| Pestera Adevarului | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pestera Adevarului Fri Jul 06, 2012 1:26 pm | |
| Ma aflam langa o pestera magica numita pestera Adevarului. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Fri Jul 06, 2012 1:45 pm | |
| Katherine apare si ea in fata pesterii, tarandu-l desigur si pe Lulu. - Ce facem aici? intreaba suspicios. - OH, am auzit ca pestera asta se numeste pestera Adevarului. Banuiesc ca daca intri in ea esti obligat sa spui numai adevarul. De asta am venit sa imi verific teoria, imediat dupa ce raspunde o vede pe Sanara. Ohh, buuna!! |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pestera Adevarului Fri Jul 06, 2012 2:19 pm | |
| -Buna Katherine! Si da ai dreptate. De aceea se numeste asa. Aceasta pestera este ca un detector de minciuni. O data intrat in ea, daca spui adevarul se aprind niste lumini iar daca spui o minciuna nu se intampla nimic. Aceasta pestera este folosita de zane pe post de detector de minciuni, aducand arestatii aici. Insa e vorba de alte rase. Zanele niciodata nu incalca legea sau aproape niciodata. Foarte putine au fost zanele rele. Maxim 10 in toata istoria Fairytopiei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Fri Jul 06, 2012 2:20 pm | |
| - Super! Avem voie sa intram sa incercam? intreba cu ochii sclipitori. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Fri Jul 06, 2012 9:50 pm | |
| -Desigur. Intrati. Spun eu vesela. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Fri Jul 06, 2012 10:29 pm | |
| Katherine topaie pana intra in pestera urmata fiind de frati'su. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Sat Jul 07, 2012 7:55 am | |
| -Merge si ca interogatoriu aadica sa raspunzi la o intrebare a cuiva dar si ca afirmatii pe care le faceti. Incercati de exemplu sa faceti afirmatii si o sa vedeti ca daca sunt adevarate se va aprinde o lumina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Sat Jul 07, 2012 3:42 pm | |
| - Binee, murmura Leloush nesigur ducandu-si o mana dupa cap. O iubesc pe Katherine, zice el si luminia se aprinde. - Aww, chicoteste Kat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Sun Jul 08, 2012 9:26 pm | |
| -Imi place mai mult de matusa Selene deat de matusa Josepine. Spun eu si iar se aprinse lumina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Sun Jul 08, 2012 9:37 pm | |
| - Acum spune o minciuna, il indemna Katherine. - Mhm, nu am omorat niciodata un om, ridica usor din umeri si lumina nu se mai aprinse. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Sun Jul 08, 2012 10:10 pm | |
| -E distractiva pestera asta. Insa numai pana cand esti prins de cineva cu mata in sac. Sfatul meu e sa va feriri de pestera aceasta atunci cand vedeti garzi prin zona. Daca va prinde cu o minciuna si se prind de adevar a-ti putea fi arestati. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Sun Jul 08, 2012 10:13 pm | |
| - Dar de ce sa fi arestat pentru ca minti? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Mon Jul 09, 2012 12:43 pm | |
| -Nu minciuna in sine este grava ci fapta pentru care minti. De exemplu nu zice nimeni nimic daca spui o minciuna nevinovata. De exemplu ca ai minti in legatura cu o nota proasta. Dar daca spui o minciuna mare de exemplu: "Nu am furat niciodata" si lumina nu se aprinde si o garda a palatului e pe faza imediat te trezesti arestat pentru furt. Acum ai noroc ca nu a fost o garda pe faza sa te aresteze pentru omor si sa iti verifice toata cariera infractionala. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Mon Jul 09, 2012 3:58 pm | |
| - Cum ar putea sa afle toate crimele pe care le-am facut cand nu erau nascuti atunci cand le-am facut? se incrunta el usor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Mon Jul 09, 2012 9:24 pm | |
| -Simplu. Se verifica arhivele cu dosarele crimelor cu autori necunoscuti si te intreaba la fiecare daca tu ai facut. iar pestera adevarului te deconspira. iar pentru fiecare crima ei 20 de ani si pentru fiecare crima nerecunoscuta ei inca 2 ani. Astfel daca ai facut 10 crime si 5 nu le recunosti ei 210 ani. Dar eh, ce conteaza la voi vampirii inchisoarea? Voi sunteti nemuritori iar pentru voi 100 de ani trece la fel de usor cum trece pentru noi o luna de zile. Sau poate 100 de ani nu inseamna mai nimic. Fiindca voi sunteti aproape nemuritori. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Tue Jul 10, 2012 11:00 am | |
| - Hm, nu cred ca au cum sa stie de crimele mele, Sanara. Fiindca am facut cadavrele sa dispara. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Tue Jul 10, 2012 11:13 am | |
| -Stiu ca ai facut cadavrele sa dispara, dar daca vede ca minti, si afla de una, vor incerca sa afle de toate. Eu nu zic nimic. Doar te-am prevenit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Tue Jul 10, 2012 4:34 pm | |
| - Oricum nu cred ca vom mai veni cu alta ocazie pe aici, ridica din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Tue Jul 10, 2012 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Tue Jul 10, 2012 9:33 pm | |
| - Da, daca Leloush intra in inchisoare eu ce fac? se intuneca Katherine la fata. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Tue Jul 10, 2012 10:51 pm | |
| -Asta asa e. Ai muri de plictiseala. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Wed Jul 11, 2012 2:24 pm | |
| - Daa si de singuratate. Sa nu indraznesti sa fii prins, il ameninta ea, iar el rase. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Wed Jul 11, 2012 2:34 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pestera Adevarului Wed Jul 11, 2012 4:10 pm | |
| - Bine, nu am sa-ti fac asta, isi duce o mana dupa umerii ei. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pestera Adevarului Thu Jul 12, 2012 10:27 am | |
| -Daca ii vei face asta vreodata, vei da socoteala si in fata mea. Spun eu chicotind. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pestera Adevarului | |
| |
|
| |
| Pestera Adevarului | |
|