| The perfect present is you! | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: The perfect present is you! Tue Jul 17, 2012 5:12 pm | |
| Katherine se plimba de una singura prin gradina, in mod bizar caci mai mereu era insotita de frati'su. Se aseaza pe o banca oftand indelung si isi lasa fata in palme. Mai erau cateva zile pana la ziua lui Leloush si se gandise la un cadou dar... nu era sigura daca era bun sau nu. Avea mare nevoie de un sfat dar nu stia cui sa i-l ceara. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 10:11 am | |
| Ies din palat sa ma plimb prin gradina si o vad pe Katherine. Ma asez pe aceeasi banca langa Katherine si o salut. -Salut! Ce mai faci? Ii spun eu.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 1:03 pm | |
| - Oh, buna, Sanara! se trezi ea din visare. Ma gandeam... la ce cadou sa-i fac lui Leloush. Dar tu? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 1:31 pm | |
| -Am iesit sa ma plimb. E o zi prea frumoasa. Si cand e ziua lui Leloush? Hm, ce zici mergem amandoua in mall si ne om gandi acolo? Cred ca vom gandi mai bine cand vom avea optiunile in fata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 2:57 pm | |
| - Peste cateva zile, raspunde usor ganditoare. E o idee buna, sa mergem! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 3:19 pm | |
| -Fiindca n ue asa mare graba, as prefera o plimbare pana la mall. Spun eu mergand incetisor spre iesirea din curtea palatului. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 3:32 pm | |
| - Desigur, de acord, o urma Katherine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 5:08 pm | |
| Mergem incetisor spre mall intr-o plimbare.
Last edited by Sanara on Sat Jul 21, 2012 7:58 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 5:35 pm | |
| Katherine pasii usor ganditoare la ce ii spusese Leloush mai demult. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 7:59 pm | |
| Ajungem la mall. -Cred ca de haine in orice caz nu poate fi vorba. Orice barbat e satul pana peste cap de cadouri gen camasi,cravata, costum, etc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Jul 21, 2012 11:58 pm | |
| - Da, stiu, Leloush nu prea se da in vant dupa haine... sau dupa bijuterii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Sun Jul 22, 2012 12:02 am | |
| -Atunci hai sa izitam magazinul de anat si pescuit sportiv. Sunt sigur ca vanatoarea si pescuitul il pasioneaza. Apoi am mai putea vizita magazinul de gadgeturi electronice de la etaj si magazinul de parfumuri si lotiuni de ingrijire a corpului pentru barbati. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sun Jul 22, 2012 12:04 am | |
| - Aaa, nu-i place nici vanatoare, nici pescuitul, tehnologia cu atat mai putin. Dar am putea incerca la parfumuri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Sun Jul 22, 2012 9:27 pm | |
| -Bine, sa mergem acolo. Spun ducand-o in magazinul de parfumuri si lotiuni. Desi la intrare te intampinau tot felul de marci de parfumuri, mai spre fundul magazinului puteai gasi: sampoane, geluri de dus, balsamuri, creme de barbierit, lotiuni dupa ras si multe alte cosmetice atat barbatesti cat si feminine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sun Jul 22, 2012 9:40 pm | |
| Se uita cu ochii ei ageri in jur insa nimic nu paru sa-i placa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Mon Jul 23, 2012 10:58 am | |
| Deodata vad eu un parfum aparut nou nout si o trag pe Katherine acolo in dreptul raftului. Erau parfumuri cu arome de sange insa preturile erau destul de piperate fiindca erau considerate a fi doar pentru bogatii prea sofisticati. O sticluta de 200 ml parfum costa 1000 dolari. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Mon Jul 23, 2012 5:22 pm | |
| - De ce ar vrea un vampir sa miroasa a sange? Asta i-ar provoca foame, murmura Katherine strangandu-si buzele una in alta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Tue Jul 24, 2012 9:11 am | |
| -Stiu ca ampirilor le place sangele. Ei bine poate ca nu gandesc tocmai logic cand vine vorba de vampiri. -Dar ce arome ii place lui Leloush? Avem aici toate aromele de parfumuri chiar si cele cu arome de flori exotice rare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Tue Jul 24, 2012 3:43 pm | |
| - Sincer nu stiu ce aroma ii place, stiu doar ca-i plac lucrurile scumpe, clatina ea usurel din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Wed Jul 25, 2012 1:45 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Wed Jul 25, 2012 5:39 pm | |
| - Vreau limuzina! spune Katherine fara sa se gandeasca de doua ori. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Wed Jul 25, 2012 9:45 pm | |
| -Bine, atunci ii vom cumpara limuzina. Ca sa te poata plimba mereu cu ea. Stiu ca tie iti plac foarte mult plimbarile cu limuzina. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Wed Jul 25, 2012 10:35 pm | |
| - Daa, aplauda Katherine ca un copil mic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: The perfect present is you! Fri Aug 10, 2012 5:28 pm | |
| Ma duc la vanzator si ii dau cardul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The perfect present is you! Sat Aug 11, 2012 6:50 pm | |
| Katherine o astepta nerabdatoare. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: The perfect present is you! | |