Dec 07, 2012 8:35 am; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Sat Dec 01, 2012 1:05 pm | |
| -A, aha. Inteleg. Atunci da-mi si mie unul. Sper ca nu e periculos pentru zane, nu? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Sat Dec 01, 2012 1:15 pm | |
| - Nu, nu este, spune si ii da unul. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Sun Dec 02, 2012 9:39 am | |
| Musc si eu din acel mar negru. -Destul de delicios. Spun eu. -Si totusi nu mi-ai spus de unde vin fructele astea negre? Cred ca dintr-o dimensiune paralela. Asa e? Eu imi amintesc ca atunci cand am facut o magie sa aduc niste capsuni negre aici, pentru o vampirita, mi-a stors mai multa energie decat daca as face sa imi apara in mana capsuni normale.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Sun Dec 02, 2012 3:50 pm | |
| - Nu, eu nu le aduc din dimensiuni paralele, dadu ea din umeri. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Mon Dec 03, 2012 9:44 am | |
| -La mine asa functioneaza magia. Tot ce fac sa apara in mana mea apare ori din dimensiunea asta, ori dintr-o dimensiune paralela. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Wed Dec 05, 2012 3:48 pm | |
| - Pai la mine apare doar din dimensiunea asta. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Wed Dec 05, 2012 8:45 pm | |
| -Ah, aha. Totusi pe unde or creste fructele negre? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Wed Dec 05, 2012 9:16 pm | |
| - Sincer habar nu am, eu doar le fac sa apara. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Wed Dec 05, 2012 10:11 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Thu Dec 06, 2012 7:59 am | |
| Nu mai spune nimic, doar zambeste. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. Fri Dec 07, 2012 8:40 am | |
| Deodata ma inconjioara vreo 6 soldati. 2 dintre ei ma prind fiecare de cate o mana inanadu-ma strans de incheieturile mainilor. Un al 3-lea imi pune la gat un colier cu pandantiv care semana a smarald dar era cu un lichid verde in el. Era un pandantiv de Kryptonita ce continea Ekaradon lichid. Asta imi anula magia. Alti 2, ma prinse fiecare de cateo glezna si celalat veni si imi tinu capul nemiscat. Cel de-al 6-lea scoase un cutit si se apropie de mine, indreptandu-mi cutitul spre inima. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Oglinda, oglinjoara. | |
| |
| | | | Oglinda, oglinjoara. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |